ΒΙΝΤΕΟ Έγινε χαμός στο στούντιο… Η Φαρμακοποιός Ειρήνη Μουρμούρη για τα εμβολιαστικά σκευάσματα που δεν έχουν οδηγίες χρήσεις και άρα είναι ύποπτα…

7
9176
Έγινε χαμός στο στούντιο…

Η Ειρήνη Μουμούρη, φαρμακοποιός στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, επέμεινε ότι τα εμβολιαστικά σκευάσματα δεν έχουν σαφείς και συγκεκριμένες οδηγίες χρήσης και άρα είναι ύποπτα.

Ωστόσο, σήμερα το πάνελ ήταν έτοιμο να μην την αφήσει να μιλήσει.

Η κ. Μουμούρη τόνισε ότι το σκεύασμα της Pfizer δεν έχει πάρει έγκριση, αλλά γνωμοδότηση και έπειτα, με βάση, όπως είπε, με τον κατασκευαστή:

«Το εμβόλιο επειδή είναι σε στάδιο κλινικής έρευνας διεξάγεται με βάση την διπλή τυφλή μελέτη.

Αυτό σημαίνει πως κάποιοι θα πάρουν το εμβόλιο και κάποιοι θα πάρουν το λεγόμενο Placebo, δηλαδή απλά φυσιολογικό ορό».

Στο στούντιο έγινε μετά ο χαμός, με τον δημοσιογράφο και τον κ. Καπραβέλο, που βρισκόταν εκεί, να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους!

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σοβαρό επιχείρημα και αυτή, που ξέρετε λέει ότι αντί το εμβόλιο αυτό σας έβαλαν κάτι άλλο; αυτό το ερώτημα λένε τους ξάφνιασε όλους. Μα είστε καλά; με το ίδιο σκεπτικό όταν κυρία μου έρθω στο φαρμακείο να μου βάλεις αντιτετανικο που ξέρω αν μου βάλεις κάτι άλλο; θα χάσουμε το μυαλό μας. Σας παρακαλούμε δεν μπορούμε άλλο μ……. ες.

    • Μέχρι να φθάσουν στο φαρμακείο τα συγκεκριμένα σκευάσματα ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να ολοκληρωθούν οι κλινικές μελέτες στις οποίες ΟΠΩΣ όλοι γνωρίζουμε, γίνεται με τους πειραματάνθρωπους… Η υποχρεωτική «τυφλή τυχαιοποιημένη μελέτη» χρειάζεται ακόμη πολύ χρόνο για να τελειώσει.

    • Καρφίτσα... Απολαύστε παρακάτω μερικούς ακόμα ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥΣ.

      Βγήκε μια Φαρμακολύτρια για να μας πει ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι μας κάνουν PLACEBO. Επειδή δεν έχει οδηγίες το χαρτί. Μα οδηγίες θα είχε αν απευθυνόταν στο απλό καταναλωτικό κοινό. Για την περίπτωση αυτή οι οδηγίες έχουν δοθη ΥΠΕΥΘΥΝΩΣ στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ που είναι οι πλέον αρμοδιοι και άριστο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ προσωπικό.

  2. Δυστυχώς οι αλήθειες πάντα είναι πικρές.

    Το πείραμα συνεχίζεται κανονικά με τη συμμετοχή μας.

  3. Πλάκα έκανε η φαρμακοποιός. Μάλλον για να την ακούσει κανένας που δεν έχει σχέση με φάρμακα και να πει, τι μας κρύβουν; Τέλειωσαν τα διπλά τυφλά πειράματα της φάσης ΙΙΙ με επιτυχία για το εμβόλιο της pfizer στις 10/12/2020 και πήρε άδεια κυκλοφορίας.

  4. Σας πήρανε χαμπάρι και οι πέτρες..Η γλώσσα του σώματος σας προδίδει από χιλιόμετρα.. Μπράβο στην κυρία 👏👏
    Η αλήθεια πάντα λάμπει στο τέλος.!

  5. Μα εμεις ειμαστε η κλινικη δοκιμη τωρα!!!!» Το καταλαβατε κυριε Ευαγγελατο; Αμ, το καταλαβατε, το καταλαβατε….Στο παρελθον κανατε την εκπομπη «Αποδειξεις» κ καταλαβατε πολυ καλα…Οπως και ο κ. Καπραβελος καταλαβε…Κ το σημαντικοτερο ολων: Καταλαβαμε ολοι εμεις!!!! Συγχαρητηρια κ.Μουμουρη!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ