Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Δεχόμαστε για φιλοξενία μόνο εμβολιασμένους πυρόπληκτους! (έγγραφο)

8
416

Αντιδράσεις και διχασμό δημιούργησε ένα έγγραφο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, το οποίο αναφέρεται στην προσωρινή φιλοξενία πυρόπληκτων σε δομές για ΑΜΕΑ, καθώς προϋποθέτει ότι για να γίνουν αποδεκτοί οι εν λόγω πολίτες στις δομές αυτές θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί κατά της Covid-19.

Συγκεκριμένα, το έγγραφο, που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, αφορά την Εύβοια και τη Φθιώτιδα, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω.

 

πη

πηγή: zougla.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ποιος είσαι φασιστακο που βρίζεις τον πρωθυπουργό της χώρας μου;Ξέρεις ανθέλληνα η Ελλάδα ανήκει στην ΕΕ και εκλεγεί τους κυβερνήτες της.Αποφασίζει ο λαός της ποιος θα κυβερνά .Όταν δεν μας αρέσει κάποιος τον αλλάζουμε η αν είναι καλύτερος από τους άλλους τον εκλέγουμε.Οι τακτικές σου είναι μιας άλλης εποχής.

    • Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αρχηγοί ΔΟΥ φασιστακι θα μείνουν φυλακή,Εκεί είναι η θέση της ΧΑ

  1. Η χώρα μου κυβερνάτε από ένα φασίστα Δικτάτορα, που κάτι φασίστες κρυπτοχρυσαυγίτες όπως εσύ, τον έφεραν στην εξουσία για να την καταστρέψει. Είναι συνταγματική μου υποχρέωση να προστατέψω το Πολίτευμα, από την γαλάζια πανούκλα, που σκέπασε τον τόπο. Κάτι πληρωμένες πένες σαν κι εσένα, τις έχουμε για να ξυνουμε τους βόθρους. Πάρε τον Πρωθυπουργό σου και πάνε στον τόπο που ονειρεύεστε να ζείτε: στο Παλάτι των Βερσαλλιών ή ακόμη καλύτερα, στην Κόλαση, από όπου ήρθατε ανάμεσα μας.

    • Σε διαβάζω σε διαφορά σχόλια κι αναρωτιέμαι λατρεύεις να μισείς? Εγώ ΧΑ δεν είμαι και δεν είμαι τίποτε. Πολίτης είμαι και κρίνω και βλέπω. Επειδή εγώ μέχρι στιγμής βλέπω την κυβέρνηση αυτή ως τη σοβαρότερη που έχει περάσει ως τώρα, πες εσυ, πες μας ποιον προτείνεις για καλύτερο πρωθυπουργό. Είμαι περίεργος.

  2. Πολύ σοφά πράττουν…δηλαδή ..ξεχάσαμε την πανδημία;;;;τα νούμερα τα βλέπετε;;;;;
    Ας πάνε να εμβολιαστούν
    ..μπράβο….συμφωνώ και επαυξάνω…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ