Τέμπη: «Ραγίζουν» καρδιές τα τελευταία λόγια νεαρού – «Mαμά, κοιμήσου θα αργήσω»

0
2600

Τέμπη: Συγκλονίζει ο πατέρας αγνοούμενου που ψάχνει στα συντρίμμια του μοιραίου τρένου το παιδί του.

Θλίψη έχει σκορπίσει στο πανελλήνιο η μετωπική σύγκρουση επιβατικής αμαξοστοιχίας, με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, με εμπορικό τρένο που είχε προορισμό τη Λάρισα. Αγωνιώδεις είναι οι αναζητήσεις για τους αγνοούμενους του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επισήμως κάποια επιβεβαιωμένη λίστα, με συγγενείς και φίλους των επιβαινόντων στο μοιραίο τρένο να απευθύνουν κραυγή αγωνίας για τους οικείους τους, που δεν είναι ακόμα γνωστή η κατάσταση τους.

 

Οι έρευνες των διασωστών συνεχίζονται, με τις ελπίδες για επιζώντες να έχουν σβήσει, και πλέον επιχειρούν προκειμένου να εντοπίσουν τους αγνοούμενους κάτω από τα συντρίμμια.

Ο πατέρας ενός αγνοούμενου αναζητά τον γιο του στα συντρίμμια, ο ίδιος δεν παίρνει καμία απάντηση από τα ιατροδικαστικά εργαστήρια σχετικά με την τύχη του παιδιού του, και μετέβη στο σημείο της τραγωδίας προκειμένου να βρει έστω και ένα κομμάτι ύφασμα από τα ρούχα του αγνοούμενου παιδιού του.

Ο νεαρός, σύμφωνα με τα λεγόμενα του πατέρα του, φέρεται να είπε στη μητέρα του, «μαμά, κοιμήσου θα αργήσω».

«Θέλω να βρω κάτι από το παιδί μου, να ξέρω να θάψω κάτι από το παιδί μου», δήλωσε ο πατέρας του αγνοούμενου στην τηλεόραση του Mega.

«Είχε καθυστέρηση όταν μίλησε με τη μητέρα του. Μίλησαν και εκείνη τη στιγμή κόπηκε η γραμμή λόγω σήματος, δεν ξέρω κιόλας. Αν λένε ότι έφυγε 10.39 το τρένο είναι δυνατόν να έφτασε 23.23 εδώ; Κάτι δεν πάει καλά. Εγώ ήμουν στο νοσοκομείο. Από χθες δεν έχουμε καμία ενημέρωση για την τύχη του, είναι 21 ετών, Κουτσόπουλος Αναστάσης. Μου είπαν ότι δεν έχει γίνει ταυτοποίηση ακόμα, βρισκόταν στο 3ο βαγόνι και μετακινήθηκε. Ήρθα εδώ να βρω έστω κάτι από τον γιο μου, ένα “τυπικό πράγμα”», συμπλήρωσε στο MEGA ο πατέρας.

Η δυσκολία ταυτοποίησης DNA στις απανθρακωμένες σορούς – Ειδικός εξηγεί στο Newsbomb.gr

Τέμπη: Οι δίδυμες που σκοτώθηκαν στη Λάρισα είχαν χάσει πέντε συγγενείς τους στην πυρκαγιά στο Μάτι

Τέμπη: Κατατέθηκε η δήλωση παράστασης από θύμα – «Είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ