Exit Poll 2023: Διέρρευσε το δεύτερο κύμα και προκαλεί σοκ – Ποιοι εκτοξεύονται, ποιοι γκρεμίζονται

1
27909

Μάχη «σώμα με σώμα» ανάμεσα στα κόμματα για την είσοδο στη Βουλή

Ένα «θρίλερ» είναι πολύ πιθανό να εκτυλιχθεί κατά τη σημερινή εκλογική αναμέτρηση σε ό,τι αφορά των αριθμών των κομμάτων που θα καταφέρουν να μπουν στη Βουλή.

Όπως ανέφερε και ο διευθύνων σύμβουλος της MARC, Θωμάς Γεράκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τα κόμματα θα δώσουν μάχη για να εξασφαλίσουν την είσοδο τους στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με τον κ. Γεράκη μόλις κλείσουν οι κάλπες, δηλαδή στις 19:00 το απόγευμα, θα υπάρχει εικόνα από το 80% των exit polls και μέχρι τις 20:00 θα έχει βγει το 100% του αποτελέσματος.

Αναφορικά με την συμμετοχή, τόνισε ότι «με βάσει τα δικά μας στοιχεία, δεν μπορούμε να διακρίνουμε μεγάλες αλλαγες στην συμμετοχή».

«Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση οι εκπλήξεις είναι ένα στοιχείο της βραδιάς. Το ενδιαφέρον δεν θα μονοπωλήσουν το πρώτο και το δεύτερο κόμμα, θα υπάρξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στα μικρότερα κόμματα», συμπλήρωσε ο κ. Γεράκης.

Το ζήτημα σχετικά με το «πόσα κόμματα θα μπουν στην Βουλή» έχει απασχολήσει πολύ τις τελευταίες ημέρες και όπως ανέφερε ο Θωμάς Γεράκης, ήταν ένας γρίφος καθώς αρκετά ήταν τα κόμματα που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ήταν πολύ κοντά στο ποσοστό που χρειάζεται για την είσοδό τους στην Βουλή.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις από το υπουργείο Εσωτερικών, η πρώτη ασφαλής εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος θα γίνει στις 20:30.

Διέρρευσαν τα δεδομένα από το δεύτερο κύμα μετρήσεων έξω από τα εκλογικά τμήματα. Μεγάλη ανατροπή με τα κόμματα που μπαίνουν στη Βουλή.

Τα μέχρι τώρα δεδομένα, δείχνουν Βουλή με επτά κόμματα και ένα όγδοο να δίνει τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή για να καταφέρει να κερδίσει θέση στα έδρανα

Από το πρωί της Κυριακής (25/6) οι πολίτες προσέρχονται στις κάλπες για τις επαναληπτικές εκλογές. Το πρώτο κύμα των exit poll έχει διαρρεύσει και δείχνει πώς έχουν κινηθεί οι ψηφοφόροι.

Η προσέλευση των ψηφοφόρων στα εκλογικά τμήματα συνεχίζεται κανονικά από τις 7:00 το πρωί της Κυριακής (25/6), όταν και άνοιξαν οι κάλπες. Τις πρωινές ώρες συνήθως ψηφίζουν μεγαλύτερες ηλικίες, αλλά και στελέχη των κομμάτων, προκειμένου να δωθεί εικόνα «νίκης». Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, η συμμετοχή μέχρι τις 10:30 ήταν στο 11,29% ενώ την ίδια ώρα διέρρευσε το πρώτο κύμα των exit polls 2023.

Αυτή πρώτη διαρροή, καταγράφει αυξημένη διαφορά των δύο πρώτων κομμάτων, κάτι που μπορεί να αποδοθεί στις πρωϊνές προσελεύσεις.

Με το πέρασμα των ωρών τα ποσοστά αυτά θα μεταβληθούν και δεν αποκλείεται να δούμε εκπλήξεις.

Μέχρι στιγμής πάντως, από τα λεγόμενα μικρά κόμματα φαίνεται πως ενισχύονται συγκεκριμένα που ήταν εκτός Βουλής, και μάλιστα διεκδικούν ακόμα και την είσοδό τους στο κοινοβούλιο. Άλλα κοινοβουλευτικά κόμματα χάνουν δυνάμεις, ενώ άλλα που δεν ήταν στην πρώτη τριάδα, τις ενισχύουν. Με βάση την πρώτη διαρροή, στη Βουλή εμφανίζονται να μπαίνουν επτά κόμματα.

Η προσέλευση στις επαναληπτικές εκλογές έχει ξεπεράσει το 30% το μεσημέρι της Κυριακής (25/6). Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι μετρήσεις έξω από τα εκλογικά τμήματα, για να προκύψει το Exit Poll 2023 το οποίο θα ανακοινωθεί επίσημα στις 19:00. Οι διαρροές από τα μέχρι τώρα δεδομένα, ωστόσο, δείχνουν διαφορά που… σοκάρει ανάμεσα στα δύο πρώτα κόμματα και που αλλάζει τα δεδομένα για τις κοινοβουλευτικές δυνάμεις των κομμάτων.

Από εκεί και πέρα, εντύπωση προκαλείται από τα ποσοστά κομμάτων που ήταν εκτός Βουλής στις 21 Μαΐου και που τώρα δείχνουν να εκτοξεύονται και να εξασφαλίζουν με άνεση την είσοδό τους στο Κοινοβούλιο.

Το «θρίλερ» της βραδιάς, ωστόσο, θα παιχτεί στα κόμματα που διεκδικούν είσοδο στη Βουλή αλλά και στον τελικό αριθμό τους. Αυτό που δείχνει να είναι στο όριο και να παίζεται μέχρι την τελευταία ψήφο, είναι το αν η Βουλή θα είναι εξακομματική, επτακομματική ή οκτακομματική!

Τα μέχρι τώρα δεδομένα, δείχνουν Βουλή με επτά κόμματα και ένα όγδοο να δίνει τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή για να καταφέρει να κερδίσει θέση στα έδρανα.

Εκλογές 2023: Έφτασε στο 29,13% στο 87% των εκλογικών τμημάτων

Έως τις 13.30 προσήλθε στις κάλπες το 29,13% του εκλογικού σώματος, ήτοι 2.530.902 ψηφοφόροι, ποσοστό μειωμένο κατά 2,39% σε σχέση με την αντίστοιχη ώρα μέτρησης των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Το ποσοστό αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που απέστειλαν στη βάση δεδομένων του Υπουργείου Εσωτερικών οι δικαστικοί αντιπρόσωποι 18.794 εκλογικών τμημάτων σε σύνολο 21.634, ποσοστό που αντιστοιχεί στο 86,9%, κάνοντας χρήση του Συστήματος Ασφαλούς Μετάδοσης (SRT) της SingularLogic.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Γενικού Γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης, κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, τα υψηλότερα ποσοστά συμμετοχής σημειώθηκαν στο Ηράκλειο Κρήτης, τη Φθιώτιδα, την Β’ Θεσσαλονίκης, τον Βόρειο Τομέα Αθηνών, την Ανατολική Αττική και τη Λάρισα.

Αντιθέτως, χαμηλότερη ήταν η συμμετοχή στην Κεφαλονιά, την Ευρυτανία, τη Λακωνία, τη Λευκάδα και τη Φλώρινα.

Συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη, μέχρι τώρα, συμμετοχή σημειώνεται στο Ηράκλειο Κρήτης (33,52%) και η μικρότερη στη Φλώρινα (17,03%).

 

Εκλογές 2023: Τα πρώτα στοιχεία για τη συμμετοχή

Τα πρώτα στοιχεία για την προσέλευση των πολιτών στις κάλπες έδωσε ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης, γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, κ. Σταυριανουδάκης, ανέφερε αρχικά ότι «η ημέρα ξεκίνησε ομαλά, όλα τα εκλογικά τμήματα καλύφθηκαν από δικαστικούς αντιπροσώπους».

Στη συνέχεια είπε ότι με τα στοιχεία που είχαν εισαχθεί στο σύστημα μέχρι τις 10:30 το πρωί από 17.130 δικαστικούς αντιπροσώπους, δηλαδή ποσοστό 80% των συνολικών εκλογικών τμημάτων, «η συμμετοχή ανερχόταν στο 11,29%, καθώς είχαν ψηφίσει 888.995 πολίτες».

Τα υψηλότερα ποσοστά καταγράφονται στην Αν. Αττική, στον Έβρο, στη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης, ενώ τα χαμηλότερα ποσοστά εντοπίζονται σε Φλώρινα, Ευρυτανία και Καστοριά.

Μικρότερη είναι η συμμετοχή στις επαναληπτικές εκλογές, κατά 2,4% όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών, σε σχέση με τις εκλογές στις 21 Μαΐου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανέφερε στην ενημέρωση ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, από τα 18.794 εκλογικά τμήματα, ένα ποσοστό που προσεγγίζει το 87% των εκλογικών τμημάτων, η συμμετοχή είναι στο 29,13%.

«Βλέπουμε μια διαφορά της τάξης του 2,4%, είναι μια διαφορά που μπορεί να αξιολογηθεί ότι δεν είναι πολύ μεγάλη. Θα φανεί στην πορεία», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Σταυριανουδάκη, οι περιοχές με τη μεγαλύτερη συμμετοχή είναι το Ηράκλειο, η Φθιώτιδα, η Β’ Θεσσαλονίκης, ο Βόρειος Τομέας της Αθήνας, η Ανατολική Αττική και η Λάρισα. Μειωμένη συμμετοχή παρατηρείται στη Φλώρινα, την Κεφαλονιά, την Ευρυτανία, τη Λακωνία και τη Λευκάδα.

«Αν δούμε την απόσταση μεταξύ πρώτου και τελευταίου, θα δούμε ότι ο τελευταίος είναι στο 17,03% συμμετοχή και ο πρώτος 32,53%. Υπάρχει απόκλιση στις περιοχές, όπου οι πιο πολλές είναι νησιωτικές ή απομακρυσμένες. Επόμενη και τελευταία ενημέρωση θα είναι στις 17:00. Συνεχίζουν να μην υπάρχουν προβλήματα σε όλη την Ελλάδα. Η συμμετοχή στους απόδημους πλησίασε το 70% έχοντας ψηφίσει περίπου 17.300 σε ένα σύνολο περίπου 25.000», ανέφερε κλείνοντας ο γγ του υπουργείου Εσωτερικών.

Εκλογές 2023: Ψήφισαν παραλία οι Έλληνες

Στις παραλίες ξεχύθηκαν οι Έλληνες σήμερα, είτε πριν είτε μετά τις κάλπες.

Οι Αθηναίοι επέλεξαν να πάνε στις παραλίες των νοτίων προαστίων και των Μεσογείων, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο νωρίτερα στους δρόμους.

Οι παραλίες της Αττικής γέμισαν ασφυκτικά με τους πολίτες που εκμεταλλεύτηκαν την ημέρα για να λιαστούν και να δροσιστούν.

Δείτε φωτογραφίες:

Εθνικές Εκλογές 2023

Εκλογές 2023: Ψήφισαν παραλία οι Έλληνες
Eurokinissi

Οι παραλίες της Αττικής γέμισαν ασφυκτικά.

 

πριν μερικά δευτερόλεπτα
Βασιλική Ασμανίδου

Εκλογές 2023: Τα παιδιά ψηφίζουν: Το πιο γλυκό και αστείο βίντεο των εκλογών

Τα παιδιά… ψηφίζουν και μιλούν για τις εκλογές χαρίζοντας γέλια!

πριν 3 λεπτά
Βασιλική Ασμανίδου

Εκλογές 2023: Ένταση σε εκλογικό τμήμα στα Τρίκαλα – Παρέμβαση της αστυνομίας

Τα… παρατράγουδα δεν έλειψαν ούτε από αυτές τις εκλογές. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα trikalanews.gr, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον εκλογικό αντιπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας και σε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η τελευταία έκανε, μάλιστα, καταγγελία μέσα από το προφίλ της στο Facebook αναφέροντας πως ο εκλογικός αντιπρόσωπος της ΝΔ είχε στήσει… προεκλογικό περίπτερο έξω από το εκλογικό κέντρο.

«Αυτές τις οδηγίες έχω από το κόμμα», φέρεται να απάντησε ο εκλογικός αντιπρόσωπος της ΝΔ στο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ όταν του έκανε τη σχετική παρατήρηση. Οι τόνοι ανέβηκαν, μάλιστα, αρκετά τόσο που χρειάστηκε να κληθεί η Αστυνομία στο σημείο!

πριν 19 λεπτά
Βασιλική Ασμανίδου

Εκλογές 2023: Άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, άσκησε νωρίτερα, στις 12 το μεσημέρι, το εκλογικό της δικαίωμα στο 104ο εκλογικό τμήμα, στο 44ο δημοτικό σχολείο Αθηνών

πριν 26 λεπτά
Βασιλική Ασμανίδου

Εκλογές 2023: Κάλπες με ευτράπελα και εντάσεις

Εκλογές χωρίς ευτράπελα και πρωτοφανείς καταστάσεις δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Μπορεί οι εκλογές να διεξάγονται σε γενικές γραμμές κανονικά, ωστόσο από νωρίς το πρωί σημειώθηκαν ορισμένα απρόοπτα, αλλά και στιγμές έντασης σε διάφορα εκλογικά τμήματα.

Εκτός από το πρωτοφανές περιστατικό με τον Δημήτρη Κουτσούμπα, στον οποίο έδωσαν το πακέτο με τα ψηφοδέλτια χωρίς εκείνο του… ΚΚΕ, σε άλλες περιοχές σημειώθηκε ένταση.

Διαβάστε εδώ όλο το δημοσίευμα του Newsbomb.gr

πριν μία ώρα
Μαρία Ιωάννα Κρασανάκη

Έριξε τον φάκελο στα σκουπίδια αντί για την κάλπη – Έψαχναν μισή ώρα να τον βρουν

Δεν έλειψαν και τα ευτράπελα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Στο Ηράκλειο κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας ένα εκλογικό τμήμα έγινε άνω κάτω, όταν ο ψηφοφόρος αντί να ρίξει τον φάκελο με τη ψήφο του στην κάλπη τον έριξε…. στον κάδο απορριμμάτων!

Όπως αναφέρει το cretapost επί μισή ώρα η δικαστική αντιπρόσωπος έψαχνε στα σκουπίδια για να τον βρει.

πριν μία ώρα
Μαρία Ιωάννα Κρασανάκη

Πόπη Τσαπανίδου: Ψήφισε αγκαλιά με το εγγόνι της

Κρατώντας στην αγκαλιά της το εγγόνι της, η Πόπη Τσαπανίδου έριξε την ψήφο της, δημοσιεύοντας σχετική φωτογραφία στα social media.

Η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλησε να κάνει κάποιο προσωπικό της σχόλιο για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ωστόσο μετέφερε τις δηλώσεις που προηγήθηκαν από τον Αλέξη Τσίπρα.

Αλέξης Τσίπρας: «Στη σημερινή κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση και μάλιστα με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής, που δίνει 50 έδρες μπόνους στο πρώτο κόμμα, κρίνεται ποιος και πώς θα κυβερνήσει την επόμενη ημέρα, κρίνεται δηλαδή η ζωή μας για τα επόμενα 4 χρόνια, αλλά κρίνεται και η ποιότητα της δημοκρατίας.

Κρίνεται αν την επόμενη ημέρα θα έχουμε μια κυβέρνηση ανεξέλεγκτη ή ισορροπία στη δημοκρατία και στο πολιτικό μας σύστημα. Αν θα έχουμε και ισχυρή αντιπολίτευση να ελέγχει την κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να παίξει αξιόπιστα αυτόν τον ρόλο, να στηρίξει τις ανάγκες της κοινωνίας, να εκπροσωπήσει την κοινωνική πλειοψηφία αλλά και να παίξει και έναν ρόλο εξισορροπητικό στο πολιτικό σύστημα και τη δημοκρατία. Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σήμερα σημαίνει ισχυρή κοινωνία και υγιής δημοκρατία αύριο», ήταν οι δηλώσεις που αναδημοσίευσε η Πόπη Τσαπανίδου.

πριν μία ώρα
Μαρία Ιωάννα Κρασανάκη

Χαμηλότερη από τον Μάιο η συμμετοχή – Έφτασε στο 29,13% στο 87% των εκλογικών τμημάτων

Μικρότερη είναι η συμμετοχή στις επαναληπτικές εκλογές, κατά 2,4% όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών, σε σχέση με τις εκλογές στις 21 Μαΐου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανέφερε στην ενημέρωση ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, από τα 18.794 εκλογικά τμήματα, ένα ποσοστό που προσεγγίζει το 87% των εκλογικών τμημάτων, η συμμετοχή είναι στο 29,13%.

«Βλέπουμε μια διαφορά της τάξης του 2,4%, είναι μια διαφορά που μπορεί να αξιολογηθεί ότι δεν είναι πολύ μεγάλη. Θα φανεί στην πορεία», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Σταυριανουδάκη, οι περιοχές με τη μεγαλύτερη συμμετοχή είναι το Ηράκλειο, η Φθιώτιδα, η Β’ Θεσσαλονίκης, ο Βόρειος Τομέας της Αθήνας, η Ανατολική Αττική και η Λάρισα. Μειωμένη συμμετοχή παρατηρείται στη Φλώρινα, την Κεφαλονιά, την Ευρυτανία, τη Λακωνία και τη Λευκάδα.

«Αν δούμε την απόσταση μεταξύ πρώτου και τελευταίου, θα δούμε ότι ο τελευταίος είναι στο 17,03% συμμετοχή και ο πρώτος 32,53%. Υπάρχει απόκλιση στις περιοχές, όπου οι πιο πολλές είναι νησιωτικές ή απομακρυσμένες. Επόμενη και τελευταία ενημέρωση θα είναι στις 17:00. Συνεχίζουν να μην υπάρχουν προβλήματα σε όλη την Ελλάδα. Η συμμετοχή στους απόδημους πλησίασε το 70% έχοντας ψηφίσει περίπου 17.300 σε ένα σύνολο περίπου 25.000», ανέφερε κλείνοντας ο γγ του υπουργείου Εσωτερικών.

πριν μία ώρα
Μαρία Ιωάννα Κρασανάκη

Κυριάκος Βελόπουλος: Μπήκε σε λάθος εκλογικό τμήμα να ψηφίσει

Στο 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Κορδελιού, στη Θεσσαλονίκη, ψήφισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Λίγο πριν ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, ο κ. Βελόπουλος μπερδεύτηκε και μπήκε σε λάθος εκλογικό τμήμα. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο διπλανό και σωστό τμήμα και ψήφισε κανονικά.

«Μπήκα σε λάθος εκλογικό δωμάτιο», είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος την ώρα που έψαχνε τη σωστή αίθουσα.

Δείτε το απόσπασμα στο 00:50:

πριν 2 ώρες
Μαρία Ιωάννα Κρασανάκη

Η ποινή για όσους δεν πάνε να ψηφίσουν

Οι κάλπες έχουν ανοίξει και οι πολίτες καταφθάνουν μαζικά στα εκλογικά τμήματα και να ψηφίζουν τον υποψήφιο και το κόμμα που θέλουν να δουν στη Βουλή για την επόμενη τετραετία.

Ωστόσο υπάρχουν και πολίτες που δεν θέλουν να πάνε να ψηφίσουν με αποτέλεσμα να πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών ο εκλογέας που αδικαιολόγητα δεν ασκεί το δικαίωμα του εκλέγειν, τιμωρείται με φυλάκιση από ένα μήνα μέχρι ένα έτος. Το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει και τις στερήσεις των αξιωμάτων και θέσεων, που προβλέπονται στο άρθρο 63 του Ποινικού Κώδικα, από ένα μέχρι τρία χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα να ψηφίσουν έχουν όλοι οι Έλληνες και Ελληνίδες που έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους.

Αναλυτικά το ΦΕΚ:

«Αναλογική Εκπροσώπηση των πολιτικών κομμάτων, διεύρυνση του δικαιώματος εκλέγειν και άλλες διατάξεις περί εκλογής βουλευτών», το δικαίωμα του εκλέγειν έχουν όλοι οι πολίτες έλληνες και ελληνίδες που συμπλήρωσαν το δέκατο έβδομο (17ο) έτος της ηλικίας τους. Επιπρόσθετα σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 2 του ΠΔ 26/2012 (Α’ 57) για την εφαρμογή των ανωτέρω η 1η Ιανουαρίου θεωρείται ως ημερομηνία γέννησης όλων όσων γεννήθηκαν μέσα στο χρόνο.»

πριν 2 ώρες
Μαρία Ιωάννα Κρασανάκη

Εκλογές 2023: Ψήφισε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς

Λίγο μετά το μεσημέρι άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς.

Ο Ιωάννης Σαρμάς ψήφισε στο 55ο Σχολειο Αθήνας στη Λιοσίων.

πριν 2 ώρες
Μαρία Ιωάννα Κρασανάκη

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θυμήθηκε μέλος της εφορευτικής επιτροπής – «Πού είσαι ρε μεγάλε;»

Μέλος της εφορευτικής επιτροπής στο 1ο Γυμνάσιο της Κηφισιάς, στο οποίο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, θυμήθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αφού είχε ψηφίσει και χαιρετούσε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, είδε ένα νεαρό με τατουάζ.

«Που είσαι ρε μεγάλε; Εδώ σε βάλανε; Πρόσθεσες τίποτα ή όχι;», τον ρώτησε για τα τατουάζ του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με τον νεαρό να του απαντάει: «Πολλά!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχετικές ειδήσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πολωνοί μπράβοι με τεράστια σπαθιά,έξω από εκλογικά κεντρα,μοιράζουν ψηφοδέλτια με την φάτσα του Κουλη και τραμπουκίζουν προοδευτικούς ψηφοφόρους,με βία και νοθεία η χουντα Κουλη προσπαθεί να ανακόψει την μεγαλη ανατροπή που έρχεται. venceremos σύντροφοι κερδαμε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ