Άγιος Παντελεήμονας: Αλλοδαπός εισβάλλει στην εκκλησία και άρχισε να φωνάζει στο μικρόφωνο στίχους από το κοράνι – Δείτε βίντεο

1
1786

Αραβικής καταγωγής ο άνδρας που άρπαξε το μικρόφωνο – Αμέσως τον έπιασαν και τον έβγαλαν εκτός ναού

Πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα το προηγούμενο Σάββατο στον Άγιο Παντελεήμονα κατά την διάρκεια της λειτουργίας.

Ενας αλλοδαπός αραβικής καταγωγής εισέβαλε στην εκκλησία, κατευθύνθηκε προς το μικρόφωνο και άρχισε να φωνάζει, κάτι που ουδείς μπόρεσε να καταλάβει.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, σε δευτερόλεπτα, δύο άνδρες της χορωδίας έτρεξαν προς το μέρος του και τον έβγαλαν έξω σηκωτό. Όταν έφτασε η αστυνομία, ο συγκεκριμένος άνδρας είχε εξαφανιστεί από το σημείο.

Δείτε βίντεο: Άγιος Παντελεήμονας: Αλλοδαπός εισέβαλε στην εκκλησία και άρχισε να φωνάζει στο μικρόφωνο

Συνελήφθη ο αλλοδαπός που εισέβαλε σε εκκλησία κι άρχισε να φωνάζει (βίντεο)

Συνελήφθη, ο αλλοδαπός που εισέβαλε σε εκκλησία στον Άγιο Παντελεήμονα – Eπιασε το μικρόφωνο κι άρχισε να φωνάζει προς τους πιστούς

Ο  αλλοδαπός, συνλήφθη, που εισέβαλε σε εκκλησία στον Άγιο Παντελεήμονα, έπιασε το μικρόφωνο κι άρχισε να φωνάζει προς τους πιστούς.

Σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, το συγκεκριμένο περιστατικό, στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα. Δύο άνδρες από την χορωδία τον έβγαλαν έξω από τον Ιερό Ναό και κλήθηκε η αστυνομία, ωστόσο μέχρι οι Αρχές να καταφθάσουν στην εκκλησία ο άνδρας είχε εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο άνδρας, αραβικής καταγωγής, συνελήφθη το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης κοντά στο ίδιο σημείο, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα και της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απείθειας, της διατάραξης θρησκευτικής συνάθροισης και της προσβολής συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας.

Στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχής θα οδηγηθεί ο συλληφθείς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ