Εμβόλιο: Έρχεται τρίτη δόση και στους μαθητές!

11
1488

Η τρίτη ή αλλιώς «αναμνηστική» δόση θα γίνεται και στους μαθητές, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Real News που κυκλοφορεί την Κυριακή. Σύμφωνα με την εφημερίδα οι εμβολιασμοί για την ηλικιακή ομάδα των 12 -17 ετών θα ξεκινήσουν από τα τέλη Μαρτίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποτυπώνουν την σημερινή κατάσταση, σε σύνολο 663.000 παιδιών, περίπου το 40% έχει λάβει δύο δόσεις του εμβολίου.

πηγή aftodioikisi.gr

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί οι δύο δεν προστατεύουν. Άσχετο, πως και με την τρίτη δόση νοσείς ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ, γιατί η Omicron διαπερνά όλα τα …θαυματουργά εμβόλια, όμως χάρις σε αυτά τουλάχιστον οι 80 με 90 στους 100, δεν μπαίνουν λέει σε ΜΕΘ, ούτε αποδημουν εις Κύριον..! Δηλαδη περίπου το ιδιο με το να ΜΗΝ εισαι εμβολιασμένος : η πλειοψηφία το περνά σχετικα ήπια, ένα χαμηλό ποσοστό καταλήγει στις ΜΕΘ και ενα 2% (παγκοσμίως καταγεγραμμένο), χάνει την μάχη για την ζωή, δηλαδή 98%! επιβιώνουν – κάποιοι δυστυχως με Long Covid-19 (εκτός αν ζεις στην Ελλαδα του Μητσοτάκη, οπου σύμφωνα με το σχέδιο του, σε στέλνουν στον άλλο κόσμο, τιμωρητικά γιατι δεν υπακουσες τον Ηγέτη να εμβολιαστείς και για να παραδειγματίσουν και τρομοκρατησουν και τους άλλους βέβαια )..
    Τα καλά νέα είναι, πως αν δεν είσαι ευάλωτος, δεν θα κάνεις άμεσα την Τέταρτη Δόση, που ως γνωστόν δρα επιτυχώς κατα της….. τριχόπτωσης και συμπληρώνει ιδανικά θεραπείες ανάπλασης νυχιών, παράλληλα με εξειδικευμένο πεντικιούρ (pedicure) (βλ. Ισραήλ)…

    • Μπράβο ρε θηρίο.Τελικά ο Μητσοτάκης έχει οργανώσει όλη αυτή τη παγκόσμια Συνομωσία;Μπράβο του τότε να τον κάνουμε μόνιμο πρωθυπουργό τέτοιο μυαλό.

      • Ο κόσμος έχει γυρίσει ανάποδα και εσένα η μόνη σου έννοια είναι να μην θιγεί ο Μητσοτάκης σου..!! Αυτή η ασθένεια είναι ανίατη….!!
        Δεν ανήκει ο Μητσοτάκης στην Παγκόσμια Ελίτ;; Με μίντια, τράπεζες, επιχειρηματίες, εφοπλιστες, οίκους αξιολόγησης, ξένες κυβερνήσεις κλπ. να τον στηρίζουν;;
        Δεν ηγείται ΠΑΓΚΟΣΜΊΩΣ η… Ελλάδα, σύμφωνα με τον ψυχοπαθή ανέμελο της….5ης Βιομηχανικής Επανάστασης;;;
        Να μην ανήκει και στην Λέσχη…Εκλεκτων, του….μεταμοντέρνου Αλφρεντ Μπουρλά;;;
        Είναι πολλά, πάρα πάρα πολλά τα λεφτά Άρη..!! Λίγες δεκάδες χιλιάδες πτώματα, ειναι απλα παραπλευρες απώλειες παρακατιανων υπηκόων, θα ξεχαστούν γρήγορα.. Το Μάτι και τα ΜΜΕ να’ναι καλά..!!

  2. Ποιοι γονείς κάνουν τα παιδιά τους πειραματόζωα; Εντάξει εμείς πες τα φάγαμε τα ψωμιά μας αλλά τα παιδιά τι σας φταίνε ; Σε μια δεκαετία θα ξέρουμε όπως λένε για παρενέργειες.

  3. Ναι και έχει μερικούς μερικούς που υπακουουν σα κακομοιρα σκυλάκια σε ότι πει η κυβέρνηση που μας έχει ρουφήξει το αίμα….αα κακομοιρηδες τα παιδιά σας δε τα λυπάστε; ;;;;

    • Είδες υπακούουν σε κυβερνήσεις παντού στο κόσμο και όχι σε ηλίθιους σαν εσένα.Απαράδεχτοι.

  4. Ναι ναι παγκόσμια είναι….αλλά δείτε τι ακριβώς γίνεται εκεί.
    Που θέλετε και παγκόσμιοπιοηση…..δείτε τι γίνεται εκεί και μετά μιλάτε….

  5. ο κορονοιος σε λιγα χρονια σε αυτους που νοσησαν χωρις εμβολιο. Θα δειτε που θα σκασει….

    • Συμφωνώ, δυστυχώς..

      Αλλά να δούμε και τι δωράκια θα φέρουν τα εμβόλια…
      Με αυτή την αγωνία ζούμε…

      • Το εμβόλιο φεύγει από τον οργανισμό, θέλει επανάληψη. Δεν επεμβαίνει στο dna το κατάλαβαν κι οι αρνητες. Δε θα κάνει τίποτε απολύτως. Μαθηματικά απλά. Ο ιός όμως που αγαπάει να προσκολλάται στα ζωτικά όργανα κεφάλι, πνεύμονες, καρδιά….θα δείξει τα δόντια του. Δε φεύγει. Ήδη οι επιστήμονες (δεν το λένε ανοιχτά), περιμένουν το λιγότερο, πολλαπλασιασμό σε άνοιες (το ελαφρύτερο σενάριο) από όσους νόσησαν Το εμβόλιο προστατεύει τα ζωτικά όργανα τουλάχιστον. Γκέγκε? Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Οι υπόλοιποι ασπιρίνη.

  6. Για τον ρατσισμό του εμβολιασμενου η μη , κουβέντα κάνεις. Μέχρι το 2024 που θα έχουν στοιχεία καμία αναφορά. Ενημερώνεσται μονοφωνικα ή ακούτε τα πάντα και διαμορφώνεται άποψη;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ