Κρήτη: Bρετανοί έπιναν κρυφά μπύρες όταν κατάλαβαν πως το δωμάτιο τους ενώνεται με το μπαρ του ξενοδοχείου

0
175
Η οικογένεια, ενθουσιασμένη από την ασυνήθιστη ανακάλυψή της, αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία της στο TikTok, όπου το βίντεό της έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας πέντε εκατομμύρια προβολές.

Μια βρετανική οικογένεια έζησε πρόσφατα μια απροσδόκητη έκπληξη κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κρήτη, όταν ανακάλυψε ένα μυστικό παράθυρο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, το οποίο τους επέτρεψε να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις all-inclusive παροχές του ξενοδοχείου ακόμη και μετά τις ώρες λειτουργίας του μπαρ.

Η οικογένεια, ενθουσιασμένη από την ασυνήθιστη ανακάλυψή της, αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία της στο TikTok, όπου το βίντεό της έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας πέντε εκατομμύρια προβολές. Στο βίντεο, ένας άνδρας με ένα πλατύ χαμόγελο πλησίασε την κουρτίνα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους και την τράβηξε προς τα πίσω για να αποκαλύψει ένα μικρό παράθυρο που παρείχε άμεση πρόσβαση στο μπαρ του ξενοδοχείου.

Με μια αίσθηση ενθουσιασμού, ο άνδρας κατάφερε να στριμωχτεί μέσα από το στενό παράθυρο και να μπει στον χώρο του μπαρ. Δεν έχασε καθόλου χρόνο για να πάρει ένα ποτήρι και να βάλει μπύρα από βαρέλι και την τοποθέτησε στο περβάζι του παραθύρου. Δεν αρκέστηκε μόνο σε ένα ποτό, επέστρεψε για να βάλει στον εαυτό του άλλη μια μπύρα, εκμεταλλευόμενος πλήρως την απροσδόκητη πρόσβαση.

Για τους περισσότερους παραθεριστές σε ξενοδοχεία all inclusive, υπάρχει ένα χρονικό όριο για το πότε μπορούν να εξαργυρώσουν αντικείμενα ή υπηρεσίες. Ωστόσο, αυτή η οικογένεια φάνηκε να έχει πέσει πάνω σε μια ατελείωτη all-inclusive εμπειρία, χάρη στο μυστικό παράθυρο στο δωμάτιό τους.

Εν μέσω της περιπέτειάς τους, έγραψαν στη λεζάντα του βίντεο ένα ανάλαφρο σχόλιο: «Όταν το all-inclusive τελειώνει στις 11, αλλά έχεις ένα μυστικό παράθυρο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σου».

Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται στην Κρήτη, φέρεται να διαθέτει αρκετά μπαρ σε όλο το θέρετρο. Το συγκεκριμένο παράθυρο στο δωμάτιο της οικογένειας τους οδήγησε σε ένα μπαρ που βρίσκεται δίπλα στην πισίνα, παρέχοντάς τους άνετη πρόσβαση σε αναψυκτικά πέρα από το συνηθισμένο ωράριο λειτουργίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ