Οργή από τουρκικά ΜΜΕ: «Σκάνδαλο από Δένδια, δεν αλλάζουν οι Έλληνες!» | Αποθέωση Δένδια στο Twitter: «Πώς τον πετσόκοψες έτσι ρε;»

20
1160
Φανερός είναι ο εκνευρισμός των τουρκικών ΜΜΕ, στα όσα διαδραματίστηκαν αργά το απόγευμα στην Άγκυρα, στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας Τουρκίας, Νίκου Δένδια και Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών διασταύρωσαν τα ξίφη τους επί όλων των θεμάτων στα οποία η Ελλάδα και Τουρκία διαφωνούν, με τον Νίκο Δένδια να μην αφήνει αναπάντητή οποιαδήποτε πρόκληση, δια στόματος Τσαβούσογλου.

Ενημερωτικές ιστοσελίδες και ηλεκτρονικές εκδόσεις τουρκικών εφημερίδων, χαρακτηρίζουν «σκανδαλώδεις» της δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, που «εξόργισαν» τον Τούρκο ομόλογό του.

«Οι σκανδαλώδεις κατηγορίες του Έλληνα υπουργού Δένδια, εξόργισαν τον υπουργό Τσαβούσογλου, που απάντησε» αναφέρει το TEZ Haber.

«Απάντηση Τσαβούσογλου σε Δένδια : “Δεν μπορούμε ποτέ να δεχτούμε τις κατηγορίες εναντίον της Τουρκίας”», είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Γενί Σαφάκ.

«Τσαβούσογλου : “Στις δηλώσεις μου δεν κατηγόρησα την Ελλάδα. Ο Νίκος Δένδιας όμως προχώρησε σε απαράδεκτες κατηγορίες κατά της χώρας μου”» λέει το δίκτυο TRT, παρουσιάζοντας τον εκρηκτικό διάλογο ανάμεσα στους δύο υπουργούς Εξωτερικών.
«“Εάν κατηγορείτε σοβαρά τη χώρα μου και το έθνος μου μπροστά στον τύπο, πρέπει να απαντήσω” είπε ο Τσαβούσογλου στον Δένδια» σχολιάζει δημοσίευμα του Haber Turk TV.

«Σκανδαλώδες κατηγορίες κατά της Τουρκίας. Ο Τσαβούσογλου απάντησε στον Έλληνα υπουργό» γράφει ο εφημερίδα Γενί Ακίτ, τονίζοντας πως ο Νίκος Δένδιας έλαβε τις πρέπουσες απαντήσεις από τον Τούρκο ομόλογό του.

«Απάντηση ‘‘χαστούκι’’» χαρακτηρίζει η εφημερίδα Σαμπάχ, την αντίδραση Τσαβούσογλου για τα όσα δήλωσε ευθαρσώς ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.    Πηγή: protothema.gr

Αποθέωση Δένδια στο Twitter: «Πώς τον πετσόκοψες έτσι ρε;» -«Είσαι ο επόμενος ΠτΔ»

«Μπαράζ» από σχόλια στο ελληνικό Twitter τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος της κοινής συνέντευξης Τύπου του Νίκου Δένδια με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου, με το hashtag #Δενδιας να γίνεται… viral!Δείτε τα κορυφαία tweets

Τσαβούσογλου – Δένδιας 0 – 6!!!
Νίκο, τον έκανες με τα κρεμμυδάκια! Σ’ ευχαριστούμε πατριώτη!

 

Τούρκο τον έκανε ο #Δένδιας

 

Ο #Δένδιας έγραψε ιστορία στην Τουρκία ξεβρακώνοντας τον Ερντογάν και τον Τσαβουσογλου μέσα στο ίδιο τους το σπίτι λέγοντάς τους για παραβατικές συμπεριφορές στο Αιγαίο και για fake news σχετικά με το μεταναστευτικό.

 

Πως τον πετσόκοψες έτσι ρε μ$λκ!

 

Δεν υπήρχε ποτέ τέτοια ιστορική στιγμή να βρεθεί Έλληνας υπουργός εξωτερικών και να καθηλώνει τους Τουρκαλαδες μέσα στο σπίτι τους!

Μας έκανες υπερήφανους

Τι έγινε παιδιά; Αποκτήσαμε επιτέλους σοβαρό υπουργό εξωτερικών;

 

Σας παρουσιάζω τον μελλοντικό  Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

 

Υπουργάρα μου @NikosDendias αλλάζω εκλογική περιφέρεια για να σε ψηφίζω μέχρι να πεθάνω!

 

Απο τις λίγες φορές που Ελληνας πολιτικός δεν μάσησε τα λόγια του απέναντι στους Τουρκους.

 

 

Από την ηρεμία, στη σύγκρουση!

 

Νωρίτερα, με τον εκνευρισμό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου ολοκληρώθηκαν οι κοινές δηλώσεις του με τον Νίκο Δένδια…

«Δεν έκανα καμία προκλητική δήλωση κατά της Ελλάδας. Όμως ο ομόλογος μου έχει κάνει προκλητικές δηλώσεις, που δεν μπορούμε να αποδεχτούμε αυτό που λέτε ότι η Τουρκική Δημοκρατία παραβιάζει ζητήματα στο Αιγαίο. Όταν το θέτετε ενώπιον του Τύπου είμαι έτοιμος να απαντήσω. Όσο για τις μειονότητες, εμείς αποδεχόμαστε ως Ρωμιούς Ορθόδοξους και δεν γίνεται εσείς να μην αποδέχεστε τους ανθρώπους που δηλώνουν μόνοι τους ότι είναι τουρκικής καταγωγής, δηλώνουν αυτό που αισθάνονται και αυτό δεν θα πρέπει να καταπατηθεί εν ονόματι οποιασδήποτε συμφωνίας. Καταπατάτε τα ανθρώπινα δικαιώματα», είπε ο Τσαβούσογλου, εμφανώς εκνευρισμένος!

Από την πλευρά του, ο κ. Δένδιας διατηρώντας την ψυχραιμία του απάντησε: «Σε ευχαριστώ αγαπητέ Μεβλούτ που μου επιτρέπεις να απαντήσω. Οι συνεργάτες σου φαντάζομαι είναι βασιλικότεροι του βασιλέως. Η Τουρκία έχει κάνει 400 υπερπτήσεις πάνω από ελληνικό έδαφος. Μεβλούτ δεν υπάρχει καμία διάταξη που να επιτρέπει πτήσεις πάνω από ελληνικό έδαφος (…) Εάν η Τουρκία θελήσει να γίνει μέλος της ΕΕ θα αποδεχθεί και την Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το δίκαιο της θάλασσας (…) Εις ό,τι αφορά το μεταναστευτικό δεν θα έπρεπε η Τουρκία να κάνει μάθημα στην Ελλάδα μετά τα γεγονότα του Μαρτίου.

Η Ελλάδα είναι έτοιμη να ξεκινήσει σιγά-σιγά σε μια θετική ατζέντα με την Τουρκία. Αυτό δεν σημαίνει την εγκατάλειψη του Διεθνούς Δικαίου και του ευρωπαϊκού κεκτημένου. Η ΕΕ δεν είναι τρίτος αλλά είναι η οικογένειά μας. Είναι το πιο υπερήφανο παράδειγμα συνύπαρξης κρατών στην ιστορία του ανθρωπίνου γένους (…) Θα πρότεινα να μην οδηγηθούμε σε έναν ατέρμονο διάλογο επί αυτών που γνωρίζουμε ότι διαφωνούμε».

Ο Τσαβούσογλου απάντησε εκ νέου πως στην Ανατολική Μεσόγειο οι γεωτρήσεις ήταν απολύτως νόμιμες. «Εμμένουμε στην αρχή του δίκαιου διαμερισμού. Αν αναφερθούμε στη Συνθήκη της Λωζάννης, θα πρέπει να μιλήσουμε και για την αποστρατικοποίηση νησιών. Αναφέρεστε σε αυτά που σας συμφέρουν. Υπάρχουν ζητήματα μεταξύ των δύο χωρών. Έχουμε αποφασίσει να επιλύσουμε τα ζητήματα μας με τον διάλογο. Πρέπει να αποφασίσετε αν θα συνεχίσουμε αυτόν τον καβγά με αυτόν τον τρόπο, ή θα κρατήσουμε ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας».

Ο Δένδιας «την είπε» στον Τούρκο ΥΠΕΞ

«Σε ευχαριστώ (σ.σ. Μεβλούτ Τσαβούσογλου) για την μεγάλη τιμή που μου κάνεις προσκαλώντας με στο δείπνο ιφτάρ. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εύχεται σε όλους τους μουσουλμάνους για την έναρξη του ραμαζανιού. Έχει ήδη ειπωθεί και θα κάνουμε τα εγκαίνια του ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα αμέσως μετά την πανδημία.

Με τον κ. Τσαβούσογλου συζητήσαμε όσα θέματα υπάρχουν προσεγγίσεις αλλά και όσα θέματα μας δημιουργούν τριβές. Η Τουρκία έχει τονίσει ότι η ένταξη στην ΕΕ παραμένει στρατηγικός της στόχος. Χαιρετίζω την επανέναρξη των διερευνητικών επαφών αλλά και την συζήτηση των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης η οποία θα ακολουθήσει.

Σκοπός της παρουσίας Φραγκογιάννη είναι να εξετάσουμε συγκεκριμένες προτάσεις συνεργασίας. Συμφωνήσαμε να δημιουργήσουμε μια θετική ατζέντα θεμάτων για να προχωρήσουμε την σχέση μας μπροστά.

Αναγκαία προϋπόθεση για την βελτίωση των διμερών σχέσεων η αποκλιμάκωση και η αποφυγή ενεργειών. Πριν από λίγους μήνες οι παραβατικές ενέργειες είχαν αυξηθεί σημαντικά.

Υπάρχει στην Ελλάδα μουσουλμανική μειονότητα, αυτήν αναγνωρίζει η συνθήκη της Λωζάννης, αυτή είναι η άποψη του ελληνικού κράτους. Υπάρχουν δηλώσεις που δεν βοηθούν στο θετκό κλίμα το οποίο συμφωνήσαμε να προωθήσουμε.

Μοναδική λύση που είναι αποδεκτή από το σύνολο της διεθνούς κοινότητας είναι η διζωνική -δικοινοτική ομοσπονδία στην Κύπρο. Χρειάζεται να υπάρχει αποχή από ενέργειες που παραβιάζουν τα δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η Ελλάδα υποστηρίζει την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας εφ’ όσον η Τουρκία το επιθυμεί. Όπως ισχύει σε κάθε υποψήφια χώρα υπάρχει ένας απαράβατος κανόνας: ο σεβασμός της εδαφικής κυριαρχίας ενός κράτους μέλους.

Το ενδεχόμενο λήψης μέτρων υπάρχει πάντα στο τραπέζι αν υπάρξουν παραβατικές ενέργειες σε βάρος της εδαφικής κυριαρχίας ενός κράτους μέλους.

Θα μου επιτρέψετε να κάνω αναφορά σε ένα ζήτημα που επηρεάζει αρνητικά τις διμερείς σχέσεις και αυτή αφορά την απειλή πολέμου σε περίπτωση που η Ελλάδα εφαρμόσει τις προβλέψεις της UNCLOS. Να φύγει το casus belli για τα 12 μίλια. Το δίκαιο αυτό είναι τμήμα του ευρωπαϊκού κεκτημένου.

Το λεγόμενο τουρκολιβυκό μνημόνιο έχει καταδικαστεί από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο γιατί δεν συνάδει με το δίκαιο της θάλασσας.

Για την Αγία Σοφία ο κ. Δένδιας δήλωσε:

Πιστεύουμε ότι μια τέτοια αναστροφή είναι προς το συμφέρον της Τουρκίας γενικώς. Ελλάδα και Τουρκία είναι προορισμένες από τη γεωγραφία να ζουν μαζί. Είναι προς το συμφέρον και των δύο χωρών να συνεργαστούμε, αυτή είναι η άποψη της κυβέρνησης Μητσοτάκη και αυτή την άποψη ήρθα να εκφράσω εδώ με την ελπίδα οι σχέσεις μας να προχωρήσω μπροστά».

Το λόγο πήρε για τρίτη φορά ο Νίκος Δένδιας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα χάσουμε και το ιφτάρ! «Ο στρατός κοστίζει. Δεν θέλουμε να σπαταλούμε λεφτά για το τίποτα. Γιατί υπάρχει Μεβλούτ στρατός στα νησιά; Υπάρχει γιατί απειλούνται από κάποιον. Μπορεί κανείς να πει ότι δεν υπάρχει απειλή ή ότι δεν υπάρχει αποβατική δύναμη απέναντι από τα νησιά;»

Και κατέληξαν με τον εξής διάλογο:

Δένδιας: Ελπίζω η διαφωνία μας να μην σε οδηγήσει να ακυρώσεις την πρόσκληση για δείπνο γιατί πεινάω εξαιρετικά…

Τσαβούσογλου: Η αμοιβαία κατανόηση σημαίνει να μπορώ να μπω και στα παπούτσια του άλλου. Εμείς όμως δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε τον διάλογο αν προχωρήσουμε έτσι.

Τίποτα δεν προμήνυε την καταιγίδα!

Το κλίμα αρχικά ήταν καλό ωστόσο. Κατά τις δηλώσεις του ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου γνωστοποίησε ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πρότεινε να πραγματοποιηθεί Σύνοδος για το θέμα της Αν. Μεσογείου. «Ο αξιότιμος πρόεδρος της Δημοκρατίας μας πρότεινε να πραγματοποιηθεί Σύνοδος για το θέμα της Αν. Μεσογείου», γνωστοποίησε ο Τσαβούσογλου κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου ανέφερε: «Χαίρομαι που οι συναντήσεις πραγματοποιούνται ειλικρινά σε θετική ατμόσφαιρα. Πιστεύω ότι τα προβλήματα θα επιλυθούν μέσω εποικοδομητικού διαλόγου», είπε, υποστηρίζοντας ότι οι προκλητικές δηλώσεις πρέπει να αποφεύγονται.

Μεταξύ άλλων, ο Τούρκος ΥΠΕΞ υπογράμμισε ότι «υφίστανται διαφορές στο Αιγαίο», ωστόσο, σε άλλο σημείο τόνισε ότι και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να συνεργάζονται για τη βελτίωση των σχέσεών τους. Ο κ. Τσαβούσογλου αναφέρθηκε στην πενταμερή που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη για το Κυπριακό. «Επιβεβαιώσαμε με τον Νίκο σήμερα ότι θα συναντηθούμε στη Γενεύη στο τέλος του μήνα. Είναι σημαντικό για όλους να έρθουν σε αυτήν τη συνάντηση με ανοιχτές ιδέες».

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου έκανε και επίθεση φιλίας στον Ελληνα ΥΠΕΞ: «Κύριε υπουργέ, σας αποκαλώ κ. Δένδια, σε αποκαλώ Νίκο, έχουμε προσωπική φιλία από το 2003 όταν ήμασταν στο Συμβούλιο της Ευρώπης και με είχες στηρίξει με πολύ ικανοποιητικό τρόπο».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Νίκος Δένδιας ο οποίος τον ευχαρίστησε που θύμισε το πώς πρωτογνωρίστηκαν.

Ο κ. Δένδιας μετέφερε τις ευχές του Ελληνα πρωθυπουργού για το Ραμαζάνι και συμπλήρωσε: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στο ζήτημα της θρησκευτικής ελευθερίας», θυμίζοντας ότι το μουσουλμανικό τέμενος ιδρύθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην Αθήνα, τα εγκαίνια του οποίου θα γίνουν αμέσως μετά την πανδημία.

Ο κ. Δένδιας τόνισε ότι χαιρετίζει την επανέναρξη των συνομιλιών Ελλάδος και Τουρκίας, με στόχο την ειρηνική συνύπαρξη επί τη βάσει του διεθνούς δικαίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 1) Ο Δένδιας δεν πήγε τυχαία τώρα στην Τουρκία, η Τουρκία το θέλει εδώ και 1 χρόνο

    2) Τα λεγόμενα του Δένδια μόνο τυχαία δεν ήτανε

    3) Ακριβός για να δούμε αντιδράσεις

    4) Δεν γίνετε να μας βρίζουν και να μας απειλούν κάθε μέρα και εμείς να καθόμαστε
    σαν τους ζηκους τον Κοτζιά και τον Αλ6

  2. Ο Δένδιας σήμερα πήδηξε από το αξίωμα του ΥΠΕΞ και κάρφωσε άνετα στην πρωθυπουργική ρακέτα και με επιτόπιο μάλιστα… Ο Νοών Νοείτω

    • Μίλησε ο πολιτικός αναλυτής-χαρτοριχτρα Νοστράδαμψιτ ο φελλός. Βλέπει την πατούσα, μασάει μαρούλια, βλέπει τα Ταρώ και τα καρώ, λέει και το φλυτζάνι. «Βλέπει»γενικώς και αδιαλείπτως πρωτίστως την τύφλα του τη μαύρη και μετά από την εισροή αιθάλης, βλέπει και πολιτικές εξελίξεις. Να μην σας πω πόσο μπροστά βλέπει το παιδί.. μέχρι και τον Δένδια ως διάδοχο της Ελισάβετ της Αγγλίας..

  3. Το μόνο για συζήτηση είναι, ελάτε να μοιράσουμε τα ψάρια, που έλεγε και μια ψυχή, σ΄αυτά ανήκει το Αιγαίο.
    Τα υπόλοιπα ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ, απλά για να γίνεται η συζήτηση.
    Καλά τους τα είπε, τελεία και παύλα. Δεν νομίζω να υπάρχει αντίρηση, έτσι?
    Αν κάποιος διαφωνεί να το γράψει επώνυμα. Να μη χαλάσουμε το χατίρι του Σουλτάνου και μερικών του δώστε τα όλα και ανοίχτε τα σύνορα στους «επενδυτές».

  4. Ενα χρονο ο Μητσοτάκης, άφησε τους Τουρκους να κανουν παντου σχεδον, οτι θελουν. Ιστορικά, δυστυχως, ολες οι Εθνικες προδοσιες και καταστροφές προερχονται απο τον πολιτικό του χωρο. Και να ηταν μονο αυτο το κακό που εκαναν στη χωρα. Αλλα οσο ο ελληνικος λαός, παραμενει ηλίθιος (με την ψηφο του), η κακη του μοιρα θα ανακυκλώνεται.
    Παρόλα αυτα, η σταση του Δένδια, μας εκανε να νιώσουμε ολοι περήφανοι. Επιτέλους! Μπραβο, μπραβο, μπραβο!

    • Θα συμφωνησω στα περισσοτερα. Ομω αυτο που πρεπει να γνωριζεις ειναι οτι στα ΧΑΡΤΙΑ κερδιζονται μεχρι και πολεμοι. Το οποιον σημαινει πως οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ εστω και σε βαθος χρονου, ειδικα με τον σημερινο πρωθυπουργο, δειχνουν ΚΑΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ. Αρκει να περιμενουμε λιγο. Ισως να αρχισουμε να βλεπουμε λιγο φως ΕΛΠΙΔΑΣ… ΟΨΟΜΕΘΑ.

  5. Φασιστακια,αρριστερα και δεξιά,κουμουνιστακια κ Συριζαίοι,Απλά είναι τα πράγματα.Ωραίος σαν ……Έλληνας ο Δένδιας.Όλα τα αλλά είναι ….λόγια.

  6. Μπράβο Δένδια πες τα στους κλέφτες ψεφτες Τούρκους ,ακόμα θέλουν να αρπάξουν Ελληνικό έδαφος δεν τους φτάνουν αυτά που πήραν .Μόνο τυφλόι θα το ξανά δείτε .

  7. Θα συμφωνησω στα περισσοτερα. Ομω αυτο που πρεπει να γνωριζεις ειναι οτι στα ΧΑΡΤΙΑ κερδιζονται μεχρι και πολεμοι. Το οποιον σημαινει πως οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ εστω και σε βαθος χρονου, ειδικα με τον σημερινο πρωθυπουργο, δειχνουν ΚΑΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ. Αρκει να περιμενουμε λιγο. Ισως να αρχισουμε να βλεπουμε λιγο φως ΕΛΠΙΔΑΣ… ΟΨΟΜΕΘΑ.

    • χαχαχαχ καλα φοβερη αναλυση.λαλαΚουλης και καλα σημαδια….τι χρωμα εχει ο σανος;
      αυτα σου μαθαινουν στην Λερο;
      εχε τον νου σου στον διπλανο θαλαμο σε ψαχνει ο Ναπολεων…

  8. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΗΚΕ Ο ΝΤΡΑΓΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΕΠΡΕΠΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?

  9. Ποια θέματα έθιξε ο Τούρκος ΥπΕξ
    – Μουσουλμάνους στην Ελλάδα
    – Push Back «μεταναστών»
    – Εξοπλισμούς κτλ
    ……ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ

    • Τι θα ψηφίσει στην επικύρωση της Ονομασίας των Σκοπίων στην Βουλή να δούμε.

      Θέλω να δω ονομαστική ψηφοφορία, σαν τις δηλώσεις στελεχών της Ν.Δ για Μακεδονομάχους, προδότες, δωσίλογους,ξενόδουλοι…θα βγεις να χειροκροτήσεις την άλλη βδομάδα και μήπως ξέρεις όταν έλεγε αυτά ο Δένδιας που ήταν το Barbaros? στα 7 μίλια από Ρόδο στις 22.40..Να στο δείξω?..

  10. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ! Ο ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΊΑ ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ! ΟΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΥΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ…..!!! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ