Θήβα: Συγκινεί η αδελφή της 48χρονης Κορίνας που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά τον εμβολιασμό με Johnson & Johnson – «Ξαπλώνω με την μπλούζα της αγκαλιά»

1
1301

«Έπρεπε από την αρχή να υπήρχε ενημέρωση του κόσμου για τις παρενέργειες του κάθε εμβολίου», λέει στο protothema.gr

«Ξαπλώνω με την μπλούζα της αγκαλιά. Έχουμε στολίσει το δωμάτιο της και την περιμένουμε νικήτρια κοντά μας», αναφέρει στο protothema.gr η Βίκυ Μπέρδου, η αδελφή της 48χρονης Κορίνας από τη Θήβα που εξακολουθεί για ενδέκατη ημέρα να νοσηλεύεται στην εντατική του Ευαγγελισμού, μετά τις πολλαπλές παρενέργειες του μονοδοσικού εμβολίου του Johnson & Johnson.

Οι παρενέργειες στην περίπτωση της 48χρονης ξεκίνησαν επτά ημέρες μετά τον εμβολιασμό της όπου χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο της Θήβας για τέσσερις ημέρες με θρόμβωση στο πόδι, πνευμονική εμβολή, εσωτερική αιμορραγία στο στομάχι και στο αριστερό νεφρό όταν στην αρχική φάση οι γιατροί έκαναν λόγο για γαστρεντερίτιδα. Η κατάσταση της όμως επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Χθες η Κορίνα ανέκτησε τις αισθήσεις και το πρώτο που παρακάλεσε του γιατρούς ήταν να επικοινωνήσει με την οικογένειας της. Οι δυο αδελφές έζησαν μια άκρως συγκινητική στιγμή την οποία η Βίκυ Μπάρδου δεν θα βγάλει ποτέ από το μυαλό της: «Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση της. Μίλησα μαζί της χθες, έχει σταματήσει η αιμορραγία και ανεβαίνουν τα αιμοπετάλια της. Εξακολουθεί βέβαια να βρίσκεται στην εντατική, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Όταν κατάλαβα ότι μιλούσα μαζί της πραγματικά δεν ξέρω πως κρατήθηκα και δεν λιποθύμησα. Αρχικά δεν την αναγνώρισα γιατί άκουσα μια αδύναμη φωνή από μακριά. Φαντάστηκα ότι με είχε πάρει κάποιος συγγενής ή κάποιος φίλος που ήθελε να μάθει νέα της. Μου λέει “Έλα Βίκυ εγώ είμαι η Κορίνα. Πήρα να σας πω ότι σας αγαπάω και να ξέρεις πως και από αυτή την μάχη θα βγω νικήτρια” τρελάθηκα άρχισα να της λέω “Αγάπη μου, ψυχή μου, καρδιά μου” βάλαμε τα κλάματα, συγκινηθήκαμε πάρα πολύ και οι δυο».

Η 48χρονη πριν την εντατική είχε προβλήματα και στην όραση της τα οποία αποκαταστάθηκαν: «Έχει σταματήσει η αιμορραγία, λίγους πόνους αισθάνεται στην πλάτη και το καλό είναι ότι έχει καθαρίσει εντελώς η όραση της, που όπως μάθαμε είναι και αυτό ένα από τα συμπτώματα. Πριν μπει στην εντατική μου έλεγε “Γιατί έχει αυτό το χρώμα το πρόσωπο σου;” κι άλλα που είχαμε ανησυχήσει αλλά ευτυχώς. Η αδελφή μου έχει δώσει πολλές μάχες για την υγεία της και ιδιαίτερα για το θέμα των ποδιών της. Είναι δυνατή η Κορίνα και το έχει αποδείξει. Αναγκάστηκε από όλα όσα έχει περάσει να γίνει δυνατή και περιμένω να ζήσω την πρώτη της αγκαλιά. Την περιμένουμε πως και πως να βγει από την εντατική και να έρθει σπίτι της».

Το παράπονο της Βίκυς Μπάρδου για τους λάθους χειρισμούς των ειδικών, αναφορικά με την ενημέρωση των παρενεργειών που προκαλούνται από τους εμβολιασμούς

: «Όλα ξεκίνησαν 7 μέρες μετά τον εμβολιασμό της με το Johnson & Johnson μέχρι τότε δεν ξέραμε κάτι. Βγαίνουν τώρα όλοι και μιλάνε για το σύνδρομο vitt, τι να το κάνω τώρα, αυτό είναι το παράπονο μου. Αν τα ξέραμε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Θεωρώ πως έπρεπε από την αρχή να υπήρχε ενημέρωση του κόσμου για τις παρενέργειες του κάθε εμβολίου, ώστε να ήμασταν πιο υποψιασμένοι. Της είχε πρηστεί το πόδι και εμείς νομίζαμε ότι ήταν από τους ορούς που είχε λάβει επειδή υποτίθεται πως είχε γαστρεντερίτιδα, αυτό δεν επιτρέπεται. Ο κάθε εμβολιασμένος την θέλει την ζωή του, δεν κάνει ένα εμβόλιο για να ζήσει τον εφιάλτη. Εμείς από όλη αυτή την περιπέτεια είναι λες και πεθάναμε και ξαναζωντανέψαμε. Μέχρι να βγει η Κορίνα από την εντατική δεν μπορώ να ησυχάσω, δεν τρώω, δεν μπορώ να κοιμηθώ, έχει αδειάσει το σπίτι μου, ξαπλώνω με την μπλούζα της αγκαλιά» αναφέρει και καταλήγει:

«Αν δεν είχαμε θορυβηθεί εγκαίρως με την βοήθεια της φίλη μου της παθολόγου εδώ στην Θήβα δεν πιστεύω πως η αδελφή μου θα τα κατάφερνε. Ήταν σοβαρές οι επιπλοκές που της δημιούργησε το εμβόλιο. Η αδελφή μου πονούσαν τα πλευρά της και το δικαιολογούσε πως δήθεν την έπιασαν από το διάβασμα. Οι γιατροί εδώ στο νοσοκομείο όταν την είδαν μου είπαν πως είναι γαστρεντερίτιδα και μπορείτε να φύγετε όμως δεν ήταν καθόλου έτσι».

Ειδήσεις σήμερα: 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ