Τραγωδία στην Αθήνα: Νεκρό κοριτσάκι ενός έτους από εγκαύματα – Συνελήφθησαν μητέρα και γιαγιά

0
1377

Νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων μεταφέρθηκε ένα κοριτσάκι ενός έτους – Για τον θάνατό του έγιναν δύο συλλήψεις

Νεκρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων ένα κοριτσάκι, ενός έτους, με την αστυνομία να προχωρά σε δύο συλλήψεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μητέρα του και η γιαγιά του πήγαν να το κάνουν μπάνιο με το νερό να είναι καυτό. Αυτό προκάλεσε τα εγκαύματα στο κοριτσάκι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό συνέβη πριν από τρεις ημέρες και μετά από τρία 24ωρα κατέληξε. Η πιθανότερη εκδοχή για τον θάνατό του είναι η ανακοπή καρδιάς.

Η αστυνομία συνέλαβε τη μητέρα (32 ετών) και τη γιαγιά (60 ετών) του κοριτσιού που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Αστυνομικές πηγές περιγράφουν στο Newsbomb.gr πώς έγιναν όλα. Την περασμένη Δευτέρα (17/1) η 32χρονη μητέρα και η 60χρονη γιαγιά έκαναν μπάνιο στο βρέφος. Από λάθος έριξαν στα πόδια του καυτό νερό, με αποτέλεσμα το παιδί να υποστεί εγκαύματα στα κάτω άκρα. Η μητέρα και η γιαγιά (όπως κατέθεσαν στους αστυνομικούς) έβλεπαν επιφανειακά εγκαύματα στα πόδια του παιδιού, πιστεύοντας ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Όπως είπαν, έβλεπαν ότι το βρέφος είναι υγιές.

Τελικά την Πέμπτη αποφάσισαν να πάνε το βρέφος σε ιδιωτικό ιατρείο για να εξεταστεί από γιατρό. Στη συνέχεια, αποφασίστηκε η μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο Παίδων, όπου το απόγευμα το βρέφος κατέληξε, παρά τις υπερπροσπάθειες των γιατρών.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων που ανέλαβαν την έρευνα συνέλαβαν τη μητέρα και τη γιαγιά του βρέφους για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία.

Ειδήσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ