Κωνσταντοπούλου για Πολάκη: «Αν ήταν σήμερα υπουργός Υγείας θα είχαμε πεθάνει όλοι»

2
901

«Προκλητική» χαρακτήρισε την επιστολή ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας

«Αν ήταν σήμερα υπουργός Υγείας ο Παύλος Πολάκης, θα είχαμε πεθάνει όλοι». Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελεθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ μάλιστα πρόσθεσε ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας είναι αντιπροσωπευτική περίπτωση εκείνων που αποτελούν και συγκροτούν σήμερα τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε μάλιστα «προκλητική» την επιστολή που συνυπέγραψαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25, καθώς όπως είπε, στο στο όνομα όσων αντιστάθηκαν στη Χούντα προσκαλούν σήμερα τους πολίτες να αγνοήσουν τα μέτρα για την πανδημία και να συμμετάσχουν στις πορείες, ενώ σημείωσε ότι είναι εγκληματικό τα συγκεκριμένα κόμματα να παριστάνουν ότι αγωνίζονται ενώ δείχνουν αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή.

Ειδήσεις σήμερα: 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ασε μας ρε και συ. εγινες ταλε κουαλε με τη δεξια. οπως ο πατερας σου που ηθελε να καταδικασει τον ανδρεα παπανδρεου. καλυτερος ειναι ο κικιλιας απο τον πολακη; η νομιζεις ο λαος δεν καταλαβαινει τι του γινεται. βρηκε η δεξια την καραμελλα του πολακη για να κρυψει την αχρηστια της και τις ευθυνες της. ξεχνας εσυ που το παιζεις αριστερη, οτι η δεξια ξεδοντιαζε παντα το δημοσιο συστημα υγειας, και ερχοντουσαν οι κυβερνησεις του πασοκ και του συριζα να το ανασυνταξουν και να προσφερουν καλυτερες υπηρεσιες υγειας στο λαο; τωρα πως το παιζεις; κολοτριβεσαι και συ οπως ο πατερουλης σου στους μητσοτακηδες; για τον πολακη λιγα λογια, γιατι δεν μπορεις εσυ μεσα απο τα σαλονια, να φτασεις στο υψος τον λαικο ανθρωπο πολακη. εισαι πολυ μικρη!!!!

  2. Μισή αλήθεια.
    Όπως μας είπε ο αναφερόμενος με ομιλία του σε οπαδούς του, από εδώ είμαστε εμείς και εκεί οι άλλοι!!
    Αν είσαι με τους άλλους την πάτησες μάγκα. Ούτε ασπιρίνη θα σου έδινε, όχι βόλτα στην ΜΕΘ.
    Η μικρή Μελίνα μάλλον παιδί των άλλων θα ήταν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ