Τραγωδία στα Χανιά: Βρήκε νεκρή τη γυναίκα που φιλοξενούσε στο σπίτι της

0
4597

Μία γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο σπίτι όπου φιλοξενούνταν βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους της.

Όπως αναφέρει το cretapost η άτυχη 55χρονη εντοπίστηκε χθες το βράδυ χωρίς τις αισθήσεις από την ιδιοκτήτρια του σπιτιού, στο Ακρωτήρι Χανίων, που σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου όμως γιατροί και διασώστες δεν μπόρεσαν να της προσφέρουν καμία βοήθεια καθώς ήταν ήδη νεκρή.

 

Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, και περισσότερο φως αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

newsbomb.gr

Πέθανε αιφνίδια 54χρονος Λαρισαίος – Αισθάνθηκε δυσφορία στον ύπνο του

Έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ένας 54χρονος Λαρισαίος ο οποίος εσπευσμένα χθες τα ξημερώματα διακομίστηκε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και λίγο πριν τις 6.30 το πρωί εξέπνευσε.

Ο 54χρονος κοιμόταν στο σπίτι του, όταν σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», η σύζυγός του αντιλήφθηκε ότι ο άνδρας της αισθανόταν δυσφορία. Έτσι κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

onlarissa.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ