Mad Clip: Το τελευταίο «αντίο» στον τράπερ που χάθηκε σε τροχαίο – Δείτε βίντεο

1
3099

«Αθάνατος» και «καλό ταξίδι» φώναζαν φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές, κατά τη μεταφορά της σορού στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου – Κοσμοσυρροή από νωρίς το μεσημέρι στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου – Με «γκαζιές» έξω από την εκκλησία τον αποχαιρετούσαν θαυμαστές του – Συντετριμμένη η οικογένεια του 34χρονου μουσικού

Το τελευταίο αντίο στον γνωστό τράπερ Mad Clip ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στην παραλιακή λεωφόρο, είπαν το απόγευμα της Δευτέρας φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές του.

Η εξόδιος ακολουθία ολοκληρώθηκε γύρω στις 5 το απόγευμα, ενώ στη συνέχεια το λευκό φέρετρο με τη σορό του τράπερ, βγήκε από το ναό, κατευθυνόμενο στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου, όπου πραγματοποιήθηκε η ταφή.

Κατά τη μεταφορά του, πλήθος κόσμου που βρισκόταν στον προαύλιο χώρο του ναού, αποχαιρετούσε τον Mad Clip με χειροκροτήματα, φωνάζοντας «Αθάνατος» και «Καλό ταξίδι». Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν, πεζοί και με μηχανάκια, στο κοιμητήριο.

Δείτε βίντεο από το κοιμητήριο

Η κυκλοφορία έξω από το κοιμητήριο διεκόπη και στα δυο ρεύματα, ενώ σχηματίστηκαν ουρές οχημάτων που περιμένουν να περάσουν, με τους θαυμαστές και φίλους του Mad Clip να κάνουν «γκαζιές» και να παίζουν μουσική… στο τέρμα.

Δείτε βίντεο έξω από τον ναό στο Παλαιό Φάληρο

mad-clip-proskinima-arthro

Στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου έσπευσε κόσμος από νωρίς για αποχαιρετήσει τον καλλιτέχνη.  Πολλά νέα παιδιά, φορώντας μαύρα ρούχα στέκονταν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας: άλλοι κρατούσαν ένα λουλούδι στο χέρι, άλλοι μιλούσαν μεταξύ τους για το το τραγικό τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στον Ιερό Ναό, η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας και λίγο αργότερα, σχεδόν ταυτόχρονα με την οικογένεια  έφτασε η Ελένη Φουρέιρα, που λίγες ώρες πριν από τον θάνατο του τράπερ είχαν τραγουδήσει μαζί στο γάμο κοινών τους φίλων.  Η Ελένη Φουρέιρα, ντυμένη στα λευκά και φορώντας σκούρα γυαλιά, μπήκε στο ναό, χωρίς όμως, να καταφέρει να κρύψει τα δάκρυα και τη συντριβή της.

tamta
Η Τάμτα και ο Πάρης Κασιδόκωστας
DSC_7370



Συντετριμένος ο τράπερ και στενός φίλος του Mad Clip, Light που το μοιραίο βράδυ ήταν από τους πρώτους που έφτασε στον τόπο του τροχαίου. Ο ίδιος μάλιστα είχε αναρτήσει τότε στο Instagram ένα σπαρακτικό βίντεο όπου  είχε  αντικρίσει το νεκρό φίλο του μέσα στο αυτοκίνητο, έλεγε με λυγμούς, «πάει, πάει».

 

Ο τράπερ Light
Ο τράπερ Light

 

Κάποιοι από τους νέους που βρέθηκαν στον ναό έβαλαν από τα ηχεία αυτοκινήτων δυνατά τα τραγούδια του με τους ίδιους να τραγουδούν τους στίχους του.

 

stan
Ο Σταν

Η σορός του Mad Clip έφτασε στις 15:00 στον Ναό με τις στιγμές να είναι ιδιαίτερα συγκινητικές και τον κόσμο να χειροκροτά.

kideia

Διαβάστε επίσης: Mad Clip: «Εγκληματική ενέργεια ο θάνατός του» καταγγέλλει ο παππούς του

kideia_mad_clip
kideia_mad_clip__1_

Στα social media γνωστοί καλλιτέχνες αποχαιρέτησαν τον Mad Clip. Όλες αυτές τις ημέρες κόσμος συνέρρεε στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή αφήνοντας λουλούδια και ανάβοντας κεράκια στη μνήμη του. Κανείς τους δεν μπορεί να πιστέψει πως έφυγε τόσα άδικα από τη ζωή.

Στις συνεντεύξεις του είχε παραδεχτεί πως ήταν «γκαζάκιας», πως αγαπούσε την ταχύτητα, την ταχύτητα που έμελλε τελικά να τον οδηγήσει στον θάνατο. Πολλοί από τους θαυμαστές του αποφάσισαν να τον αποχαιρετήσουν πατώντας γκάζια,  έξω από την εκκλησία.

5368079
5368081

Mad Clip – Αρετή: Τα λόγια που είχε πει σε φίλη του για την πρώην σύντροφό του

madclip_areti

Μπορεί οι δυο τους να είχαν χωρίσει πρόσφατα έτρεφαν όμως βαθιά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο – Τα λόγια αγάπης και η σχέση τους που κράτησε τέσσερα χρόνια

Ο Mad Clip τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του, τους φίλους του, τους θαυμαστές του και το χώρο της μουσικής.

Όπως είναι γνωστό ο 34χρονος μουσικός επέστρεφε από τον γάμο της μάνατζέρ του στα νότια προάστια, όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε διαδοχικά σε κολόνα και μετά σε δέντρο.

Στο ίδιο γάμο εκτός από πολλούς καλλιτέχνες ήταν καλεσμένη και η πρώην σύντροφός του η Αρετή. Το μελαχρινό κορίτσι και ο Mad Clip είχαν σχέση για τέσσερα περίπου χρόνια. Ο χωρισμός τους είχε γίνει στο πρόσφατα παρελθόν και από ότι φαίνεται οι δυο τους διατηρούσαν έντονα συναισθήματα ο ένας για τον άλλο.

Στενή φίλη του πρώην ζευγαριού η οποία μέσα από τα social media θέλησε να αποχαιρετήσει τον Mad Clip δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο της Αρετής..

madclip_areti1
madcl_1

«Μου είπες πρόσεχε την! Τα μάτια σου 14! Την αγαπώ! Και εγώ με το δικό μου τρόπο αν και θα είμαι Αγγλία θα στην προσέχω! Ήμουν είμαι και ΘΑ ΕΙΜΑΙ δίπλα στην Αρετή μας! Σου είπα; Ζήσε! Κάνε αυτό που πιστεύεις εσύ είναι καλύτερο για εσάς», γράφει η φίλη τους στην ανάρτησή της.

Areti_-Mad_Clip_Story

Mad Clip – Αρετή: Το love story
Ο Mad Clip και η Αρετή είχαν μια πολύ δυνατή ιστορία αγάπης. Ο μουσικός μιλώντας για εκείνη είχε πει: «Εγώ με την Αρετή είμαι από την αρχή. Πριν γίνει οτιδήποτε. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει από τα πρώτα μου βήματα. Με έχει ανεχτεί… Το κρατάει true και γνωρίζει τι είναι επαγγελματικό και τι δεν είναι».

 

Μάλιστα πριν μερικούς μήνες μέσα από το Instagram με αφορμή τα γενέθλιά της της ευχόταν αγάπη μέχρι τον θάνατο: «Χρόνια πολλά αγάπη μου. Σ’ αγαπώ μέχρι τον θάνατο, σε ευχαριστώ που με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Δεν σου εύχομαι τίποτα άλλο παρά ευλογίες. Σε αγαπώ Αρετή».

Τα συναισθήματα που έτρεφε ο Mad Clip ήταν τόσο βαθιά και ήταν για εκείνον η μούσα του. Το τραγούδι με τίτλο «Αρετή» τα λέει όλα…

Mad Clip - Areti - Official Audio Release

Ειδήσεις σήμερα:

Mad Clip: Σε live μετάδοση στο YouTube η κηδεία του

madclip_123

Θλίψη στην ελληνική μουσική σκηνή αλλά και σε χιλιάδες θαυμαστές του προκάλεσε ο θάνατος του Mad Clip σε τροχαίο στην παραλιακή τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου.

Ο 34χρονος τράπερ, Πίτερ Αναστασόπουλος θα κηδευτεί τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 16:30 στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου.

Με απόφαση του ιερού ναού η κηδεία θα μεταδοθεί ζωντανά στο Youtube για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν να παραστούν.

Φωτογραφία: Εβίτα Σκουρλέτη / Lifo

Εξόδιος Ακολουθία Παναγιώτη - Peter Anastasopoulou Mad Clip, Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021, 16.30

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Νέο παιδί. Επί της ευκαιρίας διαπίστωσα αλλον ενα διχασμό στην κοινωνία ΤΡΑΠ εναντίον ΡΑΠ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ