Δράμα: Θρίλερ με νεκρό ζευγάρι – Τους βρήκε η κόρη τους | «Φοβάμαι μην πάρει καμιά μέρα το πιστόλι», έλεγε η 59χρονη

0
2662

Το ζευγάρι είχε παιδιά και εγγόνια – Ο 65χρονος πυροβόλησε την γυναίκα του με καραμπίνα πριν αυτοκτονήσει

Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινωνία της Προσοτσάνης Δράμας από την ανθρωποκτονία μιας 60χρονης, με δράστη τον σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από την αστυνομία, ο 65χρονος δράστης και αυτόχειρας σκότωσε την άτυχη γυναίκα με καραμπίνα μέσα στο σπίτι τους, πιθανότατα μετά από έντονους διαπληκτισμούς.

Το ζευγάρι είχε παιδιά και εγγόνια, ενώ η κόρη τους ήταν εκείνη που τους βρήκε νεκρούς μέσα στο σπίτι τους καθώς δεν είχαν δώσει σημάσια ζωής εδώ και μέρες. Η αστυνομία ερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία.

Δολοφονία στη Δράμα: «Φοβάμαι μην πάρει καμιά μέρα το πιστόλι», έλεγε η 59χρονη για τον σύζυγό της

drama-59xroni-2_2

Η 59χρονη είχε εξομολογηθεί τους φόβους της σε φιλικό πρόσωπο – Σε διάσταση ζούσε το ζευγάρι – Η κόρη εντόπισε τους γονείς τους νεκρούς μέσα στην κατοικία τους

Ανήσυχη ότι ο σύζυγός της θα αντιδράσει άσχημα και θα πάρει το πιστόλι εναντίον της δήλωνε σε φιλικό πρόσωπο η 59χρονη από την Προσοτσάνη της Δράμας, η οποία δολοφονήθηκε από τον 65χρονο σύζυγό της πριν και αυτός βάλει τέλος στη ζωή του.

Φίλη της δολοφονημένης 59χρονης είπε στον Alpha ότι η άτυχη γυναίκα είχε εξομολογηθεί το φόβο της πως μπορεί ο σύζυγός της να τη σκοτώσει, γιατί του ζητούσε διαζύγιο.

«Φοβάμαι μην πάρει καμιά μέρα το πιστόλι» είχε πει η 59χρονη.

Επιπλέον, μαρτυρία γειτόνισσας αναφέρει ότι ακούστηκε ένας πυροβολισμός στις 22:30 με 23:00.

Για τον άνδρα, συγγενής του είπε ότι «τους έβλεπα όποτε πήγαινα στο μαγαζί, μια χαρά ήταν. Αρνάκι ήταν, όχι νευρικός. Ήταν “ψυχούλα”, πολύ καλό παιδί.

» Και η γυναίκα του, αλλά αυτός ήταν αγαθούλης, πολύ καλό παιδί. Τακτοποιημένα τα παιδιά του και ο ίδιος, ούτε οικονομικά προβλήματα είχαν. Και τις βόλτες τους έκαναν και τις διακοπές τους είχαν, ήταν πολύ καλά. Τώρα τι έγινε, πέσαμε από τα σύννεφα, δεν το πιστεύαμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ