Ινδαρές: Αδυνατώ ακόμα να καταλάβω όσα έχουν συμβεί | Έξαλλος ο Μαρκουλάκης με τη σύλληψη

3
542

«Δυσκολεύομαι με τη στράτευση στα πολεμικά μέτωπα και ταυτίζομαι με τη μετριοπάθεια και τη νομιμότητα» τόνισε ο γνωστός σκηνοθέτης για τα γεγονότα στο Κουκάκι

Καμία σχέση με την κατάληψη στο Κουκάκι δεν έχει ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές, σύμφωνα με νέες δηλώσεις του στο Open TV, στις οποίες ανέφερε επίσης πως δεν έχει καταλάβει ακόμα και δεν μπορεί να πιστέψει όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες.

Ο γνωστός σκηνοθέτης σημειωσε πως ένιωσε γαλήνη για τη δημοσίευση ηχητικού ντοκουμέντου στο οποίο ακουγόταν να ξεσπά σε βάρος των αστυνομικών και τόνισε ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία που θα αποδείξουν την αθωότητά του, καθώς «δεν έχει καμία σχέση με την κατάληψη, όπως και οι γιοι του». «Δυσκολεύομαι με τη στράτευση στα πολεμικά μέτωπα και ταυτίζομαι με τη μετριοπάθεια και τη νομιμότητα» τόνισε.

Υπενθυμίζεται πως το Open είχε κυκλοφορήσει την Πέμπτη ένα ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ακούγεται ο γνωστός σκηνοθέτης, Δημήτρης Ινδαρές, να ξεσπά σε βάρος των αστυνομικών. «Το δέσιμο είναι ταπείνωση, γιατί κανείς δεν σας έχει αντισταθεί. Είναι ταπείνωση. Λύστε με γιατί δεν μπορώ άλλο. Αμέσως. Η φυσική κατάσταση είναι να είμαστε ελεύθεροι και να μην υπακούμε σε κανένα μίσος. Κανενός αναρχικού. Σαν αναρχικοί συμπεριφέρεστε. Που καίνε τα μαγαζιά έτσι από καπρίτσιο. Από ιδεοληψία. Αυτό που κάνετε είναι χειρότερο. Γιατί μας έχετε δεμένους; Δεν σας αντιστέκεται κανείς», ακούγεται να λέει ο Ινδαρές στο ηχητικό ντοκουμέντο.

Έξαλλος ο Μαρκουλάκης με τη σύλληψη Ινδαρέ: «Η κραυγή του στην ταράτσα απαιτεί μιαν απάντηση»

Kon_Markoulakis

«Το κράτος οφείλει να είναι εγγυητής και προστάτης τους» γράφει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και προσθέτει πως «εφόσον παραβιάστηκαν, αυτό πρέπει να φανερωθεί και οι παραβάτες να υποστούν τις συνέπειες»

Και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης τάχθηκε στο πλευρό του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ, ο οποίος συνελήφθη στην ταράτσα του σπιτιού του, κατά την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης καταλήψεων στο Κουκάκι.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, γράφει πως για όσα έγιναν το πρωί της περασμένης Τετάρτης στο Κουκάκι, το ερώτημα είναι μόνο ένα: «Αν παραβιάστηκαν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα».

«Το κράτος οφείλει να είναι εγγυητής και προστάτης τους» γράφει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και προσθέτει πως «εφόσον παραβιάστηκαν, αυτό πρέπει να φανερωθεί και οι παραβάτες να υποστούν τις συνέπειες».

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αναφέρεται και στο ηχητικό ντοκουμέντο που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, από τη στιγμή της σύλληψης του Δημήτρη Ινδαρέ και των γιων τους. «Αυτή είναι η Ελλάδα, ένας διαρκής εμφύλιος» ακούγεται να φωνάζει ο γνωστός σκηνοθέτης.

Σε αυτή τη φράση του αναφέρεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ξεκινώντας το κείμενό του. «Η φράση του αυτή πραγματικά με συγκλόνισε» γράφει. Με αναφορά στην ίδια φράση, κλείνει και την ανάρτησή του. «Η κραυγή του Ινδαρέ στην ταράτσα απαιτεί μιαν απάντηση. Για να πάρουμε την απάντηση, πρέπει να μάθουμε να θέτουμε σωστά την ερώτηση».

Δείτε ολόκληρη την απάντηση:

Δείτε επίσης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχως εφυγε ο Συριζα και ο συντροφος συνεληφθη επι τόπου,
    δεν συνελήφθη προληπτικα οπως επι Κυβερνήσεως του Λαού,
    ωστε να γλυτωσουμε και το self-righteous κήρυγμα απο τις ταρατσες

  2. Οι σύντροφοι κατάλαβαν ότι δεν την βγάζουν καθαρή με τον Χρυσοχοΐδη και προσπαθούν να κανουν φασαρία καθε φορά που εφαρμόζεται ο νόμος στο κεφάλι τους. Αλλα στην κοινωνια οταν ακουν «καταδικάζει ο Πετρος Κοκκαλης, η Ραντου, η Ακρίτα και ο Κραουνακης» σκεφτονται «Μπραβο Μιχάλαρε»

  3. Η Ελληνικη Αστυνομια ειναι εξαιρετικα citizen friendly απο συζητησιμο τροχονομο μεχρι αστυνομικο αν μιλας πολιτισμενα. Οπουδηποτε αλλού, αν δεν ανοιγες πορτα παρουσια εισαγγελεα θα εμπαινε η SWAT και αν αρχιζες το λογυδριο για να σε ακουν οι γειτονες θα εφευγες για κλουβα φιμωμενος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ