Σοκ Νεκρός ΕΠΟΠ Επιλοχίας στην Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε την ώρα που έπαιζε μπάσκετ!

4
15089

Του Ηλία Προύφα

Νεκρός Επαγγελματίας Οπλίτης του Στρατού Ξηράς στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του kranosgr.com, Επιλοχίας Επαγγελματίας Οπλίτης, φέρεται να κατέρρευσε την ώρα που αθλούνταν και συγκεκριμένα παίζοντας με φίλους του μπάσκετ, εκτός στρατοπέδου. Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ, όπου παρέσχε τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης, όπου δυστυχώς παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των ιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, δεν τα κατάφερε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

Οι γιατροί είναι αυτοί που με τη νεκροψία – νεκροτομή θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου του.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελα μωρε καθε μερα συνβαινουν αυτα χρονια τωρα απλα δεν τα μαθαιναμε…τωρα θα τα μαθαινετε γιατι οι φολες του βουρλα θεριζουν κοσμο ασταματητα…ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ο Μητσοτακης λετε να ηθελε τοσο πολυ να σας σώσει? γιατι δεν έσωσε αυτους στο τρενο? ο Τσιπρας μηπως? ο ανδρουλάκης μηπως που ηθελε και υποχρεωτικο το λαμόγιο? κανενας απο αυτους δεν εκανε κανονικο κοροιδα…

  2. Επιλοχίας είναι (Υπαξιωματικός), ΕΠΟΠ είναι θεσμός (διαγωνισμός). Ελληνική γλώσσα και διάλεκτος.

  3. Τα εμβόλια δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς τους θανάτους. Για αυτό όσοι δεν έχετε εμβολιαστεί να πάτε να εμβολιαστείτε, για το καλό σας είναι άλλωστε. Εγώ δεν έχω κανένα προσωπικό όφελος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ