Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας – Το παρών έδωσαν χιλιάδες κόσμου στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

2
1381
Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στη Θεσσαλονίκη

Οι πολίτες που είναι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη, κρατώντας τεράστιες ελληνικές σημαίες, σταυρούς και εικόνες της Παναγίας.

Το ποσοστό των ανθρώπων που εμφανίστηκαν είναι απίστευτο.

Μεταξύ τους βρίσκονται ο Δημήτρης Κούβελας της Φαρμακολογίας και ο ιερέας Στυλιανός Καρπαθίου, αναφέρει το thes.gr.

Βίντεο Στέφανος Δαμιανίδης – On Alert

ΠΗΓΗ: thes.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και για την υποχρεωτική....παρθενία να γίνονταν διαδηλώσεις, μαζί θα ήμουν!

    Υποχρεωτικοτητα ας μπει στο Σύνταγμα, όποιος Πολιτικός βλάψει τον λαό και την Πατρίδα, να υπηρετεί τον λαό και την Πατρίδα ώσπου να ξεπληρώσει. Είτε καθαρίζοντας δρόμους, είτε με κανένα τενεκέ στην πλάτη ως μπετατζήδες, είτε λατζερα σε καρβουνίαρικο..

    Πάτε ρε καλά;;; Χουντοποιειται το Πολίτευμα μας κι εσείς κομματόσκυλα χειροκροτάτε;;; Εσείς οι άλλοι, σας πάγωσε ο φόβος από τον θάνατο που τριγυρνά;; Είναι το εμβόλιο που σας απόκανε;; Ο αγώνας δεν είναι εναντίον στον ιό, ούτε στα εμβόλια, ούτε στους ανεμβολιαστους. Ο αγώνας είναι για την προστασία της Δημοκρατίας, απέναντι σε μια θανατηφόρα επέλαση πανδημίας Απολυταρχισμού. Στα Μνημόνια αποφύγαμε τον εμφύλιο. Αν νιώσει ο άλλος ότι διώκεται σαν Εβραίος επι Χίτλερ ή ως Τζαβέλαινα στο Σούλι, οτι έχει ενοχοποιηθεί σκόπιμα από τις Βαβυλώνιες Π., που κυβερνούν την χώρα και τον κόσμο ως υπαιτιος μετάδοσης του ιού, ​απειλείται η ζωή του από την διαρκή καραντίνα , από την κατάθλιψη, από την τρομοκράτηση και τον αποκλεισμό από σχεδόν κάθε έκφραση της ζωής, θα παλέψει μέχρι θανάτου για την ελευθερία της ύπαρξης του.

  2. Όλα καλά, αλλά καλύτερα να μην μπλέκουμε την θρησκεία πουθενά,

    υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων (και άλλων λαών), που ούτε τους παπάδες ακούνε, ούτε τους πολιτικούς, ακόμη και των κομμάτων επιλογής τους. Η Ελευεθρια είναι πάνω από κάθε ιδεολογία. Καθώς και το ένστικτο αυτοσυντήρησης.

    Υ.Γ.
    Κάποτε οι «ψεκασμένοι» ήταν αυτοί που ακολουθούσαν σαν τα προβατάκια ότι τους λέγανε, τώρα προσπαθούν να το γυρίσουν, από ψαγμένοι σε ….ψεκασμένοι…. Ο θαυμαστός ανάποδος κόσμος…
    Και μόνο που, επίσημα ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί για Έλληνες Πολίτες, που διαφωνούν μαζί του, τον υποτιμητικό ορο «ψεκασμενοι» (κάποτε εχθρός ηταν οι «Εβραίοι «) και δεν τον έχουμε πετάξει αυθυμερον στη θάλασσα, σημαίνει πως ο φασισμός βρήκε πατήματα. Αυτόν πρέπει όλοι μαζί να αποτινάξουμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ