Εισαγγελική παρέμβαση για την ιδιωτική βόλτα σε περιπολικό -Σάλος με το βίντεο

1
1634

Σάλος με την ιδιωτική βόλτα πληρώματος περιπολικού στους δρόμους της Αθήνας

Στη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το βίντεο που αναρτήθηκε σε social media, στο οποίο δύο αστυνομικοί φέρονται να περνούν με το περιπολικό φανάρια με κόκκινο, έχοντας ανοιχτή τη σειρήνα αλλά και δύο γυναίκες στο πίσω κάθισμα, προχωρά η εισαγγελία της Αθήνας.

Οι εισαγγελικές αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ερευνήσουν αν πράγματι το όχημα το οποίο φαίνεται στο οπτικοακουστικό υλικό είναι περιπολικό, ενώ εάν αυτό επιβεβαιωθεί, ο αρμόδιος εισαγγελέας που «χρεώθηκε» την έρευνα θα ελέγξει το ενδεχόμενο τέλεσης των πράξεων της παράβασης καθήκοντος και της επικίνδυνης οδήγησης σε βαθμό πλημμελήματος.

Σημειώνεται, πως και η αστυνομία έχει ανακοινώσει την έναρξη έρευνας για το περιστατικό.

Σάλος με βίντεο στο Tik Tok από ιδιωτική βόλτα σε περιπολικό

Στο βίντεο φαίνεται το περιπολικό να διασχίζει δρόμο με κόκκινο ενώ ακούγονται γυναίκες να γελάνε από τις πίσω θέσεις του οχήματος. Όπως μετέδωσε το MEGA που έφερε στη δημοσιότητα το βίντεο, ο χρήστης που το ανήρτησε στο Tik Tok έγραψε σε αυτό: «Σας αρέσει βόλτα με το περιπολικό; Και να περνάτε με κόκκινο τα φανάρια;». Κατά την ίδια πηγή στο χέρι του οδηγού διακρίνονται και διακριτικά υπαστυνόμου.

Όλα τα στοιχεία αυτά υποχρέωσαν την ΕΛΑΣ να ανακοινώσει τη διεξαγωγή έρευνας για το περιστατικό: «Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι διερευνάται το περιεχόμενο βίντεο, που έχει αναρτηθεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αναπαρήχθη σε ιστοσελίδα του διαδικτύου».

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ