Γ.Γ.ΟΕΝΓΕ: «Οι μισοί τουλάχιστον θάνατοι από Covid είναι κρατικές δολοφονίες με κυβερνητική ευθύνη»

8
2360

Με μια ανάρτηση – κόλαφο στο Twitter του, κατά της κυβερνητικής πολιτικής στο θέμα της διαχείρισης της πανδημίας και της ενίσχυσης του ΕΣΥ, απαντά στο ζήτημα της κατάστασης στα δημόσια νοσοκομεία ο γραμματέας της ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Ιατρών) και νευροχειρουργός στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, Πάνος Παπανικολάου.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπανικολάου γράφει:

«Από τους θανάτους που διαβάζετε κάθε μέρα στο δελτίο του ΕΟΔΥ οι μισοί τουλάχιστον είναι κρατικές δολοφονίες με κυβερνητική ευθύνη. Το λέω δημόσια κι επώνυμα γιατί η σχετική αναφορά της ΟΕΝΓΕ προς εισαγγελία του Αρείου Πάγου από τον Απρίλιο έχει αραχνιάσει στα συρτάρια τους. Αυτά».

Ο γιατρός Πάνος Παπανικολάου, έχει και άλλες φορές καταφερθεί εναντίον της κυβέρνησης και της πολιτικής στον τομέα της υγείας εκτοξεύοντας βαρύτατες κατηγορίες ειδικά για τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας και την δραματική κατάσταση στο ΕΣΥ.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φυσικά κ έχουν φύγει άνθρωποι από άλλες λοιμώξεις πρώτον ,κ δεύτερον από έλλειψη προσωπικού ,που έχει ως αποτέλεσμα να πεθαίνουν κ άνθρωποι που δεν τους φρόντισαν σωστά .Ποιος θα δικάσει τον Κούλη ?? Θα βρεθεί κάποιος να του πει όταν η χώρα είναι σε επιδημία δεν βγάζουμε σε αναστολή γιατρούς κ νοσηλευτές ,γιατί κάποιοι συνάνθρωποι μας θα έφυγαν ,από την έλλειψη φροντίδας .Όπως άνθρωποι σε διαδρόμους πεταμένοι κυριολεκτικά κ δεμένοι σαν τα σκυλιά πάνω σε ένα ρατζο ξεσκέπαστοι χωρίς ούτε ένα σεντόνι ,αυτή είναι η δικτατορία του Μητσοτάκη να τον χαίρεστε .

  2. Υποψήφιος Συριζαίους.Βρε
    μάστορα Καλα η Ελληνική κυβέρνηση.Στα αλλά κράτη τι γίνεται;Φταίνε και εκεί;Μήπως φταίει η ασχετοσύνη σας;Αντί να δουλεύετε όλο δηλώσεις και πολιτική είστε.

  3. Αφου διέλυσε το ΕΣΥ, με τις αναστολές το αποτελείωσε.Και δεν πρόσθεσε νέες ΜΕΘ,ούτε επίταξε τον Ιδιωτικό Τομέα. Τυχαία;;; Η κεντρική οδηγία ήταν και είναι : να πεθάνουν όσοι περισσότερο γίνεται,μόνον τότε θα πεισθούν οι ανεμβολίαστοι,μέσω του τρόμου για πολλοστή φορά. Εσχάτως και οι εμβολιασμένοι για να προωθηθεί η τρίτη δόση. Πρέπει να ξεπουλήσουν,εν όψη της νέας παραλαβής του τροποποιημένου για την Omicron,οι μίζες απαιτούν ανταλλάγματα. Και τέλος (σε άλλη χώρα θα τον είχαν…φυγαδευσει με ελικόπτερο, εμείς εδώ συνηθίσαμε και στηρίζουμε την ξεφτίλα ), μας είπε πως στις εκτός ΜΕΘ διασωληνωσεις,δεν παρατηρήθηκαν διαφορές ως προς τους θανάτους…!! Αν πάλι μετά από τόσα εγκλήματα δεν καταφέρει να πείσει, θα επιβληθεί σύντομα μια δόση κάθε…2 μηνες, τα ΜΜΕ του να ναι καλά. Κοντά 20.000 νεκροι.. Αν ήταν Τώρα στην αντιπολίτευση,θα είχε ρίξει την όποια Κυβέρνηση. Άλλωστε, χωράει αμφιβολία, πως αν δεν εκλεγόταν Πρωθυπουργός στις 7 Ιουλίου ’19, θα κατέβαζε χιλιάδες κόσμου στον δρόμο για…νοθεία στα εκλογικά αποτελέσματα…;;; Μη σου πω και τα τανκς!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ…

  4. ΕΓΛΗΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΨΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ ΔΟΣΟΛΟΓΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΟΙ ΕΝΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΒΑΡΕΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΤΟΝ ΕΚΠΕΔΕΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ ΕΥΘΥΝΕΤΕ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΗΛΙΘΕΙΟΙ Η ΟΧΙ.

    • Και μετα come το δωθε να μας πεις την γνωμη σου. ΑΜΟΡΦΩΤΕ θελεις να μας διδαξεις και απο πανω. Κ@Π@ΝΕ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΕ.

  5. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ.
    ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΗΨΟΥΝ ! ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΟΙ ΔΟΣΟΛΟΓΟΙ ΟΙ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ

  6. Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά αυτό το διάολο μέσα στο κορμί. Σκαναριστειτε όπως έλεγε ο Λεπά βασανιστειτε. Σκαναριστειτε σαν τα πρόβατα να πάρετε επιδότηση την είσοδο για καφέ 😂😂😂. Βρε ουστ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ