Στην Κω την Τετάρτη του Πάσχα ο Αλέξης Τσίπρας | Ομιλία σε ανοιχτή συγκέντρωση & ανακοίνωση της υποψηφιότητας του

71
15155

Την  Κω θα επισκεφθεί τη Τετάρτη του Πάσχα 19 Απρίλη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση, και θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα του ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου στα Δωδεκάνησα στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Το ακριβές πρόγραμμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί.

Στο νησί βρίσκεται ήδη συνεργάτης του, προκειμένου μαζί με τα τοπικά στελέχη του κόμματος να προσδιορίσουν τον κατάλληλο χώρο για τη συγκέντρωση.

Δεδομένο θεωρείται, ότι ο  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ θα επισκεφθεί το κέντρο της πόλης και θα μιλήσει με κατοίκους και επιχειρηματίες όπως έκανε και τον Ιούλιο του 2020, που είχε επισκεφθεί ξανά την Κω και συμμετείχε τότε σε ανοικτή σύσκεψη στη Πλατεία Πλατάνου με εκπροσώπους φορέων του νησιού.

Πηγή ΕΡΤ

71 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πες του να έρθει να του δείξω που είναι τα σύνορα και τι σημαίνει το όχι.

      • ΈΡΧΕΤΑΙ, ΈΡΧΕΤΑΙ, ΈΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΦΟΡΑ Ο ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΠΠΑ ΤΣΙΠρΑΣ, ΟΛΑ ΡΑ ΤΆΖΕΙ.

        ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΧΑΝΙ… ΕΚΕΙ ΠΉΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙΟΘ ΓΑΔΑΡΟΙ….

      • Εγώ χαίρομαι που ξεχωρίζει το Αιγαίο μας να ξέρουν που πάνε οι Τουριστες.Εσυ;Εξαλου ξέρεις έχουν θάλασσα και Απεναντυ.Είναι Ελληνική η θάλασσα τους και θα τους πούμε πως θα την ονομάσουν;Βλημα την Κω ξέρεις πως την λένε ;Τη Ρόδο κλπ;Αυτό σε ενοχλεί;Πως υπάρχουν στους διεθνείς χάρτες μετράει και με το χρωμα ποιας χώρας.Δεν βλέπουν πως ονομάζει ο κάθε ομπρέλας την παραλία του.Έλεος με τους καθυστερημένους.

    • Ὁ τέως Πρόεδρος τῆς Κύπρου κατηγορεῖ τόν Πρωθυπουργό ὅτι προωθοῦσε τό αἴτημα τῶν ΗΠΑ γιά διακοπή (!) τῶν γεωτρήσεων τῆς Κυπριακῆς Δημοκρατίας ἐντός τῆς ΑΟΖ, προκειμένου νά προχωρήσει ὁ ἑλληνοτουρκικός διάλογος!

      • Γιαυτο βγαίνει και λέει να μην τον ψηφίσουμε,αυτόν και όλους τους υπουργούς του.Φανταζομσι να έβγαινε ο Ερντογκαν να έλεγε μην ψηφίσετε τον Τσίπρα.Σκευτητε τι θα ακούγαμε.Υπήρξε ποτέ πιο δυνατή Ελλάδα Απεναντυ στη Τουρκία;Να μας πει κάποιος.Όχι ιστορίες.

    • Έρχεται ο ΠΙΝΌΚΙΟ, ΨΑΧΝΟΥΝ ΧΩΡΟ... στο ΧΑΝΙ ή στο Υπόγειο του ΜΑΡΙΤΙΝΑ... ΘΑ ΓΕΜΊΣΕΙ;;,

      Καλό είναι να κάνει και μια βαρκάδα μέχρι τα θαλασσινά μας σύνορα, εκεί που ψαρεύουν χταπόδια οι νησιώτες… μπας και ξεστραβωθεί….

      • ΒΡΕ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ.
        ΣΥΝΟΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ..ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ..
        ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΗ ΚΑΚΟ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ…ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ…ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ…

    • ΕΛΑ ΜΕ ΦΟΡΑ ΑΛΕΞΑΚΗ, φέρε μαζί σου τον ΑΝΤΩΝΑΡΟ και τον ΠΟΛΑΚΗ. Σου ξέφυγε η ΚΩΣ από το 24% ΦΠΑ που έχωσες στα νησάκια της ΠΑΡΑΜΕΘΌΡΙΟΥ, ΨΕΡΙΜΟΣ, ΚΑΛΥΜΝΟΣ, ΝΥΣΙΡΟΣ, ΤΗΛΟΣ, ΣΥΜΗ, ΚΑΣΤΕΛΌΡΙΖΟ και θέλεις να επανορθώσεις… Θα συνοδεύεται από τους τοπικούς ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΡΔΙΕΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ, τον Κάπτεν Ηλία τον Μνημονιοφόρο και τα λοιπά υπόλοιπα της λαϊκής, θα επισκεφτεί ΤΟ ΣΤΑΤΟΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΎ για να βγάλει λόγο….

    • Προσοχή να είναι χαμηλών λιπαρών.
      Άντε να δούμε τα φυντάνια χειροκροτητές.

  2. Ως Πωρδηπουργός δεν πάτησε το ποδάρι του,
    χαντάκωσε το νησί με τους λαθραίους, τώρα τι ζητά άραγε ???

  3. Το σχολείο Hill που στέλνει τα παιδιά του ποσο ακριβό είναι? Να πουλήσω κανένα οικόπεδο να πληρώσω τον 1 μήνα?

      • Σου θυμίζω ότι δεν θέλει φρούρηση στα Σχολεία και τα πανεπιστήμια αλλά αυτός σαν αυθεντικός αριστερός παιδί του λαού τα στέλνει στο πιο ακριβό σχολείο και περί φρουρημένο. Αρκετά με την υποκρισία. Θα κάνουμε εμετό σε λίγο.

        • Φρουρησε τα σχολεια ο Μητσοτάκης και εξαφανιστηκε η παραβατικοτητα και τα δυστυχηματα. Τζαμπα πληρωνουμε επιπλεον αστυνομικους για να κανει τα ρουσφετια του ο καθε νδκρατης βουλευτης. Οπως και με τον σταθμαρχη!!!

    • Το οικοπεδο κρατα το να το πουλησεις για να εχεις να φας και να πληρωσεις το ρευμα ετσι και ξαναβγει ο Μητσοτακης.

  4. Ήθελα να ξέρω ποιος τον ενημέρωσε ότι ξη Κως είναι Ελληνικό νησι.Πάντως μεγάλο κλάμα οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.Μια θέση είχαν στα Δωδεκανησα ,πάει θα την πάρει ο Αλέξης.Τζάμπα τα όνειρα έτσι Ηλία;

  5. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΎΜΗΤΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ..ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΟΥΡΤΗ ΖΗΚΟ …

    • Ωραιος.Οποίος δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ είναι φασίστας.Που ζεις;Οι Συριζαίοι όπως και οι φασιστες μπορούν να βρίζουν να κατηγορούν να πετούν λασπη αλλά αν τους που κάτι οι άλλοι.Αλοιμονο τους είναι φασιστες.

      • Βιολαντα τι εχεις να πεις για την προσπαθεια δωροδοκιας του που κατηγγειλε ο Τζανερικος απο τη ΝΔ?

        • Τον πιάσανε στα πράσα.Τα είχε κανονίσει όλα ποιοι θα δικάσουν και τι απόφαση θα βγάλουν.Δεν πρόλαβε όμως.Εχει τσακάλια η ΝΔ.Τώρα άντε να πάρει καμία θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

      • Μωρή ηλίθια με κάνεις να βρίζω μέρες που είναι. Εσύ δεν είσαι αυτή πού χαρακτηρίζεις φασίστες όσους δεν ψηφίζουν Κούλη και δεν συμφωνούν μαζί σου;

        • Χριστός Ανέστη.Δεν έχεις παρέα σήμερα καημένε και κανείς σχόλια εδώ για να βρίσεις.Φίλε μου φασιστες λεω τους φασιστες.Τι δεν καταλαβαίνεις;Πως να τους πω δημοκράτες;Γιατί τους ενοχλεί;Κρυβινται.Να σε βοηθήσω έχουμε ακροδεξιούς,εθνικιστές και Ναζιστες .Το κομα σου είναι φιλοναζι.Η μόνοι που αναγνώριζαν την ΧΑ (Κασιδιάρης)κάποιοι νεοναζί της Γερμανίας.Με κανένα άλλο δεν έχουν επαφή.Κανένα Εθνικό,η ακροδεξιό καμία δεν τους μιλάει.Για όλους είναι μιάσματα.Απλά βάζουν πρόβεια προβάτου να κρυφτούν .Σαν τον Κασιδιάρη που έβαλε άλλο όνομα να ξεγελάσει μιας και ήξερε κόμμα ΧΑ δεν μπορεί να κατέβει.Τέλος αν είσαι φασίστας είσαι αν είσαι σπλα ξεγελάς μένος ψάξε το.Τέλος αφού είσαι φιλοχουντικος γιατί δεν ψηφίζεις Μητσοτακη;Χουντικό δεν τον λες;

  6. Θαρθει για να στηρίξει την Ελληνική παραδοσιακή οικογένεια και την υπογεννητικότητα. Πώς;; με την νομιμοποίηση των γάμων των ομοφυλοφίλων και τις τεκνοθεσιες και υιοθεσίες άτυχων παιδιών. Αυτά τα ρώτησε αν θέλουν ζουν με τα Σόδομα και τα Γόμορα;; θα νομιμοποιήσει την παρένθετη μητέρα τέρας που φιλοξενεί εννέα μήνες το σπλάχνο της και μετά το πουλάει νόμιμα. έτσι θα στηριχτεί η οικογένεια με ξένα και δανεικά παιδιά;; Ειτε
    Με την μετανάστευση;; Μαυροοοοοοο

    • Αμα δε σ αρεσει ο Τσιιπρας να μην τον παρεις σπιτι σου. Παρε τους ΝΔκρατες Γεωργιαδη, Λιγναδη, Μιχο, Βρυωνη που θα αγαπανε και τα παιδια σου.

  7. ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ
    ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

    • ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
      ΓΙΑΤΙ, ΤΡΕΧΕΙ, ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ, ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!

  8. Άντε να έρθει ο μεγάλος ηγέτης μας.Να εξαγγείλει και την γέφυρα με την Τουρκία να μπορούν να έρχονται άνετα οι συνάνθρωποι μας μετανάστες να λιάζονται στο λιμάνι.Να βρει και ο ντόπιος βουλευτής μας κανένα ερείπιο ξενοδοχείο να το νοικιάσει να τους βάζει μέσα να οικονομισει και ο ξενοδόχος.

    • Η Ντορα παντως δηλωσε υπερ της συνεκμεταλλευσης πορων του Αιγαιου με την Τουρκια. Εγω θα ψηφισω ΝΔ λοιπον γιατι ειμαι φιλος των Τουρκων.

    • Εσυ που δεν είσαι αμοιβάδα και τον πίστεψες πήγαινε τον ααααααααααααλλλλλλληηηηηηηη μια βόλτα στο νοσοκομείο να το θυμηθεί που είναι. Διότι μετά την τελευταία του βόλτα εκεί είχε μια γαστρεντερίτιδα και μια η ίωση μια η Περιστερά με τις απαιτήσεις της άνθρωπος είναι το ξέχασε. Για δείξτε του πάλι να μας ξαναπεί τα ίδια. Εσυ ειδικά που δεν είσαι αμοιβάδα.

  9. Θα έρθει για να δει που θα υπογράψει την συμφωνία τον νησιών σε περίπτωση που εκλεγη

  10. ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ?ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΤΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΖΟΥΛΗ Η ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΝΙΤΣΗΣ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΓΟΥΜΙ?

  11. ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΘΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ 1000000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΗΛΩΤΗ ΒΙΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ!!!

  12. ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ? ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ? ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ!! ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ !! ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΚΛΟΤΣΗΣΕ! ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΛΕΜΕ. ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ!!!!!!

    • Σου θυμιζω οτι ο Τσιπρας μας εβγαλε απο τα μνημονια που μας φορτωσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. IQ pass δε σας μοιρασε ακομα ο υπαναπτυξης ε? Κοροιδο ειναι?

  13. Αυτός δεν είναι που έστειλε για πρώτη φορά Ματ στο νησί και χτυπούσαν τον κόσμο για να γίνει με το έτσι θέλω το χοτ σποτ? Η συγκέντρωση να γίνει εκεί μέσα με τους ομοεθνής του..

  14. ΑΛΕΞΗ, ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΟΚ.
    ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΣ ΜΑΞΙΛΑΡΙ 37 ΔΙΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ.
    ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ 7,5% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΔΟΣΑΝ 7,5 ΕΥΡΩ.
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ,ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΧΟΥΝΤΑ,…. ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ!!

  15. Αλέξη είσαι η μοναδική ελπίδα αυτού του κουρασμένου λαού. Μας έχουν ταισει ψέματα οι κλέφτες δήθεν πατριώτες και σε κάποιους έχει θολώσει το μυαλό. Παρόλα αυτά όλοι καταλαβαίνουμε ότι μόνο εσύ είσαι δικός μας. Κλείσε και κανένα απατεώνα στην φυλακή

    • Δε θα προλάβει να κλείσει πολλούς διότι οι μισοί του σύντροφοι ήδη δικάζονται από τα δικαστήρια
      😂😂😂😂😂😂😂

  16. μαυρο στον πινοκιο- αλεξη- κολοτουμπα. δεν ξεχναμε τι εκανε…….και για ποσα χρονια θα πληρωνουμε. το ιδιο και για την κουλα – νουδουλα,,,,,,,και για πασοκ και κιναλ. ……θα σας μαυρισουμε ολοι εμεις οι επιζωντες των μνημονίων, των εμβολιασμων , και των πλειστηριασμων ΚΛΠ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ