Σοκαριστικό βίντεο απ’ τη Χαλκιδική: Οδηγός βλέπει τον ορμητικό χείμαρρο να παρασύρει το ΙΧ του

0
5113

Στιγμές τρόμου βίωσε ένας οδηγός στην περιοχή Διονυσίου της Χαλκιδικής, όταν ο ορμητικός χείμαρρος παρέσυρε το όχημα, στο οποίο επέβαινε.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το νερό κάλυψε το Ι.Χ., το οποίο ακολούθησε μία τρελή πορεία προτού επέμβουν τα κλιμάκια της Αντιπεριφέρειας. Ευτυχώς, όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, ο οδηγός κατάφερε να βγει εγκαίρως από το όχημά του χωρίς να κινδυνεύσει.

Δείτε το βίντεο:

Η κακοκαιρία «σαρώνει» την Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, προκαλώντας πολλά προβλήματα με πλημμυρισμένα σπίτια και δρόμους που έχουν μετατραπεί σε χειμάρρους. Κακοκαιρία στην Θεσσαλονίκη: ΒΙΝΤΕΟ από τη στιγμή που τα ορμητικά νερά παρασύρουν αυτοκίνητο Ένας οδηγός έζησε στιγμές τρόμου στην περιοχή Διονυσίου της Χαλκιδικής, όταν ο ορμητικός χείμαρρος παρέσυρε το όχημά του. Όπως φαίνεται σε βίντεο, το νερό κάλυψε το αυτοκίνητο, που ακολούθησε μία «τρελή» πορεία προτού επέμβουν τα κλιμάκια της Αντιπεριφέρειας. Ευτυχώς, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο οδηγός κατάφερε να βγει εγκαίρως και σώος από το όχημά του. Θεσσαλονίκη: 84 τόνοι νερού ανά στρέμμα σε 7 ώρες – Τεράστιο δέντρο έπεσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα – ΦΩΤΟ αναγνώστη «Παιδιά, δείτε τι έχω πάθει. Με σκέπασαν τα νερά μέσα στο αμάξι. Παναγία μου… Δεν ξέρω τι να κάνω», ακούγεται να λέει με απελπισία ο οδηγός του αυτοκινήτου.

50χρονος «πνίγηκε…» στην παραλία Κάθισμα

Η σύζυγός του διασώθηκε από ναυαγοσώστη

ASTHENOFORO_THALASSA

Τραγωδία σημειώθηκε στην παραλία Κάθισμα της Λευκάδας το Σάββατο (17/6), με έναν λουόμενο να χάνει τη ζωή του από πνιγμό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ilefkada, λουόμενος αλλοδαπός με τη σύζυγό του θέλησε να κάνει μπάνιο στην παραλία Κάθισμα, ωστόσο, η κακοκαιρία δημιουργούσε τεράστια κύματα.

Αποτέλεσμα ήταν ο 50χρονος άνδρας από τη Ρουμανία να χάσει τη ζωή του, ενώ, η σύζυγός του διασώθηκε από τον ναυαγοσώστη της παραλίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ