Φωτιά – Ρόδος: Το συγκλονιστικό βίντεο με τους πυρόπληκτους τουρίστες που ανέβασε η Παναγιώταρου

0
4793

Σε έναν απίστευτο εφιάλτη μετατράπηκαν οι διακοπές των τουριστών που βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στη Ρόδο λόγω της μεγάλης φωτιάς – Το βίντεο συγκλονιστικό βίντεο που ανέβασε από ξενοδοχείο στη Λαχανιά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ξενοδοχειακές μονάδες που βρίσκονται στην περιοχή Κιοτάρι της νότιας Ρόδου παραδόθηκαν στις φλόγες της φωτιάς στη Ρόδο, που συνεχίζει να καίει για 6η ημέρα ανεξέλεγκτη στο νησί.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα εκατοντάδες τουρίστες να έχουν απομακρυνθεί από τα καταλύματα που διέμεναν και να έχουν βρει καταφύγιο σε άλλα. Τις σκηνές αυτές από το ξενοδοχείο στο οποίο βρίσκεται κατέγραψε η γνωστή influencer Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Φωτιά Ρόδος: Εκατοντάδες τουρίστες σε ξενοδοχείου – Βίντεο που ανέβασε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Στο instastiry που ανέβασε από ξενοδοχείο στη Λαχανιά, φαίνονται οι τουρίστες που έχουν κατακλύσει τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου με τις βαλίτσες τους γράφοντας: «Είμαστε εγκλωβισμένοι αλλά ασφαλείς στη Νότια Ρόδο».

Στο κλειστό γήπεδο Βενετοκλείου φιλοξενήθηκαν τη νύχτα τουρίστες και κάτοικοι

Στο κλειστό γήπεδο του Βενετοκλείου, στην πόλη της Ρόδου συγκεντρώθηκαν κάτοικοι, εργαζόμενοι και τουρίστες από τις περιοχές του νησιού που η πύρινη λαίλαπα έκανε το καταστροφικό πέρασμά της.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, συγκινητική είναι η παρουσία πολλών κατοίκων της Ρόδου που έχουν σπεύσει στο κλειστό γήπεδο προκειμένου να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν ώστε να φιλοξενηθούν εκατοντάδες άνθρωποι.

Όπως τονίζεται, υπάρχει ανάγκη για ράντζα, στρώματα, σεντόνια, υπνόσακους, συσκευασμένα τρόφιμα, είδη υγιεινής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα rodiaki.gr τα κάτωθι γήπεδα προσφέρονται για τη φιλοξενία πυρόπληκτων

  • Κλειστό Γήπεδο Βενετοκλείου
  • Αθλητικό Κέντρο Ροδίων Παιδεία
  • Κλειστό Γυμναστήριο Κολλεγίου Ρόδου
  • Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας
  • Κλειστό Γήπεδο Ιαλυσού
  • Κλειστό Γήπεδο Κρεμαστής

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανάγκες αυτή τη στιγμή είναι αυξημένες στις αίθουσες, ειδικά σε ό,τι αφορα το θέμα των εθελοντών αφού η παρουσία κάθε ανθρώπου πλέον μετράει.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ