Γιώργος Παπανδρέου: Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

10
336

Μαγνητοσκοπήθηκε η δήλωσή του από συνεργείο της ΕΡΤ που μετέβη επί τούτου στο Ίδρυμα Παπανδρέου – «Καλή επιτυχία» του ευχήθηκε η κυρία Γεννηματά, «όπως και σε όλους τους υποψηφίους»

Σε λίγα λεπτά ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός μετά την επιστροφή του από την Κωνσταντινούπολη μετέβη στο Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου και συσκέφθηκε με τους συνεργάτες του.

Περίπου στις επτά το απόγευμα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Φώφη Γεννηματά, την οποία ενημέρωσε για την απόφασή του και εκείνη, από τον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται, του ευχήθηκε καλή επιτυχία, όπως έκανε και με τους άλλους υποψηφίους.

Ο κ.Παπανδρέου ζήτησε κάμερα από την ΕΡΤ και η δήλωσή του μαγνητοσκοπήθηκε λίγο μετά τις 8. Πλέον η ΕΡΤ αναμένεται να μοιράσει το βίντεο σε όλα τα ΜΜΕ για να μεταδοθεί.

Ο πρώην πρωθυπουργός ανακοινώνει  την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, με στόχο «η Προοδευτική Παράταξη να ξαναγίνει μεγάλη και ισχυρή» και να υπάρξει μία πρόταση «Προοδευτικής διακυβέρνησης ενάντια στη Συντηρητική».

Αύριο θα υπάρξουν αναλυτικότερες δηλώσεις.

Αυτή την ώρα οι πόρτες του Ιδρύματος είναι κλειστές για τους δημοσιογράφους, ενώ η δήλωση αναμένεται να μοιραστεί στα ΜΜΕ από την ΕΡΤ. Πριν από λίγα λεπτά στο κτίριο μπήκε και ο Γιώργος Πεταλωτής, κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΜΑΜΑ Η Κ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΣΕΒΑΣΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΛΗΨΗ.- ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΚΩ- ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΑΝΤΕΞΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ .- ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ -ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΗΣ.- ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ- ΑΠΟ ΤΟ’ ΛΕΦΤΑ ΥΠΟΑΡΧΟΥΝ’ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ‘ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ’ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ -ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ-

  2. Θέλουμε 1000 χρόνια μνημόνια και 1000 χρόνια lockdown να συνέλθουμε😂😂😂😂😂😂😂. Εκείνη την υπουργό με το σακίδιο στην πλάτη από στερεά Ελλάδα θα την έχει δίπλα του; Είχαν γνωριστεί στο γυμναστήριο. Πάντως τυχαίο δεν είναι που αποσύρθηκε η Φώφη τώρα. Τουλάχιστον δεν θα είναι μόνος υποψήφιος ο Γιωργαρος όπως παλιότερα. Τότε που ήταν μόνος υποψήφιος είχε βγει δεύτερος 😂 γιατί είχε μεγάλη αποχή απ’τους Πασοκτζήδες. Ρε Γιώργο δεν πεθάναμε ζούμε ακόμη και θυμόμαστε. Αντε παλικάρι μου. Αντε να δούμε.

  3. Ο δούρειος ίππος του ΣΥΡΙΖΑ.Να αποτελειώσει το ΠΑΣΟΚ και να έχει κάποιον να συνεργαστεί.Όλα τα στέλεχοι του Γεωργακη στο ΣΥΡΙΖΑ είναι.Τι περιμένει λοιπόν από το ΠΑΣΟΚ; Να πάρει και τους υπόλοιπους να τους παει εκεί.

  4. Πιστεύω, δεν καταλαβαινει όχι μόνο τι κάνει, αλλά και τι λέει οταν μιλάει…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ