Πάτρα: Συνελήφθησαν δύο 19χρονες φίλες του 18χρονου που έπεσε στο κενό – Τι είπαν στην Αστυνομία

0
1255

Δύο 19χρονες που φιλοξενούσαν στο δωμάτιό τους τον 18χρονο συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της έρευνας για την πτώση του 18χρονου από τον 3ο όροφο ξενοδοχείου στην Πάτρα την Παρασκευή το βράδυ.

Δύο νεαρές συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της έρευνας για την πτώση του 18χρονου από τον 3ο όροφο ξενοδοχείου στην Πάτρα το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με το patrisnews, τα δύο κορίτσια ηλικία 19 ετών συνελήφθησαν καθώς πάνω τους βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Οι δύο νεαρές στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες.

Οι 19χρονες μαζί με τον 18χρονο που είναι και αθλητή της ανδρικής ομάδας των Τραχώνων Αλίμου μένουν στην Ηλιούπολη Αττικής, ενώ οι 19χρονες φέρεται να φιλοξενούσαν στο δωμάτιό τους τον 18χρονο.

 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα δύο κορίτσια φέρεται να δήλωσαν πως ο νεαρός είχε κάνει χρήση κάναβης και ήταν σε πανικό όταν έπεσε από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου και ύψος δέκα περίπου μέτρων με συνέπεια τον σοβαρότατο τραυματισμό του.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 18χρονος που έπεσε από μπαλκόνι

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ο νεαρός που έπεσε από το μπαλκόνι 3ου ορόφου, σε γνωστό ξενοδοχείο της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest η παραλίγο μοιραία πτώση προκάλεσε στον 18χρονο κατάγματα σε σχεδόν όλο του το σώμα, με κάποια από αυτά να κρίνονται από τους γιατρούς του ως ιδιαιτέρως σοβαρά. Κατά την ίδια πηγή, οι γιατροί στο νοσοκομείο του Ρίου εντόπισαν ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό του.

Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η οικογένεια του 18χρονου που ζει στην Αθήνα, με τους γονείς του να φτάνουν εσπευσμένα στην Πάτρα.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Παρασκευής και συγκεκριμένα στις 21.00 ο 18χρονος βρέθηκε στο έδαφος πέφτοντας από μπαλκόνι του 3ου ορόφου. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού παρόντα ήταν μέλη της παρέας του που διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο και είδαν τον φίλο τους να πέφτει στο κενό.

Παρόντες στο συμβάν οι φίλοι του με τους οποίους ήρθε στην Πάτρα για το καρναβαλικό τριήμερο και οι οποίοι σοκαρισμένοι τον είδαν να πέφτει από ύψος πολλών μέτρων.

Ποδοσφαιριστής των Τραχώνων Αλίμου στο futsal ο 18χρονος που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

Ο 19χρονος είναι αθλητής της ανδρικής ομάδας των Τραχώνων Αλίμου στο ποδόσφαιρο σάλας και για το λόγο αυτό αναβλήθηκε και ο αγώνας της ομάδας του με την Υπεροχή Τρικάλων για το πρωτάθλημα της Futsal League, όπως ανακοίνωσε η Ένωση Σάλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η κοινωνία της Πάτρας βίωσε μια άσχημη στιγμή το βράδυ της Παρασκευής, όταν νεαρός έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου. Ο 18χρονος νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ωστόσο έχει υποστεί κατάγματα σε όλο του το σώμα.

Οι γονείς του ειδοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή και αμέσως έσπευσαν στην Πάτρα. Πρόκειται για αθλητή της ανδρικής ομάδας των Τραχώνων Αλίμου και για το λόγο αυτό αναβάλλεται και ο αγώνας της Κυριακής (26/2) με την Υπεροχή Τρικάλων για το πρωτάθλημα της Futsal League.

Η ΠΕΠΣΣ ενημερώθηκε έγκαιρα για το συμβάν και κίνησε άμεσα όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες. Εύχεται περαστικά στον νεαρό αθλητή και γρήγορη επάνοδο στην αγωνιστική δράση, μόλις ανάψουν το “πράσινο φως” οι γιατροί. Φυσικά, θα ενημερώνεται διαρκώς για την κατάσταση της υγείας του.

Η υγεία των αθλητών είναι πάνω απ’ όλα!».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ