Πάνος Καμμένος: Γιατί εμβολιάστηκε στη Σερβία με το Sputnik-V (φωτο)

11
1678

Στη Σερβία με το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V εμβολιάστηκε ο Πάνος Καμμένος.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτησή του μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τον εμβολιασμό του και γράφοντας:

«Ευχαριστώ τους αδελφούς Σέρβους που μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς μου έδωσαν την ευκαιρία να πάρω πίσω την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου. Εδώ η ζωή γύρισε πίσω, όλα ανοιχτά, όλοι εμβολιασμένοι και οι νέοι τώρα και οι ξένοι και σε 10 μέρες παράγουν το Sputnik, ενώ εμείς ΜΜΕ τρομοκρατίας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτο τον ανθρωπο τον ειχε υπουργο αμυνας ο Τσιπρας.Ο θεος μας φυλαξε τελικα.Οσο για το εμβολιο καμια απορια.Ενας ψεκασμενος ανθελληνας πηγε σε αλλη χωρα να το κανει και κατηγορει τι χωρα του.Να τον χαιρεστε.

  2. Αυτόν τον άνθρωπο ψήφιζαν τόσα χρόνια οι Έλληνες για να τους εκπροσωπήσει.Και τώρα που τον άφησαν στην απ’ έξω βγάζει το ΜΕΝΟΣ του κατά της Ελλάδας [αίσχος-αίσχος].

  3. αυτό καταλάβατε εσείς ? Αφού το κράτος σας σκέφτεται , τραβάτε να κάνετε το astra zeneca , για να σας δω !

    • Που ζεις;Αυτό πιστεύεις για το κράτος σου ηλίθιε ενθελληνα;Άντε στη Σερβία,στα Σκοπιά η όπου άλλο θες να ζήσεις.Δεν θα μας λείψεις.

  4. Η Ισραηλινή Λαϊκή Επιτροπή (IPC), ένας πολιτικός οργανισμός που αποτελείται από κορυφαίους Ισραηλινούς εμπειρογνώμονες στον τομέα της υγείας, δημοσίευσε την έκθεση του Απριλίου σχετικά με τις παρενέργειες του εμβολίου Pfizer. * Τα ευρήματα είναι καταστροφικά σε κάθε επίπεδο.Τα συμπεράσματα είναι καταστροφικά σε κάθε πιθανό επίπεδο. Η ετυμηγορία τους είναι ότι “δεν υπήρξε ποτέ εμβόλιο που να έχει βλάψει τόσους πολλούς ανθρώπους”.“Λάβαμε 288 αναφορές θανάτων γύρω από τον εμβολιασμό (90% έως 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό), 64% από αυτούς ήταν άνδρες.”
    καλά έκανε ο καμμενος και πήγε στην σερβια για το εμβόλιο. εσείς κάντε τα μπόλια του κουληχρυσου…….

    • Να το κοιτάξεις σε γιατρό.Μαχρι κανένα μήνα πρην μας έλεγες ότι τα καινούργια εμβόλια σαν το Pfizer είναι επικυνδινα γιατί δεν έγινε με τον παλιό τρόπο.Τώρα δεν σου κάνει της Astra που φτιάχνεται όπως τα παλιά.Αποφάσισε βλακακο πρην κανείς σχόλια.

  5. Το τι μπούρδες γράφονται στο διαδυκτιο άσε να πάνε. Να και μια ακόμα περι Ισραηλινής Λαϊκής Επιτροπής (IPC).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ