Έπεσε σε κανελέτο και έχασε τη ζωή της: Θρήνος στον Πύργο για τη 47χρονη Αφροδίτη Οικονόμου

0
4698

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του, και έπεσε σε κανελέτο, πλησίον του δρόμου, στις Κολιρέικες παράγκες.

Ο οδηγός βγήκε μόνος του από το όχημα, όμως για τον απεγκλωβισμό της συνοδηγού χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η 47χρονη γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Πύργου, ωστόσο, λίγη ώρα μετά, πέθανε, από άγνωστα, μέχρι στιγμής, αίτια.

Τα αίτια του θανάτου της θα διαπιστωθούν από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.com.

Θρήνος στον Πύργο για τη 47χρονη Αφροδίτη Οικονόμου

Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα στις Κολιρέικες παράγκες, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να καταλήξει σε κανελέτο πλησίον του δρόμου.

Στο ΙΧ επέβαιναν δύο άτομα (σ.σ. οδηγός και συνοδηγός), ενώ στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας προκειμένου να απεγκλωβίσουν τη συνοδηγό του οχήματος, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα στις Κολιρέικες παράγκες, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να καταλήξει σε κανελέτο πλησίον του δρόμου.

Η 47χρονη Αφροδίτη Οικονόμου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Πύργου, ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, άφησε την τελευταία της πνοή, χωρίς, ωστόσο, να έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου, καθώς όλοι εικάζουν ότι πρόκειται για παθολογικά αίτια.

Τα αίτια του θανάτου της, ωστόσο, θα διαπιστωθούν από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής που θα πραγματοποιηθεί από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα protinews.com.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ