Λάρισα: Τα θλιβερά περιστατικά δεν έχουν τελειωμό… «Έσβησε» 54χρονος άνδρας – Βρέθηκε νεκρός στην οικία του

3
1052

Τα θλιβερά περιστατικά δεν έχουν τελειωμό αυτό το Σαββατοκύριακο στη Λάρισα. Μετά τους δύο άνδρες που βρέθηκαν χθες Σάββατο νεκροί στα σπίτια τους, ένας 47χρονος και ένας 61χρονος, προστέθηκαν άλλα τρία χτες Κυριακή.

Ύστερα από τον αιφνίδιο θάνατο ενός 60χρονου και μιας 88χρονης στη Λάρισα σήμερα το πρωί, πριν λίγο το μεσημέρι της Κυριακής γύρω στις 3 μ.μ., εντοπίστηκε ένας 54χρονος νεκρός στην οικία του ο οποίος «έσβησε», σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από ανακοπή καρδιάς, στην περιοχή του ΑΤΑ.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η αστυνομία, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του άτυχου 54χρονου.

onlarissa.gr/

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λυπάμαι που θα σας το ξαναπώ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΜΒΌΛΙΑ πρέπει να ξυπνήσουμε κρίμα που ΔΕΝ ακούσατε τα έρημα λόγια Του Παϊσίου κρίμα και πάλι κρίμα καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος εύχομαι όλοι οι χριστιανοί, να μας συγχωρέσει ο θεός και να πας πάρει κοντά του προσευχή να κάνουμε όλοι για κάθε ψυχής που περιμένει την ώρα της κρίσεως

    • Ο Παΐσιος όταν έλεγε για ένα εμβολιο δεν ήτανε για αυτά. Οι υποτακτικοί του το ξεκαθάρισαν για ποιο έλεγε τότε. Επίσης είχε τους γιατρούς πολύ ψηλά. Συγκεκριμένα ότι του έδιναν σε χάπι το έπαιρνε κι ότι εγχείρηση του είπαν να κάνει την έκανε χωρίς αντιρρήσεις. Το μόνο που έλεγε πάντα σε αυτά ήταν ευλογημένο να ναι ¨. Την ιατρική την θεωρούσε την προέκταση των χεριών του Θεού προς τον άνθρωπο. Κανένας μα κανένας Άγιος ποτε δεν πήγε κόντρα στην Ιατρική. Σταματήστε πια με τα τσιτάτα σας, βάζετε και τους Αγίους στη μέση σε τόσο θλιβερά γεγονότα. Κι αυτοί εργαλειοποίηση?
      Πως και δεν έτυχε κανένα ξαφνικό στους γνωστούς γιατρούς κι επιδημιολογους που ξέρουμε? Θα σου πω εγώ. Απλά κάθε εξάμηνο κάνουν έλεγχο, όπως έπρεπε όλοι μας. Άντε γεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ