Σύρος: Θρήνος για τον 16χρονο Γιάννη

0
4382

Ένας 16χρονος, γιος γνωστού αστυνομικού, στη Σύρο, άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από τροχαίο, την περασμένη Κυριακή, βυθίζοντας στο πένθος το νησί.

Ειδικότερα, ο άτυχος νέος υπέκυψε στα τραύματά του, μετά από τροχαίο που είχε, την προηγούμενη Κυριακή, το μεσημέρι, στην περιοχή του λατομείου, στον “Βούλια”, στην Σύρο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αδικοχαμένος νεαρός οδηγούσε ένα μικρό δίκυκλο και ενεπλάκη σε τροχαίο με διερχόμενο τζιπ.

Έχασε τη μάχη για τη ζωή του ο 16χρονος

Ο έφηβος, που έμενε στη Σύρο με την οικογένειά του, από την Κρήτη, είχε διακομισθεί σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Σκόρπισε θλίψη ο θάνατος του 16χρονου

Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρητών Σύρου, Ειρήνη Φουντουλάκη, σε δηλώσεις της στο Cretalive, υπογράμμισε “τι μπορεί να πει κανείς σε αυτούς τους ανθρώπους; Σε αυτούς τους γονείς που έχασαν το αγγελούδι τους; Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Κουράγιο και δύναμη, τίποτε άλλο”, μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

Ο 16χρονος ήταν ο μεγαλύτερος γιος μιας τετραμελούς οικογένειας, ενώ ο πατέρας του είναι αστυνομικός.

Η Διοίκηση του Συλλόγου αποχαιρετά τον μικρό Γιαννάκη, μέσω ανάρτησης στο Facebook, επισημαίνοντας τα εξής:

“ΑΦΤΙΑΧΤΟ ΚΙ ΑΣΤΟΛΙΣΤΟ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥ ΔΕ ΣΕ ΔΙΝΩ . ΣΤΑΣΟΥ ΜΕ Τ’ΑΝΘΟΝΕΡΟ ΤΗΝ ΟΨΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΛΥΝΩ….. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΟΝΤΑ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙΣ ΑΧΑΙΔΕΥΙΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΤΑΞΕΙ. ΣΤΟ ΤΑΞΊΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΚΥΤΤΑΞΕ ΑΠ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΛΑΦΡΟ ΜΙΚΡΟ ΣΑΝ ΧΕΛΙΔΟΝΙ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΡΟΝΤΑΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΟΥ ΣΤΗ ΖΩΝΗ. ΓΛΥΣΤΙΣΤΡΗΣΕ ΣΙΓΑ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΕΔΩ ΚΑΤΩ …. ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Τ ΑΡΑΧΝΟ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΑΚΡΙΒΕ ΜΑΣ. ΓΙΝΕ ΑΕΡΟΦΥΣΗΜΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΦΙΛΗΣΕ ΜΑΣ”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ