Μυτιλήνη: Στην εντατική με θρομβοεμβολικό επεισόδιο 63χρονη λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca

2
3395

Νέο σοβαρό συμβάν με θρόμβωση μετά τη λήψη του εμβολίου της AstraZeneca, μετά τα σοβαρά περιστατικά σε Σύρο με ένα 60χρονο και στην Ρόδο με μια 62χρονη, ενώ υπήρξε και η  περίπτωση του θανάτου 65χρονης στο Ήλιον μετά τη λήψη του ίδιου εμβολίου εμβολίου ο οποίος όμως αργότερα αποδόθηκε σε «άλλες αιτίες».

Μια 63χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης από χθες Πέμπτη (1/4), ενώ φέρεται λίγες πριν να είχε εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το stonisi.gr, η γυναίκα υπέστη θρομβοεμβολικό επεισόδιο λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της στο Κέντρο Υγείας της Καλλονής με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού της εταιρείας AstraZeneca.

Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί, σύμφωνα με τη σελίδα, ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκου ο οποίος και το διερευνά όπως και η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.

Ένα περιστατικό με θρομβοεμβολικό επεισόδιο, μετά από εμβολιασμό με το εμβόλιο της AstraZeneca  διερευνάται από την ειδική Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης του ΕΟΦ και μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι υπάρχει κάποια συσχέτιση με το εμβόλιο σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr.

Συγκεκριμένα μια 63χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης από την Πέμπτη (1/4), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες λίγες ημέρες πριν είχε εμβολιαστεί για τον κορονοϊό με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού της εταιρείας AstraZeneca.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, η γυναίκα υπέστη θρομβοεμβολικόεπεισόδιο λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της στο Κέντρο Υγείας της Καλλονής.

Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκου ο οποίος και το διερευνά όπως και η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν υπάρχει κάποια ένδειξη συσχέτισης του θρομβοεμβολικού επεισοδίου με το εμβόλιο, επισημαίνεται στην τοπική σελίδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί οι " επιστήμονες " καλυπτουν τις φαρμακευτικές εταιρείες...;;

    Μπορεί στα εκατομμύρια εμβολιασμών που έγιναν, το ποσοστό των θανάτων ή σοβαρών παρενεργειών να είναι «αμελητέο», αλλά κύριοι «επιστήμονες», πρώτον η απώλεια ζωής δεν είναι κάτι αμελητέο, θα μπορούσε να συμβεί στη μητέρα, τον πατέρα μας, σε εμάς σε εσάς, στον οποιοδήποτε και επιπλέον δεν είπε κανείς να σταματήσουν οι εμβολιασμοί, αλλά να ενταχθούν στη λίστα παρενεργειών του εμβολίου, οι θάνατοι, οι θρομβωσεις κι ότι αλλο. Ο Πολίτης πρέπει να είναι ενημερωμένος, ταυτόχρονα ο οικογενειακός γιατρός του Πολίτη οφείλει να τον συμβουλέψει ανάλογα και κυρίως ο Πολίτης, θα έπρεπε να έχει δικαίωμα ΕΠΙΛΟΓΗΣ εμβολίου.

  2. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της βρετανικής κυβέρνησης (UK.GOV), σε διάστημα τριών μόλις μηνών (από 9/12/2020 έως 7/3/2021), τα εμβόλια της Pfizer προκάλεσαν 237 θανάτους και 100.809 βλάβες υγείας. Ανάμεσα στις βλάβες υγείας αναφέρουμε ενδεικτικά 184 παραλύσεις προσώπου, 22 ολικές παραλύσεις και 23 αποβολές εμ­ βρύων από έγκυες γυναίκες. Στο ίδιο χρονικό διάστημα τα εμβόλια της AstraZeneca προκάλεσαν 289 θανάτους και 228.337 βλάβες υγείας – ανάμεσά τους 86 παραλύσεις προσώπου και 63 ολικές παραλύσεις. Στις Η.Π.Α. (σύμφωνα με τον CDC), σε τρίμηνο επίσης διάστημα (από 14/12/2020 έως 15/3/2021), τα εμβόλια της Pfizer και της Mod­erna προκάλεσαν 1913 θανάτους και δεκάδες χιλιάδες σοβαρές παρενέργειες. Οι συγκεκριμένοι θάνατοι (όπως και οι παρενέργειες) είναι μόνο αυτοί που «αποδέχτηκαν» οι κυβερνήσεις των χωρών από τις οποίες είναι τα ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία… Σκεφτείτε πόσες χιλιάδες ακόμη έχουν αποσιωπηθεί… Ενώ κάθε ημέρα ακούμε θανάτους ΜΕ και όχι ΑΠΟ Covid-19… Δεν θα έπρεπε να μαθαίνουμε και τους θανάτους ΜΕ εμβόλιο… Γιατί ΑΠΟ… Είναι ελάχιστοι αυτοί που παραδέχονται…!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ