Κατερινόπουλος για Γλυκά Νερά: «Δεν τελείωσε η ιστορία – Για άλλους λόγους δολοφόνησε την Καρολάιν»

0
2942

Ο Επίτιμος πρόεδρος αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, τόνισε πως υπάρχει συγκεκριμένη πληροφορία που δείχνει πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν δολοφόνησε την Καρολάιν για μια απλή διαφωνία, κάνοντας λόγο για άλλους ηθικούς αυτουργούς!

O Επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, Θανάσης Κατερινόπουλος επιμένει στην ύπαρξη τρίτου προσώπου στην υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Την εκτίμησή του αυτή, επανέλαβε και όταν βγήκε στον αέρα της εκπομπής της «Καλύτερα δεν γίνεται» στον Alpha, λέγοντας πως οι Αρχές άνοιξαν την πρώτη κουρτίνα και τώρα πρέπει να ανοίξουν και την δεύτερη για να δουν τί κρύβεται πίσω από αυτή.

«Ήταν δύο συγκεκριμένες πληροφορίες: η μία αφορούσε επιστήμονα τον οποίο επισκέπτονταν και η δεύτερη δεν είναι για τον αέρα, έλεγε συγκεκριμένα πράγματα. Το τρίτο βασικό στοιχείο ήταν η γλώσσα του σώματος αυτού του ανθρώπου. Αυτά με οδήγησαν στο να είμαι σίγουρος 100% ότι είναι αυτός και είπα από το πρώτο βράδυ να μπουν όλα στο κάδρο. Είπα ότι όλοι είναι ύποπτοι μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο», είπε αρχικά απαντώντας σε ερώτηση για το πως είχε καταλήξει στο οτι αυτός ήταν ο δράστης.

Αμέσως μετά μίλησε ξανά για την ύπαρξη τρίτου προσώπου, λέγοντας: «Δεν τελείωσε αυτή η ιστορία, κατά τη δική μου εκτίμηση. Ο ανακριτής έχει πολλή δουλειά, γιατί εγώ δεν θα μείνω σε ένα έγκλημα που έκανε ο σύζυγος εναντίον της συζύγου του για τους δικούς του λόγους. Εδώ υπάρχει ουρά και πρέπει οι Αρχές να φτάσουν στο τέρμα, να δουν και την δεύτερη κουρτίνα που υπάρχει πίσω από αυτό το έγκλημα. Η πρώτη κουρτίνα είναι πιάσαμε τον δράστη, θα μπει φυλακή. Δεύτερη κουρτίνα υπάρχει; Η άποψη μου είναι ναι. Και πόσοι εμπλέκονται; Όχι στη δολοφονία -στη δολοφονία αυτός είναι ο δράστης- αλλά σε άλλο σύστημα το οποίο τον οδήγησε στην δολοφονία της συζύγου του για άλλους λόγους. Σε ένα βαθμό μιλάμε για ηθικό αυτουργό για το θέμα της ανθρωποκτονίας, αλλά και ηθικούς αυτουργούς άλλων εγκληματικών πράξεων που πιθανόν να γνώριζε η άτυχη Καρολάιν ενώ δεν έπρεπε να γνωρίζει και θα έπρεπε να της κλείσουν κάποιοι το στόμα».

Ολοκληρώνοντας μάλιστα ξεκαθάρισε πως δεν κατηγόρησε κανέναν, λέγοντας: «Σαν παλιός αξιωματικός ερευνητής, μπορεί να έχω διεστραμμένο μυαλό».

 Ο δικηγόρος του 33χρονου στο Newsbomb.gr: «Είναι ένα ράκος – Κατέστρεψε τόσες ζωές»

Γλυκά Νερά - Ο δικηγόρος του 33χρονου στο Newsbomb.gr: «Είναι ένα ράκος - Κατέστρεψε τόσες ζωές»
INTIME

Μετανιωμένος και σε κακή ψυχολογική κατάσταση φέρεται να βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος πιλότος που δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγο του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχει μιλήσει μόλις μια φορά με τη μητέρα του, ενώ τον έχει επισκεφθεί μόνο ο αδελφός του.

«Ο εντολέας μου είναι συντετριμμένος. Ψυχολογικά είναι ένα ράκος. Το συγγνώμη είναι το λιγότερο που μπορεί να πει. Κατέστρεψε τη ζωή τόσων ανθρώπων. Και της οικογένειας της Καρολάιν και της δικής του, αλλά κυρίως του παιδιού του. Γνώμονας του είναι μόνο η κόρη του», δήλωσε στο Newsbomb.gr ο συνήγορος του 33χρονου πιλότου Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο, δίνοντας και τον «τόνο» της υπερασπιστική γραμμής που θα ακολουθήσει ο κατηγορούμενος.

 

Ο κ. Παπαϊωαννίδης ισχυρίστηκε στο Newsbomb.gr ότι δεν υπάρχουν τρίτα πρόσωπα σε αυτή την ιστορία, διαψεύδοντας τους αντιστοιχους ισχυρισμούς που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. «Δεν υπάρχει τρίτος συνεργός και σε καμία περίπτωση δεν ήταν προσχεδιασμένο έγκλημα» λέει ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της επιμέλειας της μικρής Λυδίας, εξήγησε ότι το θέμα βρίσκεται στην εισαγγελία Ανηλίκων και θα κινηθούν από εκεί οι διαδικασίες.

Γλυκά Νερά – Εκπρόσωπος ΕΛ.ΑΣ.: Ομολόγησε τη δολοφονία πριν παραθέσουμε στοιχεία – «Είχε καταλάβει»

Γλυκά Νερά - Εκπρόσωπος ΕΛ.ΑΣ.: Ομολόγησε τη δολοφονία πριν παραθέσουμε στοιχεία - «Είχε καταλάβει»

 

Ο αξιωματικός της Αστυνομίας, αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ο καθ’ ομολόγιαν δράστης της δολοφονίας δεν μίλησε καθόλου με τους αστυνομικούς, καθώς εκείνοι δεν του απηύθυναν καθόλου το λόγο.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το πώς το 32χρονος πιλότος προχώρησε στην ομολογία του στυγερού εγκλήματος έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Απόστολος Σκρέκας.

«Θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η εξιχνίαση υποθέσεων, πόσο μάλλον τέτοιων εγκλημάτων, δεν είναι κάποια κινηματογραφική ταινία, ώστε να μαντέψουμε το τέλος της και δεν μπορεί κάποιος να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη με το “απλά δεν μου κολλάει”. Χρειάζονται στοιχεία και όταν αυτά τα στοιχεία συλλέχθηκαν από τις Αρχές και μπορούσαμε να κάνουμε μια διεισδυτική συζήτηση μαζί του, τότε μεταφέρθηκε από την Αλόννησο στην ΓΑΔΑ» ανέφερε μιλώντας στο MEGA,

«Αναφορικά με τα στοιχεία που οδήγησαν στην παραδοχή της πράξης του, ήταν ένας συνδυασμός στοιχείων. Αρχικά έγινε μια μεγάλη έρευνα ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της ληστείας, δεν διαλέξαμε κάποια εκδοχή, αλλά τις εξετάσαμε όλες. Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η ιατροδικαστική έκθεση και η έρευνα των στοιχείων στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών» ανέφερε στη συνέχεια ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως ανέφερε ο κ. Σκρέκας στη συνέχεια, «ο ίδιος ομολόγησε τις πράξεις του με απόλυτη λεπτομέρεια όταν έφτασε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής» εξηγώντας ότι ο καθ΄ομολογίας δολοφόνος της Καρολάιν είχε καταλάβει από τη μεταφορά του ότι οι αστυνομικοί είχαν στη διάθεσή τους τα στοιχεία που αποδείκνυαν την ενοχή του. «Πριν του παρατεθούν τα στοιχεία, ομολόγησε την πράξη του» πρόσθεσε.

Τέλος σημείωσε ότι, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ο καθ’ ομολόγιαν δράστης της δολοφονίας δεν μίλησε καθόλου με τους αστυνομικούς, καθώς εκείνοι δεν του απηύθυναν καθόλου το λόγο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ