Β. Νουλέζας: «Όταν ο Ηλ. Μίχος αποφασίσει να μιλήσει, θα προκληθεί πολιτικός σεισμός»

1
1106

Σε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική δήλωση προχώρησε ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας για την υπόθεση του 53χρονου Ηλία Μίχου, που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία του 12χρονου ανήλικου κοριτσιού στα Σεπόλια, μέσω ανάρτησής του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Όταν αποφασίσει να μιλήσει στην κ 33 η Ανακρίτρια Αθηνών ο προφυλακισμένος Ηλ. Μίχος που επέλεξε προς το παρόν να σιωπήσει ,για όσους ( επώνυμους) εμπλέκονται στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τα Σεπόλια και ενδεχομένως δεν συγκαταλέγονται στην περιβόητη λίστα των 213 ατόμων

Τότε στελέχη από την επιχειρηματική και πολιτική ζωή του τόπου(πέραν όσων δημοσιοποιήθηκε το ονοματ/μο τους και αποπέμφθηκαν) ,τον καλλιτεχνικό χώρο θα βρεθούν με χειροπέδες στην ΓΑΔΑ.

Θα τεθεί ζήτημα ηθικής τάξης τουλάχιστον.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί και παραπεμφθεί στην Δικαιοσύνη και προφυλακισθεί άγνωστοι, άσημοι και κοινοί θνητοί που επικοινώνησαν η ασέλγησαν καταβάλλοντας οικονομικοί αντάλλαγμα στην άβουλη 12χρονη.

Αν ήθελε η ΕΛ.ΑΣ θα είχε αντιδράσει ταχύτερα και αποτελεσματικότερα.

Απεύχομαι άνωθεν παρέμβαση να την γλυτώσουν μεγαλοσχήμονες που μπαινόβγαιναν στο Μάρκετ του Η.Μ. και αναχωρούσαν μαζί τους με πολυτελή οχήματα και έχουν χάσει εσχάτως τον ύπνο τους.

Τα ηλεκτρονικά αποτυπώματα τους όμως δεν μπορούν να σβηστούν.

Δεν γνωρίζω αν ο κ.Εισαγγελέας ποινικής δίωξης έχει στα χέρια του αυτήν την πλούσια λίστα.

Δεν πείθομαι ότι η Κυβέρνηση αυτή είναι πραγματικά αποφασισμένη να εξαρθρώσει συντρίψει το βρώμικο κύκλωμα παιδεραστίας που εξαπλώνεται επικίνδυνα στην Ελλάδα.

Χρειάζεται περαιτέρω αυστηροποίηση του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μήπως ο ομοϊδεάτης σου παιδοβιαστής – προαγωγός, εννοεί ότι πελάτης ήταν κι ο… Τσίπρας;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ..!!!! Πάρε γρήγορα οδηγίες από το Κόμμα – Εργοδότη σου, για το πως να σχολιάσεις και εδώ είμαστε.

    Υ.Γ. Αλήθεια, θα θυσιάζες και την ζωή σου για τον Μητσοτάκη;;; Οκ, την ύπαρξη σου την έχεις ήδη παραδώσει σε αυτόν, αλλά θα πέθαινες κιόλας για αυτόν, όπως έπραξαν οι …Άγιοι για τον Θεό…;;;; Αν ναι, γίνεται να το κάνεις….άμεσα;;!!;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ