Αποδοκίμασαν Τζανακόπουλο, Δανέλλη, Ραγκούση στην Κρήτη -«Προδότες, κολαούζοι της Μέρκελ» [εικόνες & βίντεο] ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ

1
395

«Θερμή» υποδοχή στον Δημήτρη Τζανακόπουλο ετοίμασαν πολίτες, διαμαρτυρόμενοι για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ομάδα πολιτών, με αφορμή την παρουσία του Δημήτρη Τζανακόπουλου, στην  εκδήλωση Πρωτοβουλία Πολιτών Ηρακλείου για την Ενότητα των Προοδευτικών Δυνάμεων με θέμα: «Η ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη», συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο «Ατλαντίς».

Οι συγκεντρωθέντες φώναζαν «προδότες» και «προσκυνημένοι» εναντίον εκείνων που ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ τραγούδησαν τον ύμνο της Μακεδονίας και την «Ξαστεριά». «Γίνατε κολαουζοι της Μέρκελ και των Αμερικάνων», ενώ φώναξαν και συνθήματα κατά του Σπύρου Δανέλλη. «Δανέλλη προδότη, σε Ελλάδα και Ευρώπη», «Προδότη Δανελλη, η Κρήτη δεν σε θέλει»

Πολίτες έξω από το ξενοδοχείο Ατλαντίς φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησηςΠολίτες έξω από το ξενοδοχείο Ατλαντίς φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης

Οπως αναφέρει το cretalive, υπήρξε και ένταση μεταξύ διαμαρτυρόμενων και κόσμου που έφθασε στο χώρο του ξενοδοχείου για να παρακολουθήσει την εκδήλωση, που συμμετείχαν ο Σπύρος Δανέλλης και ο Γιάννης Ραγκούσης.

Συγκεντρωθέντες ετοίμασαν «θερμή» υποδοχή στον Δημήτρη Τζανακόπουλο, τον Σπύρο Δανέλλη και τον Γιάννη ΡαγκούσηΣυγκεντρωθέντες ετοίμασαν «θερμή» υποδοχή στον Δημήτρη Τζανακόπουλο, τον Σπύρο Δανέλλη και τον Γιάννη Ραγκούση

Στο σημείο σημειώθηκε έντασηΣτο σημείο σημειώθηκε ένταση

Η αστυνομία προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματαΗ αστυνομία προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα\

Η εκδήλωση πάντως πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Με το νέο πολιτικό τοπίο που διαμορφώνει η Συμφωνία των Πρεσπών ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Τζανακόπουλος: «Αφήνουμε πίσω μας μνημόνια και παράδοξες συμμαχίες»

«Αφήνουμε πίσω μας τα μνημόνια, που διαμόρφωσαν όρους και παράδοξες συμμαχίες. Να δούμε τις συμμαχίες της νέας εποχής. Το μέτωπο που πρέπει να δημιουργήσουμε πρέπει να δει που βρίσκεται η Ευρώπη και η χώρα μας μέσα σε αυτή», ανέφερε ο κ. Τζανακόπουλος και υπογράμμισε:

«Μετά από μια εμβληματική μάχη και εμβληματική νίκη που πετύχαμε με την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, βλέπουμε αυτή την συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου στο Ηράκλειο. Πολλαπλασιάζονται αυτές οι εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Η Συμφωνία των Πρεσπων διαμορφώνει δύο μέτωπα: της ευθύνης, του ορθολογισμού και της αλληλεγγύης, που επιλύει εκκρεμότητες ετών».

Εσπευσε να διευκρινίσει πάντως «όσοι δεν συμφωνούν με τη Συμφωνία δεν είναι ακροδεξιοί».

Ο κ. Τζανακόπουλος πρόσθεσε πως «οι πρακτικές βίας μας πήγαν αρκετά χρόνια πίσω. Είναι άθλιες μεθοδεύσεις. Το ρεύμα αυτό είναι γνωστό. Τα φανατικά και μισαλλόδοξα επιχειρήματά τους τα υιοθέτησαν βουλευτές και στελέχη και από τη ΝΔ και δυστυχώς και από το Κίνημα Αλλαγής».

Πάντως τόνισε πως «σήμερα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε αυτοκριτικά την προηγούμενη περίοδο και με έναν κοινό βηματισμό να δώσουμε μάχες απέναντι στην δεξιά και την ακροδεξιά».

Τζανακόπουλος, Ραγκούσης και Δανέλλης στην εκδήλωση στην ΚρήτηΤζανακόπουλος, Ραγκούσης και Δανέλλης στην εκδήλωση στην Κρήτη

Δανέλλης: «Εμεινα πιστός στις αρχές και στη συνείδησή μου»

Ευχαριστίες για τα συγκινητικά μηνύματα στήριξης και αλληλεγγύης που δέχθηκε, εξέφρασε κατά την τοποθέτησή του ο Ηρακλειώτης βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, με αφορμή τα όσα ακολούθησαν την απόφασή του να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

«Έμεινα πιστός στις αρχές και στη συνείδηση μου» τόνισε ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην οικογένεια μου λέγοντας: «Δεν υπήρξε στιγμή που να αμφισβητήσει ότι ήταν σωστό αυτό που έκανα» είπε.

Φωτογραφίες: cretalive

Πηγή: iefimerida.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεκα «διαχρονικοι» τραμπουκοι που τα βοθροκαναλα των νταβατζηδων και τα «στημενα» σαιτ , τους προβαλουν σαν ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟ ΛΑΟ και δεν ντρεπονται !!! Παντου τα ιδια και τα ιδια …Δεκα γκαου σε διατεταγμενη υπηρεσια και παντα με την συνοδεια των Βοθροκαναλων…..Και ετσι γραφεται η ειδηση. Ο ΛΑΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ…….ΕΛΑ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ !!!! Καθε μερα, ολες τις ωρες παντου τα ιδια και τα ιδια….Στο τελος κατι κερδιζουν με τα ΨΕΜΜΑΤΑ…Δεν βλεπεις στην Βενεζουελα ενα κωλοπαιδο υπαλληλος των ΗΠΑ ξυπναει ενα πρωι και ΑΥΤΟ…… ανακηρυσεται ΠΡΟΕΔΡΟΣ της χωρα. καθαρο ΣΤΗΜΕΝΟ πραξικοπημα !!!! δΕΙΤΕ ΠΩς ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ……ΑΝΑΠΟΔΑ !!! ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ο ΜΑΔΟΥΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ…ΟΧΙ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ των ΗΠΑ……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ