Τρεις μέρες πριν την πτώση του Canadair ο Μητσοτάκης είχε επισκεφτεί τους πιλότους

7
7266
Είχε παραδεχτεί πως τα εν λόγω αεροσκάφη είναι παλιά!!!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πραγματοποιήσει επίσκεψη στη βάση των Canadair τρις μέρες πριν την πτώση του Καναντέρ στην Κάρυστο.

Μάλιστα, κατά την ομιλία του προς τους χειριστές των αεροσκαφών είχε παραδεχτεί πως το έργο τους είναι δύσκολο επειδή είναι παλιά.

«Επειδή ξέρω ότι πετάτε κι ένα αεροπλάνο το οποίο είναι παλιό και δύσκολο και βγάζει βλάβες, ειδικά για τους χειριστές των CL- 215 έχω πολύ βαθιά εκτίμηση. Η δική μας η δουλειά είναι να σας υποστηρίζουμε έμπρακτα στη δουλειά την οποία κάνετε εσείς και το συντομότερο δυνατόν να αντικαταστήσουμε πια τα CL-215 με τα καινούρια CL-515.

Είναι στο προγραμματισμό μας να είμαστε από τους πρώτους οι οποίοι θα τα αποκτήσουμε όταν με το καλό ξαναπάρει μπροστά η γραμμή παραγωγής, για να μπορείτε κι εσείς να πετάτε το πιο σύγχρονο αεροπλάνο το οποίο θα υπάρχει διαθέσιμο», είχε πει ο πρωθυπουργός!

el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι ωραίο μετά την τραγωδία να ειρωνευεστε με πρόσχημα το γεγονος της επίσκεψης?
    Είναι και κάτι αρρωστημένοι σαν τον ΤΡΑΓΙΚΟ – ΠΕΛΟΠΑ και κάτι άλλους ανόητους και ανεβάζουν το θερμόμετρο της παράνοιας.

  2. Αλλά επειδή είμαστε εδώ και καιρό κατεστραμμένοι εγκεφαλικά, εικάζω πως αν γίνονταν τώρα εΕκλογές, η ΝΔ/ Μητσοτάκης θα έπαιρνε 80%!

    • είσαστε όλοι τόσο ΑΝΘΡΩΠΟΙ, που δεν αξίζετε μέσα σε αυτή την κόλαση να σας δείξουμε κάποια σημασία και αξία.
      Απλά είσαστε ανθρωπάκια. Ξεφτιλισμενα δίποδα.

      • Τσιουάουα της Μαρεβας και γιουσουφάκι του Κουλη, αυτή είναι η γαλάζια Δημοκρατία σας : χωρίς αντίλογο χωρίς ανοχή στην κριτική, με απόκρυψη της αλήθειας, έλεγχο όλων των ΜΜΕ, παρακολούθησή των πάντων αλά Χούντα Συνταγματαρχών, αφαίμαξη του λαού και κατασπάραξη του Δημοσίου χρήματος μαζί με την πλουτοκράτες της χώρας, εγκληματική (μη) διαχείριση των φυσικών καταστροφών και τόσα άλλα…
        Ως κοινά κομματόσκυλα, στην καλύτερη των περιπτώσεων, είστε… γαυγίζοντες πίθηκοι με βρακιά, παντόφλες και iPhones σε μέγεθος μπανάνας. Τέλος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ