Κ. Σκανδαλίδης: Η λαϊκή ετυμηγορία θα κρίνει τις μετεκλογικές συνεργασίες – Κρίσιμη η πρώτη Κυριακή (ΒΙΝΤΕΟ)

5
2208

Για τις επικείμενες εκλογές και τις πιθανές συνεργασίες της επόμενης ημέρας μίλησε στο Naftemporiki TV ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης.

«Προοδευτική διακυβέρνηση σημαίνει δυνάμεις που έχουν προοδευτικό προσανατολισμό και ασκούν τη διακυβέρνηση με προοδευτικό τρόπο» τόνισε ο κ. Σκανδαλίδης, προσθέτοντας ότι «ΣΥΡΙΖΑ με ΑΝΕΛ κυβέρνησαν τη χώρα περίπου όπως την κυβερνά σήμερα ο κ. Μητσοτάκης».

«Θέλουμε να κυβερνηθεί η χώρα διαφορετικά, αλλιώς δεν έχουμε λόγο να μπούμε σε μία κυβέρνηση. Είμαστε ανοιχτοί για όλα, αλλά θα πρέπει να προηγηθεί η λαϊκή ετυμηγορία» ξεκαθάρισε. Σε ερώτηση για το εάν αντέχει η χώρα διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, σχολίασε μάλιστα πως «αν ο ελληνικός λαός επιλέξει με μεγάλα ποσοστά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, θα έχουν αυτοί την ευθύνη να συγκυβερνήσουν». Σημείωσε ακόμη πως η πρώτη Κυριακή είναι κρίσιμη, καθώς θα δείξει τις πραγματικές προθέσεις του ελληνικού λαού.

Ο κ. Σκανδαλίδης εξαπέλυσε επίσης δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την υπόθεση των υποκλοπών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καιρός να ξεκουραστείς από την πολλή δουλειά φίλε μου . Ξεβιδωσε τα μπουλόνια που είσαι ισόβια βιδωμενος στα βουλευτικά έδρανα. Να πάρει και άλλος σειρά αυτό θα πει Δημοκρατία . Εσύ κοντεύεις να ξεπεράσεις και την Βασίλισσα Ελισάβετ στην μονιμότητα.

  2. ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΣΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΩΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

  3. Ξέρεις τώρα προσβάλλεται από τα σχόλια ο σκανδαλιδης βρε ξυπνάτε όσο υπάρχουν κορόιδα που τους ψηφίζουν μαλ…. ς είναι να χάσουν την μασαμπουκα? Οι πολιτικοί ενος λαού είναι ο καθρέπτης του ίδιου. Εμείς θρεψαμε και γιγαντωσαμε τέτοια πρόσωπα στην πολιτική τώρα ας μην γκρινιαζουμε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ