ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού & του υγειονομικού Απαρτχάιντ

0
1409

 

Διαμαρτύρονται για τα μέτρα που ελήφθησαν και που προβλέπουν μεταξύ άλλων τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων ομάδων που εργάζονται σε δομές που σχετίζονται με την Υγεία ή τις ευπαθείς ομάδες. Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι δεν είναι κατά των εμβολίων, αμφισβητεί όμως την ασφάλειά τους, η οποία, όπως λέει, για να αποδειχθεί «χρειάζεται μελέτες χρόνων»

antiemvoliastes_omonoia4
antiemvoliastes_omonoia5

Συγκέντρωση πραγματοποιείται και στον Λευκό Πύργο ενάντια στους «διαχωρισμούς ανθρώπων» λόγω του εμβολίου, όπως αναφέρεται και κατά των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας.

antiemvoliastes_syntagma2
antiemvoliastes4
antiemvoliastes_syntagma3
antiemvoliastes_syntagma2

 

Συγκέντρωση και γύρω από την Ομόνοια

antiemvoliastes_omonoia
antiemvoliastes_omonoia1

Συγκέντρωση και στο Ηράκλειο Κρήτης

Συγκέντρωση από νοικοκύρηδες που ανησυχούν για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων κορωνοϊού πραγματοποιείται, παράλληλα, και στο κέντρο του Ηρακλείου, στην πλατεία Ελευθερίας.

antiemvoliastes_kriti

Πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί για να διαμαρτυρηθεί για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Creta24, στην περιοχή βρίσκονται και δυνάμεις της αστυνομίας, προκειμένου να επιβλέψουν τη διαμαρτυρία.

Συγκέντρωση πραγματοποιείται και στον Λευκό Πύργο ενάντια στους «διαχωρισμούς ανθρώπων» λόγω του εμβολίου, όπως αναφέρεται και κατά των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας, ενώ έγινε πορεία στο κέντρο της πόλης με συνθήματα όπως «κάτω η χούντα του Μητσοτάκη».

 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ