Ρόδος: Έκλεισαν σήμερα προσωρινά τα Γυμνάσια Ιαλυσού και Καλυθιών εξαιτίας επιβεβαιωμένου κρούσματος

0
1412

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα και για τις επόμενες μέρες, τα Γυμνάσια Ιαλυσού και Καλυθιών, καθώς σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε πριν από λίγο μιλώντας στη ΡΟΔΙΚΗ ο προϊστάμενος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κος Γιάννης Παπαδομαρκάκης, υπήρξε επιβεβαιωμένο κρούσμα σε κορονοϊοόυ σε εκπαιδευτικό που δίδασκε και στα δύο σχολεία.
Γονείς και μαθητές ενημερώθηκαν έγκαιρα από χθες με μηνύματα και τηλέφωνα από τον διευθυντή του σχολικού συγκροτήματος και το εκπαιδευτικό προσωπικό στην Ιαλυσό και σήμερα το πρωί και στο Γυμνάσιο Καλυθιών.

Δήμος και αρμόδιες υπηρεσίες έχουν προχωρήσει ήδη από χθες σε  όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες για απολύμανση των χώρων.
Το προσωρινό κλείσιμο του Γυμνασίου Καλυθιών, έγινε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έγινε επειδή υπήρξε επαφή του εκπαιδευτικού προσωπικού με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Σημειώνεται ότι από χθες, έχει κλείσει για ένα δεκαήμερο και το Δημοτικό Σχολείο Μασσάρων. Τα μαθήματα πάντως σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα θα γίνονται μέσω διαδικτύου για όσες μέρες παραμείνουν κλειστά τα σχολεία.

Πηγή: rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ