Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο με τον 27χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας

0
3439

Στα στιγμιότυπα φαίνεται να κινείται με μεγάλη ταχύτητα – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τον άτυχο νεαρό να χάνει τη ζωή του μπροστά στα μάτια τους

Ακόμα ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη και έρχεται να προστεθεί στα χιλιάδες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας.

Ήταν λίγο μετά τις 18.30 όταν ένας 27χρονος που κινούνταν στην οδό Γ. Παπανδρέου, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας υψηλού κυβισμού που οδηγούσε, λίγο πριν τη συμβολή με την οδό 25ης Μαρτίου και στη συνέχεια προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Εργαζόμενοι και θαμώνες καταστημάτων της περιοχής οι οποίοι είδαν τον νεαρό άνδρα να χάνει τη ζωή του μπροστά στα μάτια τους, τονίζουν στο protothema.gr ότι είναι σοκαρισμένοι από το νέο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, την ώρα που ο δρόμος είχε ξεκινήσει να έχει κίνηση.

τροχαιο765

«Ήμασταν εδώ και ξαφνικά ακούσαμε μια γκάζια πολύ δυνατή, έναν πολύ δυνατός θόρυβος δηλαδή, σαν να μπλόκαρε το γκάζι εκείνη τη στιγμή. Γύρισα το κεφάλι μου και είδα το μηχανάκι να πέφτει, να καρφώνεται πάνω στο κόκκινο αμάξι. Ήταν πολύ σοκαριστικό το θέαμα. Στην αρχή πάγωσα και μετά μπήκα μέσα για να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία για να στείλουνε βοήθεια», αναφέρει η κα. Τάρση Μαρίνου, υπεύθυνη γνωστού καταστήματος take away της περιοχής.

Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες από το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και δημοσιεύει το protothema.gr, ο 27χρονος φαίνεται να κινείται, μερικά δευτερόλεπτα πριν από την μοιραία σύγκρουση, επί της οδού Γ. Παπανδρέου, με υψηλή ταχύτητα με την μοτοσυκλέτα του. Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός φορούσε κράνος στο κεφάλι, ωστόσο πρέπει να έφυγε κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης.

τροπχαιοκαμ367
τροχαιο_καμερα

Η γυναίκα που είδε καρέ – καρέ το τροχαίο δυστύχημα «πάγωσε» και δεν μπορούσε να πάει πιο κοντά στον αναβάτη, όμως πολλοί ήταν αυτοί που έτρεξαν για να βοηθήσουν τον νεαρό οδηγό, όμως ήταν ήδη αργά. «Ηταν η δεύτερη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο και δεν άντεχα να το δω, εφτανε που τον είδα να πέφτει και να χτυπάει, ήταν πολύ σοκαριστικό. Το προηγούμενο δυστύχημα έγινε πριν μερικούς μήνες, λίγο πιο μπροστά, όταν ένα παλικάρι από delivery τον είχε χτυπήσει αυτοκίνητο. Δεν μπορούσα να βγω έξω», αναφέρει.

τροχ1
τροχ3

Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, στο δυστύχημα δεν ενεπλάκη άλλο όχημα και ο οδηγός φαίνεται να έχασε μόνος του τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και να κατέληξε σε σταθμευμένα οχήματα. Πίσω από τον 27χρονο ακολουθούσαν άλλες δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού, που πιθανότατα ήτανε παρέα και αρκετά αυτοκίνητα, όμως πρόλαβαν να σταματήσουν.

«Χτύπησε στο αμάξι το κόκκινο από την απέναντι πλευρά, η μηχανή χτύπησε από την αριστερή πλευρά αλλά βρέθηκε από τη δεξιά και ο επιβάτης στη μέση ακριβώς του δρόμου. Μεγάλη η ταχύτητα. Γενικά είναι ένα σημείο το οποίο, επειδή είναι ευθεία και είναι καλός σε γενικές γραμμές ο δρόμος, τρέχουνε. Και τα αυτοκίνητα και οι μηχανές δεν προσέχουνε δυστυχώς», καταλήγει η κα. Μαρίνου.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ