Πέθαvε ξαφνικά στη σχολική εκδρομή: Νεκρή 15χρονη μαθήτρια, ξεψύχησε ενώ διασκέδαζε σε νυκτερινό κέντρο

13
5104

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε νυχτερινό μαγαζί των Τρικάλων, καθώς κατέληξε μία μαθήτρια που βρισκόταν στην πόλη για σχολική εκδρομή.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr, η μαθήτρια, 15 ετών, από σχολείο του Βύρωνα, διασκέδαζε με τους συμμαθητές της σε νυχτερινό μαγαζί. Κάποια στιγμή, περίπου στη 1 τα ξημερώματα, δεν αισθάνθηκε καλά και έχασε τις αισθήσεις της.

Η 15χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν, ενώ συνέδεσαν μέχρι και εξωτερικό βηματοδότη, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά συνόδευε στην εκδρομή γιατρός, ενώ η 15χρονη, φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Οι γονείς της κοπέλας ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν μέσα στη νύχτα όπου ενημερώθηκαν από ψυχολόγους του Νοσοκομείου για την τραγική κατάληξη του παιδιού τους.

Κεραμέως: Η τραγική απώλεια μαθήτριας μάς γεμίζει θλίψη και οδύνη

«Η τραγική απώλεια μαθήτριας στα Τρίκαλα μας γεμίζει θλίψη και οδύνη. Επικοινώνησα με τους γονείς της, με τον διευθυντή του σχολείου και τη συνοδό της εκδρομής. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος» αναφέρει σε ανάρτησή της η Νίκη Κεραμέως για τη 15χρονη μαθήτρια που έχασε τη ζωή της.

 

Πώς «έσβησε» η 15χρονη – Κάναμε τα πάντα για να τη σώσουμε, λέει ο διοικητής του νοσοκομείου

Οι γονείς, οι καθηγητές και οι συμμαθητές της 15χρονης μαθήτριας από το 5ο Λύκειο Βύρωνα είναι σοκαρισμένοι.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων μίλησε στο protothema.gr. «01.17 τα ξημερώματα προσήλθε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα επείγοντα περιστατικά ένα 15χρονο κοριτσάκι. Ξεκινήσαμε να της κάνουμε ΚΑΡΠΑ και στη συνέχεια τη διασωληνώσαμε . Παρουσίασε κοιλιακή μαρμαρυγή, της βάλαμε βηματοδότη αλλά δυστυχώς δεν είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μετά από δύο ώρες το κοριτσάκι κατέληξε. Οι γονείς της κοπέλας είχαν ήδη ειδοποιηθεί και είχαν φτάσει στο νοσοκομείο. Ο ψυχολόγος μας ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους, και οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη , έχασαν το παιδί τους» είπε ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr η μαθήτρια, 15 ετών, από σχολείο του Βύρωνα διασκέδαζε με τους συμμαθητές της σε νυχτερινό μαγαζί. Κάποια στιγμή, περίπου στη 1 τα ξημερώματα, δεν αισθάνθηκε καλά και έχασε τις αισθήσεις της. Η 15χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Τρικάλων όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν, ενώ συνέδεσαν μέχρι και εξωτερικό βηματοδότη, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά συνόδευε στην εκδρομή γιατρός, ενώ η 15χρονη, φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γι αυτό χαριστηκαν τοσοι απινιδωτες στα σχολεια???? Τωρα το γυρίσατε στην φιλανθρωπία και την ελεημοσύνη???? Εγκληματιες….

    • Ρε ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ που πετάγεται σαν την κουρ…δα το κοριτσάκι είχε αρρυθμίες και ταχυπαλμιες. Είχε πρόβλημα. Εσύ έχεις βλήμα οπότε πάρε το υπόθετο σου και άντε γεια.

  2. Η κοπελίτσα είχε χρόνιο πρόβλημα.Οσον αφορά το σχόλιο του τραγικού, να γνωρίζει ότι ο θετικός εμβολιασμενος γίνεται καλά, αλλά ο ηλίθιος ανεμβολιαστος,ΠΟΤΕ.Περιμενετε να συμβεί τραγικό γεγονός για να πείτε την βλακεία σας και να κρύψετε την ανασφάλεια σας.

    • Η θεία και ολοι οι συγγενείς του παιδιού λένε ότι δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Αν είσαι γνώστης όπως γράφεις δηλαδή υγειονομικός και συνεχίζεις να προπαγανδίζεις τα δολοφονικά μπόλια να βγεις να το υποστηρίξεις επώνυμα την άοψη και τις πληροφορίες που γράφεις ότι έχεις σε κάθε ξαφνικίτιδα που δυστυχώς συμβαίνει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ σε πάρα πολλά περιστατικά και όχι μόνο αυτά που βγαίνουν στα μεγάλα κανάλια. Να δούμε με ποιο ΔΟΛΟΦΟΝΟ έχουμε να κάνουμε. Όλοι οι άλλοι που τα προπαγάνδιζαν κρύφτηκαν. ΜΟΥΓΚΑ. ΒΓΕΣ αν έχεις αρχ… ρε να σε ΦΤΥΣΟΥΜΕ πατόκορφα να μην σε βασκάνουμε, αλλιώς να σε βγάλει στη φόρα η εφημερίδα. ΦΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!

      • Η ίδια η θεία της βγήκε και είπε για τα προβλήματα που είχε το κοριτσάκι. Αλλά ακούς και άλλα καταλαβαίνεις? Γι’αυτό σου λέω πάρε το υπόθετο σου και άντε για ύπνο.

    • γνώστη της ΤΥΦΛΑΣ βασίζεται στην αμφισβήτηση και στην αμφιβολία. Όχι στο δόγμα τα ξέρω όλα και είμαι απόλυτος τα μπόλια είναι οκ. Είσαι ΑΡΧΙΓΕΛΟΙΟΣ. Έχουν δοθεί αποζημιώσεις για θανάτους από τα μπόλια έχουν συμπληρωθεί κίτρινες κάρτες εκεί που υπάρχουν ακόμα πραγματικοί επιστήμονες που κάνουν σωστά τη δουλειά τους και όχι ξεπουλημένα ΤΣΙΡΑΚΙΑ και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ. Κρύψου γιατί θα φανερωθείς θες δεν θες. Κ………….

      • Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ψάχνεται και αποφαίνεται ότι τα εμβόλια ΣΩΖΟΥΝ. Το τι λες εσύ και ο κάθε πα(μπιπ)ρας ειδικά ο Χιώτης!!! ολίγο μας ενδιαφέρει. Εμείς ακολουθούμε την ΕΠΙΣΤΗΜΗ και όχι δημοσιογραφίσκους και κάθε λογής μακάκα που γράφουν ανευθυνότητες, λιβελογραφήματα και μπουρδολογίες.

        • Και όχι οι ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΧοντροΜ… σαν κ εσενα. Για αυτό και κρύβεσαι Μ(Π)ΟΥΡΛΑ

  3. Καλο παραδεισο στο κοριτσι. Εμβολιασατε τα παιδια σας με το νεκροζουμι του Βουρλα και τωρα θα δεχτειτε τις συνεπεις..εχει φτασει στην καλτσα πλεον….

  4. Ρε ηλίθιε ελληναρα, χριστιανοταλιμπαν του κ@λου, διάβασε και κανένα άλλο σάιτ.Εγινε νεκροψία νεκροτομή και ανακοινώθηκε.Εαν είναι φονιάς ο κάθε εμβολιασμενος, τότε η Ελλάδα έχει 9500000 φονιάδες.Εαν είναι δολοφόνος αυτός που εμβολιάζεται, εσύ είσαι βλαμμένος,ξεκι και πιστεύεις στην αρεια φυλή.Προσεξε και μην το παίζεις αντράκι γιατί λαγός την φτέρη κουναγε, κακό του κεφαλιού του.Διαβαζε παραχριστιανικα και παραιατρικα να ξορκισεις τις φοβίες σου.Θα ζήσεις αλλά θα είσαι βλαμμένος και δεν θα γίνεις ποτέ καλά, γιατί η βλακεία δεν γιατρεύεται.Κοροιδο, αγράμματο υποκείμενο……

  5. Αποζημίωση ύψους 140.000 ευρώ για θάνατο από εμβόλιο κατά της Covid https://gr.euronews.com/2022/06/21/apozimiosi-ipsous-140000-evro-gia-thanato-apo-emvolio-kata-tis-covid
    Διεθνή
    Σάββατο 01/04/2023 – 09:57
    Αποκάλυψη σοκ: Υπερτριπλασιάστηκαν οι αιφνίδιοι θάνατοι νεαρών γυναικών από εμβόλιο Covid, από την πρώτη δόση https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/671961/apokalypsi-sok-ypertriplasiastikan-oi-aifnidioi-thanatoi-nearon-gynaikon-apo-emvolio-covid-apo-tin-proti-dosi

    • Πες μας ονομαστικά κάποιους εδώ σε τοπικό επίπεδο στην Κω ποιοι πέθαναν από το εμβόλιο, θα το ψάξουμε μαζί, και αν έχεις δίκιο θα σου ζητήσω δημόσια συγνώμη. Αλλά θα δούμε εάν μπορούμε το ιατρικό του ιστορικό. ΕΓΩ όσους γνώριζα ήταν σαν και σένα κάλοι ανεμβολιαστοι ή με άλλα υποκείμενες παθήσεις.
      Άντε περιμένω και μην ξαναβάλεις links γιατί εγώ δεν μασάω σαν μακάκας.

      • Πήγαινε να τα πεις στους συγγενείς του 25χρονου και του 35χρονου που φύγαν ο πρώτος δύο μέρες μετά το πρώτο μπόλι και ο δεύτερος λίγες μέρες μετά το μονοδοσικό. Μετά πηγαινε βρες όλους του καρκινοπαθεις 50άρηδες που κατέληξαν από ανακοπή μάλιστα ο φίλος μας…. έφαγε κανονικά κ έπαθε ανακοπή στο νοσοκομείο με τρεις δόσεις ΟΛΟΙ. Με τρεις δόσεις όλοι όσοι είναι στα μνημόσυνα των εφημερίδων και εδώ μέσα θα τους βρεις 40, 50 και 60 ετών ΑΘΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΙ που άμα σε εσφιγγαν ειδικά εσενα ΧΛΑΠΑΤΣΟ θα σε εβγαζαν λάδι… ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΘ…………..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ