Ηράκλειο: Νικήθηκε από επιπλοκές του κορωνοϊού ο “αγαθός γίγαντας” Στάθης Διγενής-ιδιοκτήτης γυμναστηρίου

0
396

Ο “αγαθός γίγαντας”, όπως τον αποκαλούσαν Στάθης Διγενής, “έφυγε” σήμερα από την ζωή σε ηλικία 58 ετών, βυθίζοντας σε θλίψη τον αθλητικό χώρο του Ηρακλείου και όχι μόνο.

Ο 58χρονος έδωσε μεγάλη μάχη για μεγάλο διάστημα με τον κορωνοϊό, ωστόσο τα ξημερώματα της Παρασκευής δεν τα κατάφερε και “έφυγε” από την ζωή. Για περισσότερο από έναν μήνα, έδωσε γενναία μάχη με τον φονικό ιό, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

Ένας πιστός οπαδός του ΟΦΗ, ο οποίος από μικρή ηλικία έδινε δυναμικό παρόν στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ”, ενώ είχε και έντονη πολιτική δράση, καθώς από το 2014 ήταν μέλος της Δύναμης Πολιτών.

Η είδηση του θανάτου, σκόρπισε σε θλίψη τον αθλητικό χώρο του Ηρακλείου, με συλλόγους να στέλνουν τα συλλυπητήρια τους.

Κολυμβητικός Σύλλογος Ηρακλείου: “Το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι του ΚΟΗ, εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια της αθλήτριάς μας Διγενή Ραφαέλα, για την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα Στάθη!”.

Ποσειδώνας: “Σίγουρα η δύναμη της ψυχής σου δεν άξιζε τέτοιο αποχωρισμό… απίστευτο αλλά δυστυχώς πρέπει να σε αποχαιρετήσουμε. Στάθη Διγενή καλό ταξίδι στην αιωνιότητα”.

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός:

“Ο Στάθης Διγενής υπήρξε πολύτιμο μέλος της Δύναμης Πολιτών, από την ίδρυσή της, το 2014. Προσέφερε πολλά, σε όποιο πόστο κι αν υπηρέτησε και η απώλειά του είναι μεγάλη για την κοινωνία του Ηρακλείου.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ