Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Π. Πολάκης: «Ξεφτιλισμένοι και καθοδηγούμενοι από εταιρίες “επιστήμονες”» – Αποκαλύψεις για εμβόλια...

Π. Πολάκης: «Ξεφτιλισμένοι και καθοδηγούμενοι από εταιρίες “επιστήμονες”» – Αποκαλύψεις για εμβόλια και τεστ 22 Ιουνίου 2021

29
1237

Αποκαλύψεις από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, ο οποίος εκθέτει τους «ειδικούς» για την «οδηγία» που εξέδωσαν προ λίγων ημερών, σύμφωνα με την οποία δεν πρέπει να κάνουν τεστ αντισωμάτων όσοι έχουν εμβολιαστεί. 

Ο Π.Πολάκης αποκαλύπτει πως υπάρχει έρευνα που δείχνει πως έχουν πέσει τα αντισώματα σε όσους έχουν εμβολιαστεί τον Γενάρη-Φλεβάρη τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «υπάρχει η όχι μελέτη που έγινε στους υγειονομικούς στην Ελλάδα που εμβολιάστηκαν Γενάρη-Φλεβάρη του 2021, η οποία δείχνει υψηλά αντισώματα τον πρώτο μήνα μετά και τη δεύτερη δόση (πχ 9.000), χαμηλότερα το 2ο μήνα (πχ 6.000) και πολύ χαμηλότερα τον τρίτο μήνα (πχ 1000);».

Μάλιστα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει ως «ξεφτιλισμένους και καθοδηγούμενους από εταιρίες» τους «επιστήμονες» που δίνουν τέτοιες οδηγίες, ενώ προσθέτει πως περιμένει απαντήσει από κάποιους από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων, αλλά και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα αναφέρεται και στα όσα έχει πει ο Α.Μπουρλά, πως θα χρειαστεί και 3η δόση του εμβολίου της Pfizer μετά από 8 περίπου μήνες.

Ενώ στο τέλος ρίχνει «βόμβες» για τα περί υποχρεωτικού εμβολιασμού τονίζοντας πως «μήπως γιατί με βάση τα αποτελέσματα που θα υπάρξουν, που δεν θα είναι διαφορετικά, από τη μελέτη που έγινε στους υγειονομικούς, δεν θα μπορεί να στηριχτεί η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού που κάποιοι «καθηγηταδες της μετριότητας» κουνάνε απειλητικά το δάκτυλο καθημερινά στα κανάλια;»

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Παύλος Πολάκης

«Ποσό ξεφτιλισμένοι και καθοδηγούμενοι από εταιρείες είναι αυτοί οι «επιστήμονες» που λένε τέτοιες οδηγίες, που αναπαράγουν «σοβαρές» εφημερίδες σαν την Καθημερινή;;;;;(φωτό)
ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, και θέλω απαντήσεις από τα μέλη της επιτροπής των λοιμωξιολόγων αλλά και κάποιους του ΣΥΡΙΖΑ που το παίζουν παντογνώστες ενώ είμαι να μην πω….

1) Υπάρχει η όχι μελέτη που έγινε στους υγειονομικούς στην Ελλάδα που εμβολιάστηκαν Γενάρη-Φλεβάρη του 2021 ,η οποία δείχνει υψηλά αντισώματα τον πρώτο μήνα μετά και τη δεύτερη δόση (πχ 9.000) ,χαμηλότερα το 2ο μήνα (πχ 6.000) και πολύ χαμηλότερα τον τρίτο μήνα (πχ 1000);;;
Οι αριθμοί είμαι πραγματικοί και αντανακλούν την τάση στη συντριπτική πλειοψηφία των εμβολιασθεντων!

2) Αυτή η μελέτη η οποία έγινε ως πολυεθνική-πολυκεντρική και σε άλλες χώρες με τα ίδια αποτελέσματα δεν ήταν που έκανε τον κύριο Μπουρλα της Πφαιζερ να δηλώσει στο συνέδριο των Δελφων πως χρειάζεται και Τρίτη δόση στο οκτάμηνο και μετά μάλλον κάθε χρόνο;;;
Κάτι που επανέλαβε εχθές και η κυρία Παγώνη προετοιμάζοντας το έδαφος;;
ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΔΙΚΟ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ ,στη Βουλή και στην απάντηση στον ελεεινό και άσχετο ΣΚΕΡΤΣΟ ,πως είναι το πρώτο εμβόλιο στην ιστορία της ανθρωπότητας που χορηγήθηκε μαζικά στον πληθυσμό ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΑΝΟΣΙΑ;;;;;

3) Γιατί λοιπόν με βάση το άρθρο της Καθημερινής , να μην κάνουν τεστ αντισωμάτων αυτοί που έχουν εμβολιαστεί τον Μάρτη και τον Απρίλη από το Γενικό πληθυσμό για να δούμε που είναι το επίπεδο προστασίας τους;

-Μήπως για να μην φανεί η γενικότερη γύμνια των ειδικών που έλεγαν στις αρχές του χρόνου πως με μια η δυο δόσεις αναλόγως το είδος του εμβολίου θα είστε καλυμμένοι στο διηνεκές;;;

-Μήπως γιατί με βάση τα αποτελέσματα που θα υπάρξουν ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ,από τη μελέτη που έγινε στους υγειονομικούς, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ που κάποιοι «καθηγηταδες της μετριότητας» κουνάνε απειλητικά το δάκτυλο καθημερινά στα κανάλια;;;;;
(Ρητορικά τα δυο τελευταία ερωτήματα ,η απάντηση είναι ΠΡΟΦΑΝΗΣ)

ΥΓ Η ΑΛΗΘΕΙΑ θα φανεί ο,τι και να κάνετε!!
ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ!!!»

Εμβόλιο: Κρητική βεντέτα στο ΣΥΡΙΖΑ – Ξανθός και Πολάκης στα χαρακώματα

Χωρίς να κατανομάζει ο ένας τον άλλο αφήνουν εκατέρωθεν αιχμές για το ζήτημα του εμβολιασμού. Βλάπτουν την δημόσια υγεία όσοι αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα του εμβολίου για την επίτευξη ανοσίας τονίζει ο Αντρέας Ξανθός. «Κάποιοι στο ΣΥΡΙΖΑ το παίζουν παντογνώστες και είναι να μην πω…» απαντά ο Παύλος Πολάκης και ζητά το βάθος να δοθεί στα φάρμακα και όχι στα εμβόλια
Εμβόλιο: Κρητική βεντέτα στο ΣΥΡΙΖΑ – Ξανθός και Πολάκης στα χαρακώματα

Αντρέας Ξανθός και Παύλος Πολάκης ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι γιατροί και είναι Κρητικοί, καθώς ο μεν πρώτος εκλέγεται στο Ρέθυμνο, ενώ ο δεύτερος στα Χανιά.

Οι προστριβές για τον Τσιόδρα

Κάπου εδώ τελειώνουν και τα κοινά που έχουν οι δύο πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ. Ως προσωπικότητες διαφέρουν ριζικά. Ήπιων τόνων ο κ. Ξανθός, μονίμως με λυμένο το ζωνάρι για καβγά ο κ. Πολάκης. Μάλιστα αυτό είχε γίνει εμφανές από την εποχή που οι δυό τους κρατούσαν τα ηνία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, ως υπουργός ο Αντρέας Ξανθός και ως αναπληρωτής του ο Παύλος Πολάκης.

Μετά την εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούλιο του 2019 ο κ. Ξανθός ανέλαβε τομεάρχης Υγείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ ο Παύλος Πολάκης τομεάρχης Διαφάνειας, ασχολούμενος με τον έλεγχο δημοσίων συμβάσεων και τις απευθείας αναθέσεις έργων.

Ιδίως την περίοδο της πανδημίας, ο Παύλος Πολάκης ουκ ολίγες φορές μπλέχτηκε στα πόδια του συντοπίτη και συντρόφου του, παρεμβαίνοντας σε θέματα της αρμοδιότητάς του για να εκτοξεύσει αντιπολιτευτικές βολές.

Από τις πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις των συχνών προστριβών που είχαν και έχουν οι δύο πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ ήταν το ηχηρό άδειασμα του Αντρέα Ξάνθου στον Παύλο Πολάκη για τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο Παύλος Πολάκης είχε εξαπολύσει συχνές επιθέσεις κατά των λοιμωξιολόγων και προσωπικά του Σωτήρη Τσιόδρα ενώ σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση ο Αντρέας Ξανθός είχε πλέξει το εγκώμιο του κ. Τσιόδρα.

Οι εμβολιασμοί ένα ακόμη επεισόδιο

Το θέμα των εμβολίων και της στρατηγικής του εμβολιασμού φαίνεται ότι αποτελεί ένα ακόμα επεισόδιο στη γεμάτη προστριβές σχέση των δύο Κρητικών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης έχει ουκ ολίγες φορές το τελευταίο διάστημα αμφισβητήσει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και μάλιστα έχει δηλώσει ότι ο ίδιος θα αποφασίσει να κάνει το εμβόλιο το Σεπτέμβρη-Οκτώβρη, καθώς υποστηρίζει ότι για πρώτη φορά με τον covid-19 εμβολιάζεται μαζικά ο πληθυσμός, χωρίς να είναι γνωστή η διάρκεια της ανοσίας.

Αντ’ αυτού η πρόταση του Παύλου Πολάκη παραμένει η στρατηγική υπέρ της χρήσης των μονοκλωνικών φαρμάκων.

Άδειασμα

Μια δήλωση του Αντρέα Ξανθού στο πλαίσιο συνέντευξης του τελευταίου στην Εφημερίδα των Συντακτών ερμηνεύεται ως ένα ακόμα άδειασμα σε αυτές τις παρεμβάσεις του Παύλου Πολάκη για τα εμβόλια.

«Με τα νεότερα ερευνητικά δεδομένα που τεκμηριώνουν τον υψηλό βαθμό προστασίας από σοβαρή νόσηση που παρέχουν όλα τα εμβόλια, δεν μπορεί πλέον να έχει βάση η συζήτηση περί μη αποτελεσματικότητας του εμβολιασμού. Η αλήθεια είναι ότι τα εμβόλια, ακόμα και στα σημερινά ποσοστά (40% των ενηλίκων με μία δόση και 27% με δύο δόσεις), έχουν συμβάλει καταλυτικά στη βελτίωση των επιδημιολογικών δεικτών και στην υποχώρηση της νοσηρότητας και της θνησιμότητας στη χώρα. Όποιος το αμφισβητεί αυτό, ακόμα και με επιστημονικοφανή επιχειρήματα, βλάπτει σοβαρά τη Δημόσια Υγεία» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντρέας Ξανθός.

Μάλιστα ο κ. Ξανθός προσθέτει ότι «η εμβολιαστική εκστρατεία στη χώρα μας έχει πάει αρκετά καλά στο οργανωτικό σκέλος και στην ψηφιακή υποστήριξή της, αλλά υστερεί πολύ στα ποιοτικά στοιχεία της».

Μπηχτές και από Πολάκη

Αν και ο κ. Ξανθός δεν αναφέρεται ονομαστικά, εντούτοις είναι σαφές ότι οι μπηχτές που αφήνει αφορούν και τον Παύλο Πολάκη.

Ανώνυμα αλλά φωτογραφίζοντας τον κ. Ξάνθο, αντεπιτέθηκε σήμερα ο Παύλος Πολάκης καθώς εκτός από την σφοδρή επίθεσή του στην Επιτροπή κάνοντας λόγο για «ξεφτιλισμένους», «καθηγητάδες της μετριότητας» και «καθοδηγούμενους από εταιρείες» επιστήμονες στο θέμα των εμβολίων, δεν εξαιρεί και …κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα ο κ. Πολάκης σχολιάζοντας έρευνα που είδε χθες (21.06.2021) το φως της δημοσιότητας, ζήτησε απαντήσεις από τα μέλη της επιτροπής των λοιμωξιολόγων αλλά «και κάποιους του ΣΥΡΙΖΑ που το παίζουν παντογνώστες, ενώ είμαι να μην πω….».

Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, υπογραμμίζει ότι οι έρευνες δείχνουν ότι «δεν μπορεί να υποστηριχτεί η υποχρεώτικοτητα του εμβολιασμού και καταλήγει: «Η αλήθεια θα φανεί. Φέρτε τα φάρμακα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καποιοι ειχαν αφησει το μελλον τους και των παιδιων τους σε αυτων τον κυριο.Οκ σου λεει τι θα χαζω να δοκιμασω.Τους καταλαβαινω.Το οτι ακομα και σημερα καποιοι στηριζουν αυτον τον ανθρωπο …με ξεπερναει.

  2. Κάντε όλοι το σταυρό σας!
    Ο Θεός μας φύλαξε που ο άνθρωπος αυτός δεν ήταν υπουργός υγείας κατά την πανδημία

    • Μακαρι να ηταν αυτος. Ειναι καθαρος, εντιμος, και λεει αληθειες. Οχι σαν αυτους που λενε αλλα το πρωι και αλλα το βραδυ.

  3. Κανείς δεν συμπαθεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του αλλά δυστυχώς αυτή τη φορά λέει την αλήθεια. Ή μήπως πιστεύει κανείς στην Ελλάδα τα «κομματόσκυλα» της κυβέρνησης όπως η «επιτροπή» λοιμωξιολόγων; Που μας πρήξανε με τα «σωτήρια» εμβόλια και τώρα ένα, ένα τα απαγορεύουν; Ενώ χώρες όπως η Δανία, η Φιλανδία και πολλές άλλες τα είχαν σταματήσει πολλούς μήνες νωρίτερα γιατί απλά ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ότι η ζημία που έκαναν ήταν μεγαλύτερη από το όφελος…

      • Να γράφεις τα σχόλια σου με το όνομα «Τσιόρδας»… Αλλιώς πως να κάνουμε διάλογο μαζί σου;

        • Πως σου φαίνεται ο «δημοσιογράφος» Πορτοσάλτε; Είναι «πρωτογενή» πηγή ενημέρωσης; Γιατί μέχρι τώρα «εμφανίζεται» ως ο πλέον «ειδικός της κυβέρνησης Μητσοτάκη»… Αποδεδειγμένα είναι λοιμωξιολόγος, εισαγγελέας κτλ… Επιτέλους ομολόγησε και αυτός ότι είμαστε πειραματόζωα. Παρακολούθησέ τον ζωντανά να το λέει στο μικρό βίντεο και προβληματίσου:

          ΣΚΑΙ – Πορτοσάλτε για AstraZeneca – Ομολογεί ότι είμαστε πειραματόζωα…

          http://www.oparlapipas.gr/2021/06/k-o-oo-oov-o-portosalte.html

        • Και μόνο που συμφωνεί ο Πορτοσάλτε με τον Πολάκη, νομίζω ότι συνειδητοποιείς ότι όσοι κάνουν τα εμβόλια είναι «ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ» και όσοι τα προτείνουν «ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ».

    • Ε οχι και κανενας. 32% πηρε ο συριζα. Μη βλεπεις που ο κοσμος δε μιλα γιατι φοβαται τους δεξιορουφιανους. Οταν ερθει η ωρα θα δειτε!!!

  4. Εννοείται ότι θα καταδίκαζε ο ΣΥΡΙΖΑ τον Πολάκη… Αλλιώς πως θα συγκυβερνήσουν σε λίγο με την Νέα Δημοκρατία; Μόλις το ζήτησε η Ν.Δ. αμέσως έγινε…!!!

    ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας να καταδικάσει τον Πολάκη που αμφισβητεί ευθέως τα εμβόλια

    https://www.capital.gr/politiki/3553068/nd-o-k-tsipras-na-katadikasei-ton-polaki-pou-amfisbitei-eutheos-ta-embolia

    • Ο,τι πιο έξυπνο έχει γραφτεί ποτε σε αυτό το site 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
      Ρεσιτάλ Σοφίας. Πως και δεν το σκεφτήκαμε ?
      Εεμ βέβαια, η θάλασσα, η αλμυρα ο ήλιος δίνουν αλλά αποτελέσματα.
      Μπράβο πραγματικά. Είναι σίγουρο αυτό που λες. Το βλέπω να έρχεται. Συγκυβέρνηση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
      Ένας πολύ απλός και χαζός νους όπως ο δικός μου σκέφτηκε μόνο πως στην κάθοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις που τρώει το μαύρο από τα αποδυτήρια ,το άδειασμα Πολάκη είναι κίνηση στρατηγικής για ιδιον του όφελος….

      • Εάν έλεγες τη δεκαετία του 80 (ή του 90) ότι στο μέλλον θα συγκυβερνούσαν η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ θα «έτρωγες» ξύλο… Τελικά το ζήσαμε και αυτό… Επίσης εάν έλεγες σε κάποιον ότι το ΚΚΕ Εσωτερικού (σημερινό ΣΥΡΙΖΑ) θα κυβερνήσει την Ελλάδα, θα σε «έστελναν» σε ψυχίατρο… Δυστυχώς το ζήσαμε αυτό και θα το «πληρώνουμε» για πολύ ακόμη… Γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι να τα ζήσετε όλα σ’ αυτή τη ζωή. Ακόμη και συγκυβέρνηση ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα φιλοξενεί τους παλιούς του ΠΑΣΟΚ… Δεν έχει και μεγάλη σχέση με το ΚΚΕ Εσωτερικού από όπου ξεκίνησε. Για υπενθύμιση τα γράφω αυτά. Όχι για να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σας. Όλοι οι μεγαλύτεροι αναγνώστες σε ηλικία τα θυμούνται αυτά γιατί «δυστυχώς» τα έχουμε ζήσει.

        • Με την καμία όμως. Στοιχηματίζω το πατρικό μου. Άλλη περιουσία δεν έχω. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ.

  5. Άχ βρε Μητσοτάκη τι σου έτυχε; Να «χρειαστεί» για να μη χάσεις τη «κουτάλα» και τη «καρέκλα» να συγκυβερνήσεις με τον Τσίπρα… Τον άλλο άχρηστο… Φαντάζομαι η λέξη που δεν θέλεις να ακούς το επόμενο διάστημα είναι «ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ»…

    Απίστευτο! Ο Τσίπρας θέλει να «φάει» τον Πολάκη γιατί τους ξεμπροστιάζει με τα εμβόλια! Χαλάει τη σούπα της συγκυβέρνησης…

    https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%91%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%9F-%CE%A4%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CF%86%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF/

      • Από την απάντησή σου είναι ξεκάθαρο ότι εσύ έχεις κάνει ήδη το εμβόλιο… Δεν πειράζει… Μην ανησυχείς… Υπάρχουν και χειρότερα σ’ αυτή τη ζωή από αυτά τα πειραματικά εμβόλια… Αφού τα κατάφερες έως τώρα… Όλα Καλά… Το Σεπτέμβριο θα κάνεις και την τρίτη δόση και θα είσαι άρχοντας… Τελικά ποιο έκανες; Το AstraZeneca ή το Johnson, που ήταν ασφαλή (μόνο στην Ελλάδα) μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα; Ή έκανες το Pfizer που σε κάνει «μαγνήτη» και προσπαθούν να κρύψουν τα καρδιολογικά προβλήματα που δημιουργεί;

    • τον Πολάκη και τον Βελόπουλο, που δεν πιάνονται στα δίχτυα της παγκόσμιας νεοταξικής μασονοεπιστημονικής ελίτ. Για να τους τιμήσουμε, δεν εμβολιαζόμαστε, και το ρίχνουμε στα τσιγάρα και στο Απορροφητικόν για να χάσουμε κανένα κιλό – αποτέλεσμα των φασιστικών λοκντάουν τους, και να αποκτήσουμε επιτέλους το πολυπόθητο μπιτς μπόντι.

  6. Τώρα τα φασιστοειδή θα υποστηρίζουν τον Πολάκη.Θα το δούμε και αυτό.Όσο για την απλή αναλογική,άλλο ένα αγκάθι για τη χώρα απομηναρι του ΣΥΡΙΖΑ,απλά θα χρειαστεί να κάνουμε δυο φορές εκλογές.Θα πληρώσουμε άλλη μια φορά την αρριστερα και τον Αλέξη.

  7. Γιατί να πληρώνω φόρους αν πρόκειται να τους χρεισιμοποιησουν για να σωθούν καθυστερημένα άτομα;Δεν έχω δει κανέναν από τους επιστήμονες εδώ που κάθε φορά αντιγράφουν και προβάλουν ότι τους κατέβει να έχει κάνει υπευθηνη δήλωση ότι δεν θέλει ιατρική φροντίδα αν κολλήσει τον ιό.Όλα τα αλλά είναι λόγια.

  8. Από λόγια χορτάσαμε… Επίσης και από εμβόλια χορτάσαμε… ΦΑΡΜΑΚΑ γιατί δεν προτείνουν (και «απαγορεύεται» να τα προβάλουν) στους ασθενείς Covid-19 όπως γίνεται σε άλλες χώρες; ΠΩΣ εξηγείται το ότι όλες οι χώρες έχουν προμηθευτεί μονοκλωνικά αντισώματα και εμείς όχι; Από τη χρηματική τους αξία (περίπου 1000 ευρώ η δόση) θα τους άφηνε και καλή «μίζα»… Επίσης ΓΙΑΤΙ στη Γερμανία τη Γαλλία, την Πορτογαλία και την Ολλανδία έχει γίνει πολιτικό θέμα (μέχρι και τη βουλή τους έφθασε…) η απόκρυψη της ιβερμεκτίνης που αποτρέπει τους 4 από τους 5 θανάτους όταν χορηγείται στον ασθενή από την πρώτη ημέρα των συμπτωμάτων και εδώ έχουμε νεκρική σιγή; ΓΙΑΤΙ στη Βουλγαρία, στη Τσεχία και στη Σλοβακία έχει εγκριθεί επίσημα η ιβερμεκτίνη και χορηγείται (συνταγογραφείται δωρεάν) στους ασθενείς Covid ενώ εδώ απλά το αναφέρει ο ΕΟΔΥ στην ιστοσελίδα του αλλά δεν χορηγείται πουθενά; Αυτά είναι τα σημαντικά ερωτήματα που δεν απαντώνται. Όσοι νοσούν χρειάζονται φάρμακα και όχι εμβόλια. Μόνο συνδυασμός φαρμάκων και εμβολίων θα τελείωνε την πανδημία… Τα εμβόλια από μόνα τους ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν θα το καταφέρουν.

  9. Αύριο η Αυγή, η επίσημη κομματική εφημερίδα του σύριζα, κάνει στάση εργασίας διότι οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι.
    Τις ίδιες ημέρες, το δίδυμο Αχτσιόγλου – Τζανακόπουλος τρώνε χαβιάρι στο πανάκριβο Costa Navarino.
    Αυθεντική αριστερά

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ