Νεκρός 61χρονος από ανατροπή τρακτέρ στη Μάνη | 63 χρονος βρέθηκε νεκρός σε ρέμα

0
723

Τη ζωή του έχασε χθες από ανατροπή τρακτέρ ένας 61χρονος στη Δυτική Μάνη.

Ο άνδρας εντοπίστηκε χθες γύρω στη 1:30 το μεσημέρι στο 3ο χλμ της επαρχιακής οδού Σαϊδόνας – Καστάνιας.

Στην περιοχή επικρατούσε βροχόπτωση, ενώ όπως προέκυψε, αρχικά το αγροτικό όχημα ξέφυγε από την πορεία του για άγνωστο λόγο και έπειτα ανετράπη τραυματίζοντας θανάσιμα τον 61χρονο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Αστυνομίας για τις ακριβείς συνθήκες και τον χρόνο του δυστυχήματος, αλλά και για τυχόν εμπλοκή άλλου οχήματος στο συμβάν.

 

Νεκρός στο αυτοκίνητό του σε ρέμα μεταξύ Φοινικούντας και Μεθώνης βρέθηκε σήμερα το πρωί ένας 63χρονος, που αγνοείτο από χθες το απόγευμα.

Ο άνδρας είχε φύγει από το σπίτι του στη Φοινικούντα για την εργασία του το απόγευμα της Τετάρτης και έκτοτε δεν επέστρεψε, δημιουργώντας ανησυχία στους οικείους τους.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης δηλώθηκε από την οικογένειά του η εξαφάνιση και ξεκίνησε έρευνα για την ανεύρεση του την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και οικείους του.

Δυστυχώς κατά την έρευνα βρέθηκε σε ρέμα στη θέση Λιμαρίζι ο 63χρονος νεκρός στο αυτοκίνητο του. Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για να διαπιστωθεί εάν παρασύρθηκε από χείμαρρο κατά την προσπάθεια διέλευσης του ρέματος.

Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

                Πηγή – πληροφορίες: https://eleftheriaonline.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ