Εμβολιάστηκε ο Κώστας Μπακογιάννης: «AstraZeneca χωρίς δισταγμό, το γοργόν και χάριν έχει» [εικόνα]

5
3072

Εμβολιάστηκε το απόγευμα με ΑstraZeneca ο Κώστας Μπακογιάννης.

Την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca έκανε σήμερα ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Oπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα social media: «Ήρθε επιτέλους και η δική μου σειρά και νιώθω ευγνώμων. AstraZeneca χωρίς δισταγμό. Μην κάθεστε, μην το σκέφτεστε. Περάσαμε πολλά, σκληρά και αφύσικα. Το γοργόν και χάριν έχει».


Πηγή: iefimerida.gr –

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. δικαίωμα του καθενός για το εμβόλιο.ΑΛΛΑ εχω μάθει ότι για να το κάνεις πρέπει πρώτα να αφαιρούν και το καπάκι για να έχει καλύτερα αποτελέσματα….

  2. Να κάνει την ένεση .. Χωρίς να φοράει Γάντια.. Και χωρίς να βγάλει το καπάκι της βελόνας…!! Τέτοια ένεση θέλω και εγώ,..
    (.. Η επιμονή του στο astrazeneca με προβληματίζει όμως,, πήρε καλή ///// από αυτά????))

  3. Ο κύριος Δήμαρχος έχει πολλά ακόμη να δώσει στα κοινά. Τι θέλατε δλδ να πάθει καμία γάγγραινα σαν το παλικάρι στην Κρήτη που ακόμη παλεύει για το πόδι του; Αμέσως να πείτε για καπάκια και παρασκήνια.Οσο για τις φιλοφρονήσεις υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν παγκοσμίως και στην Ελλάδα κακώς τα λέμε φακελάκι λάδωμα κτλ.

  4. ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΏΣΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΊΠΟΤΑ…. ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΆΡΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΣΤΕΓΟΥΣ,..ΚΛΕΨΙΆ, ΑΡΟΑΦΞ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΊΑ ΙΣΑ ΊΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ… Γιαυτό δεν την κάνουν.. τα //// οι ψεύτες, οι α///////,.. Αυτοί θέλουν ένεση να ξεβρω μισεί ο τοπος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ