ΣΟΚ-Ο Μητσοτάκης ετοιμάζει «σφαγή» στους μισθούς των Στρατιωτικών ύψους €350εκ

17
2085

Βόμβα από Ντόρα για τα 350 εκ. περικοπών που δεν έγιναν στο ΥΠΕΘΑ: “Εμείς θα τις κάναμε”

«Θα κόψουμε 350εκ από τους Στρατιωτικούς για να κλείσει η αξιολόγηση»

Την ίδια ώρα που το στράτευμα δουλεύει στα “κόκκινα” λόγω και του προσφυγικού, μια δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη επικεφαλής του τομέα Άμυνας και Εξωτερικών της ΝΔ,θα προκαλέσει σίγουρα μεγάλη συζήτηση και προβληματισμό εντός των ΕΔ.

Η κυρία Μπακογιάννη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο Star απαντώντας σε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με το τι θα έπραττε η ΝΔ στην παρούσα φάση της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές είπε ότι το κόμμα της έχει καλύτερο μίγμα πολιτικής και ως παράδειγμα ανέφερε ότι “εμείς δεν θα χαρίζαμε τα 350.000.000 των περικοπών στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας”!

Η δήλωση προκαλεί εντύπωση ,γιατί είναι γνωστό ότι στους στρατιωτικούς χρωστάμε! Με βάση την απόφαση του ΣτΕ,την οποία όλα τα κόμματα έχουν αποδεχτεί.

Προκαλεί εντύπωση για ακόμη μια φορά η ευκολία με την οποία όλα τα κόμματα έχουν πολύ εύκολη την “λύση” των περικοπών στην Εθνική Άμυνα.

Προκαλεί τρόμο το γεγονός ότι το πολιτικό μας σύστημα δείχνει στο σύνολό του ότι δεν έχει καταλάβει ούτε στο ελάχιστο σε τι κατάσταση έχει φθάσει η Εθνική Άμυνα.

Δεν έχουν γραφτεί όλα όσα αντιμετωπίζουν οι ΕΔ και το προσωπικό τους. Για λόγους ευνόητους. Θέλουμε να πιστεύουμε όμως ότι οι πολιτικοί μας έχουν ενημερωθεί. Και γι΄ αυτό δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως έστω και σε επίπεδο…θεωρίας εξακολουθούν να γίνονται συζητήσεις ,σκέψεις και προτάσεις για περισσότερες περικοπές στις ΕΔ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο τσιπρας και ο μητσοτακης ετοιμαζονται για την γενικη επιθεση εναντιων των ελληνων!!!

    νεα μνημονια νεα μετρα νεες φοροεπιδρομες για ολους!πιστοι στην μερκελ και στον σοιμπλε!

  2. και πολύ καλά θα κάνουν. Μικρό επαγγελματικό στρατό τώρα. Τέρμα στις δεκάδες ακριβοπληρωμένους στρατηγούς που την κρίσιμη ώρα συμεπεριφέρονται σαν Λυμπέρηδες.

      • Να κόψουμε από σένα τότε αφού δε σ΄αρέσει.Όταν έχεις περισσότερους αξιωματικούς από στρατιώτες,όταν αγοράζεις υποβρύχια που γέρνουν και όταν η μίζα πέφτει σύννεφο σημαίνει ότι μπορείς να βρεις λίγα λεφτά και από κει.Και μην ξεχνάς ότι 45 χρονών συνταξιούχους δε σηκώνει αυτό το κράτος!!!

    • και οι απίστευτα καλα εκπαιδευμένοι και επαγγελματιεσ φαντάροι μας, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε εχθρό, τι θ’απογίνουν?

  3. PROS. Νέμεσις.Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΠΛΕΟΝ.Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΕ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ

    ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!!!ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ.ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ.ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΦΙΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ.

  4. σου αρεσει ο παγκαλος.ριξτε κατω την σημαια και να πουμε οτι την πηρε ο αερας!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΥΧΟΥΜΕ ΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΜΕΝΟ ΝΥΧΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΤΕΣ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟΝ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΑΨΟΓΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΜΑΤΙΑ ΕΙΔΕ…………ΚΑΙ ΜΕ ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ….

  6. ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ!!!ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ?ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ!!!!ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΣΧΥΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.

  7. Επίκαιρος περισσότερο παρά ποτέ στους καιρούς μας ο Γεώργιος Σουρής:ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ

    «Στρατός που δεν αιμάτωσε το ξίφος του ακόμη,
    Στρατός που τον κατάντησαν να γίνει κουβερνάντα,
    Στρατός που τον εμάραναν τα λείψανα κι οι δρόμοι,
    τέτοιος Στρατός καλλίτερα να λείψει μια για πάντα.
    Εμπρός Στρατέ των Τελετών, εμπρός Στρατέ λειψάνων,
    και γλυκοφέγγει χαραυγή των Εθνικών Παιάνων»!

  8. ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ «ΦΙΛΙΑΣ»;

    πως η μοναδική εγγύηση της προάσπισης της εθνικής μας κυριαρχίας είναι οι ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις. Τόσο ισχυρές δε, ώστε να υποχρεωθεί ο αντίπαλος να ακολουθήσει την πολιτική του κατευνασμού, μιας και απέτυχαν παταγωδώς οι φανφάρες των ζεϊμπέκικων, των κουμπαριών και του εκτρώματος της φιλίας και συνεργασίας των λαών εκατέρωθεν του Αιγαίου.
    Τούτο σαφώς και είναι αδύνατο να το πράξουν τα κόμματα που χρησιμοποιούν τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ως υπηρέτες λαθρομεταναστών για να κονομάνε τα κοπρόσκυλα των ΜΚΟ και για να εισπράττουν οι «δημοκράτες» τα συγχαρητήρια του Σόρος και των ψευδοανθρωπιστών της Δύσης.

  9. ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ «ΦΙΛΙΑΣ»;

    και η Ελλάς θα κάνει τι; Θα καλέσει τον Ολάντ και τη «σύμμαχο» Γαλλία να φυλάξουν το Αιγαίο μας; Και ευκαιρίας δοθείσης, τι κάνει ηFrontex στο Αιγαίο; Απέτρεψε την τουρκική προκλητικότητα; Εξεδόθη καμία καταδικαστική ανακοίνωση της Ε.Ε. της οποίας είμαστε υποτίθεται ισότιμο μέλος; Τίποτε απ’ αυτά και δεν συνέβη τίποτε απ’ αυτά διότι η πολιτική ηγεσία των Αθηνών δεν είναι απλώς ανίκανη να προασπίσει τα εθνικά μας συμφέροντα αλλά συνειδητά τα υπονομεύει!

  10. προσ.TALIBAN.οι στρατιωτικοι πλεον συνταξιοδοτουνται με 40 χρονια πραγματικησ υπηρεσιας

    18+40 =58 χρονων παιρνουν συνταξη.πριν ισχυε στον στρατο οτι και στο δημοσιο.αλλα οι στρατιωτικοι φευγανε λογω μεγαλης ταλαιπωριας ,καθε 2 χρονια μεταθεσεις.συναδελφος με 35 χρονια υπηρεσιας ειχε 22!!! μεταθεσεις.ελα εσυ με παιδια να ζησεις σε αυτον τον στρατο με μισθους πεινας.για αυτο φευγουν οι περισοτεροι και τωρα φευγουν εξωτερικο για δουλεια.ειδες κανα δημοσιο υπαλληλο να φυγει?γιατι?τωρα θα εχουμε στρατο γεροντων.ο στρατος χρειαζεται νεους.αλλα αν εισαι ασχετος λες τετοια.

  11. ΠΡΟΣ ΤΑLIBAN.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΝΥΚΤΩΜΕΝΟΣ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΨΟΓΑ.ΠΟΥ ΜΕ ΑΕΡΑ ΑΠΛΑ ΕΔΩΣΑΝ ΡΕΣΙΤΑΛ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΑΠΛΑ ΕΙΔΕ…….ΜΠΡΑΒΟ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ