Τεράστια ανατροπή: Έρχεται το rapid test και για εμβολιασμένους

17
1811

Ο κορωνοϊός έχει «σκεπάσει» εκ νέου την χώρα, με αποτέλεσμα να υπάρξει ανησυχία και πιθανά μέτρα, που μπορεί να «αγγίξουν» και τους εμβολιασμένους.

Οι επιχειρηματίες της εστίασης, δε, φοβούνται τα νέα μέτρα, με ιδιοκτήτη να αναφέρει στο Star πως «Είμαστε στη δυσάρεστη θέση κι εμείς να κάνουμε τους χωροφύλακες» και πρόσθεσε:

«Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Πολύς κόσμος βγαίνει και δεν προσέχει. Έρχονται πάρα πολύ κοντά με τα ποτά, με τη μουσική και τον χορό. Και εμείς οι επιχειρηματίες θα πρέπει να προσeξουμε να μην βάζουμε πολύ κόσμο στα μαγαζιά, καθώς εάν γίνει κάτι και κλείνουμε από τις 12 η ώρα ή μπει τέλος στη μουσική θα είναι καταστροφή».

Οι επιχειρηματίες βλέποντας πολλές ευρωπαϊκές χώρες να προχωρούν είτε σε lockdown ή σε κλείσιμο της εστίασης από νωρίς το απόγευμα, ανησυχούν μήπως και πληρώσουν εκείνοι ξανά το… μάρμαρο παρά το γεγονός ότι τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Στο τραπέζι τα rapid tests για εμβολιασμένους

Μάλιστα, σύμφωνα με το STAR, κάποιοι προτείνουν ακόμη και rapid test για όλους προκειμένου να δουλέψουν τα Χριστούγεννα.

Ο κ. Γιάννης Ξανθάκης είπε ότι «είτε δωρεάν είτε με μικρότερη κοστολόγηση σε όλους να γίνεται rapid test και για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους από τη στιγμή που υπάρχουν έρευνες που δείχνουν ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν και νοσούν. Ο διαχωρισμός των ανθρώπων είναι που έχει προκαλέσει αυτό το πρόβλημα».

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» θα πρέπει να ληφθούν νέα μέτρα με μάσκες παντού και να σταματήσει ο διαχωρισμός εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων ειδικά στους νέους σε αυτή τη φάση διότι οι νέοι άνθρωποι είναι αυτοί που παρουσιάζουν μια υπερκινητικότητα και αποτελούν έναν κρίκο στην αλυσίδα της διασποράς.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κέρδισαν- κερδίζουν τρισεκατομμύρια οι Φαρμακευτικές και επειδή ζούμε σε έναν κόσμο…. «ηθικό, αγγελικά πλασμένο «, ειναι εξαιρετικά πιθανό, να έβγαλαν ασύλληπτες μίζες οι απανταχού διεφθαρμένοι Κυβερνώντες και τα τσιράκια τους.. Μόνο που δεν θα το μάθουμε ΠΟΤΕ. Ειδικά στην Ελλάδα, που τα Σκάνδαλα Μεγατόνων βαπτίζονται Σκευωρίες και διώκονται οι μάρτυρες και οι Εισαγγελείς. Τρέξτε ψηφίστε τους υπόδουλοι. Το πιο σημαντικό όμως είναι, πως ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΟΥΣ. Η αλήθεια για τις τραγικες παρενέργειες των συγκεκριμένων εμβολίων, δεν μπορεί να αποκρύπτεται για πάντα. Μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί έχουμε φίλους, συγγενείς, μανάδες, αδέρφια που υπέκυψαν στην τρομοκράτηση.

    • Κάνε εσύ το εμβόλιο να γλυτώσεις πρώτιστα την ζωή σου και ας τα οικονομησουν τα τραστ. Ούτως η άλλως πετρελαϊκές και φαρμακοβιομηχανίες μια ζωή πρώτες στην λίστα κερδών.

      • Αν πιστεύεις πως οι Φαρμακευτικές Εταιρίες νοιάζονται για την….υγεία μας (άρα και για τυχόν θανάτους, σοβαρές παρενέργειες, άγνωστες μακροχρόνια συνέπειες κλπ. απο τα σκευασματα τους), μάλλον ζούμε σε άλλο πλανήτη… Τα πάντα είναι υπό ελεγχο, με μόνο στόχο τα υπερκέρδη : ο ΠΟΥ, η υγεία, τα τρόφιμα, το νερό, η ενέργεια κ.α., όλα στα Χρηματιστήρια Αξιών.. Είναι ο Καπιταλισμός Ηλίθιε, με κορυφαίο τέκνο και εκπρόσωπο του στην Ελλάδα, το ανθρωπόμορφο τέρας που εξέλεξες Πρωθυπουργό, εσύ και άλλα εγωκεντρικά κακόψυχα χρυσόψαρα…

  2. Εσύ όμως, τρέξε, κάνε γρήγορα την τρίτη δόση σου, μέχρι τις 5 Δεκέμβρη κερδίζεις διπλούς πόντους στις κάρτες των σουπερ μάρκετ, πανηλίθιο Τσιουάουα του Μητσοτάκη.

      • Το ότι δεν είσαι γιατρός φαίνεται, η ορθογραφία σου είναι…. τράτζικ. Όμως αυτό το επαναλαμβανόμενο σχόλιο σου, σε διαφορετικά άρθρα «αλλά όπως εσύ ενημερώνομαι τακτικά από το Facebook » ( ελληνιστί), μαρτυρά πως είσαι εμμονικός, προκατειλημμένος και με χιούμορ που…. έχει περιθώρια βελτίωσης! Μην τρομάξεις όταν επιβεβαιωθεί πως σαρώνει τους εμβολιασμένους. Αν το υπερτονιζουν τα ΜΜΕ και οι Κυβερνώντες, είναι για να σε ψησουν για την 3η ή 4η δοση, να στηρίξουμε τον φτωχό βιοπαλαιστή Μπουρλά, δίνει άλλωστε τοσο καλές μίζες στους…φτωχούς βιοπαλαιστες εδώ στην Ελλάδα.. .
        Να παρακαλάμε όλοι να προκαλεί όντως πολύ ελαφριά νοσηση, ωστε να …..ξεσκιστουμε στα κορωνοπάρτυ – που να πληρώνεις τώρα τόσα χρήματα για διακοπές στην Μποτσουάνα…!!

        • Είσαστε για γέλια και οι δυό σας. Έχετε ανακαλύψει το FB ως αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης λόγω έλλειψης κριτικής σκέψης.

        • Face book. Πηγή τεράστιων γνώσεων καθαρά για ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ. ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ σκέτη.

  3. Φυσικά να γίνει για εμάς τους εμβολιασμενους δωρεάν και να επιβαρυνθούν με επιπλέον κόστος οι αρνητές του εμβολίου

    • Δεν τα έμαθες;; Τα δωρεάν τεστ για τους εμβολιασμένους, θα γίνονται με άλλο τρόπο: από πίσω, κατεβάζοντας το εσώρουχο! Στα δύο εβδομαδιαίως, δώρο τοπικό εσωτερικό μασάζ από προσοντούχο Μποτσουανό!
      Άντε πάλι, σου έφεξε!

  4. Στρατιωτικέ αν είσαι στρατιωτικός είσαι και πολύ βλήμα.Κάθεσαι και σε πληρώνουμε.Σκάσε τουλάχιστον και καθάρισε καμία τουαλέτα γιατί εσυ τουλάχιστον προσωπικά αποκλείεται να μπορείς να υπερασπιστείς την πατρίδα.

  5. είσαι ένας από τους λίγους ευτυχώς στον στρατό ξηράς που εμβολιάστηκαν. Η συντριπτική πλειοψηφία δεν υπέκειψε στους εκβιασμούς την κυβέρνησης και για αυτό δεν τους βγάζουν σε αναστολή. Εσύ που όπως φαίνεται είσαι πολύ χ@στης και από τον φόβο σου έτρεξες να το κάνεις, σε βλέπω να βάζεις τα κλάματα όπως αρκετοί συνάδελφοί σου στην κρίση των Ιμίων. Απορώ αν γίνει κανένα σκηνικό με τους απέναντι αν δεν την κοπανήσεις από το νησί, που θα τρέξεις να κρυφτείς.

  6. ως επιχείρημα για να μειώσουν όσους έχουν άλλη άποψη. Αυτό που κάνουν άλλωστε και τα Πετσο-ταισμενα ΜΜΕ (απο όπου αυτοί ενημερώνονται). Φαίνεται το παίζεται στα δάκτυλα το φατσεμπουκ, γιατί αγνοείται πως υπάρχουν κι άλλες πηγες ενημέρωσης που χαλάνε το εμβολιολατρικο σας παραμύθι. Αλλά φαίνεται το Pfizer αποβλακωνει εντελώς και τους απλά πανηλιθιους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ