Ρέθυμνο: Άνδρας κατέρρευσε μέσα σε καφετέρια

0
3377

Αναστάτωση επικράτησε σήμερα το μεσημέρι σε γνωστή καφετέρια στην Καλλιθέα Ρεθύμνου όταν άνδρας για άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής, κατέρρευσε μπροστά στα μάτια όσων βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο.

Ευτυχώς για εκείνον, οι άνθρωποι του καταστήματος αλλά και όσοι βρίσκονταν εκεί κοντά ενεργοποιηθήκαν αμέσως και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

Αμεσα στο σημείο έσπευσε και το ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες του Daynight.gr:

 

Ακολουθήστε το Daynight.gr

Πένθος στο Ρέθυμνο: «Έφυγε» στα 40 της χρόνια η αγαπητή Γεωργία Παπαδάκη

Θλίψη και συγκίνηση σκόρπισε στο Ρέθυμνο η τραγική είδηση του θανάτου της Γεωργίας Παπαδάκη.

Η 40χρονη Ρεθυμνιώτισσα, η οποία δραστηριοποιούνταν στο λιανεμπόριο και ήταν ευρέως γνωστή και αγαπητή, άφησε την τελευταία της πνοή μετά από γενναία μάχη που έδωσε τους τελευταίους μήνες με τον καρκίνο.

Η είδηση του θανάτου της σόκαρε όσους τη γνώριζαν, ενώ απαρηγόρητες είναι οι 4 κόρες της και ο σύζυγός της Ηλίας Βαρδιδάκης

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου και ώρα 1 μ.μ στον Ιερό Ναό Κυρίας των Αγγέλων (μικρή Παναγίτσα) στο Ρέθυμνο, ενώ η ταφή θα γίνει στο Δημοτικό Κοιμητήριο στα Τρία Μοναστήρια.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας, Φώτης Τσάλος

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα του Βενιζελείου, ο επιχειρηματίας, Φώτης Τσάλος μετά το τροχαίο που είχε στην παραλιακή του Ηρακλείου, χθες το πρωί.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενεπλάκη στο τροχαίο με το δίκυκλο που οδηγούσε κι έπεσε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά…

Διασωληνωμένος, δίνει μάχη για τη ζωή του, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενώ σήμερα υποβάλλεται σε εξετάσεις και σε υπέρηχο ώστε οι γιατροί να έχουν μια ασφαλή και ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση της υγείας του καθώς φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ