17χρονος μαθητής βρέθηκε κρεμασμένος σε μαντρί στο Αργος

0
237

Απαντήσεις σε μια σειρά από βασανιστικά ερωτήματα αναζητούν μέσα στην οδύνη τους οι συγγενείς, οι συμμαθητές και οι καθηγητές του 17χρονου μαθητή…

…του 1ου ΕΠΑ.Λ. Aργους Σπύρου – Δημήτρη Ταραντίλη, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα σε ένα μαντρί έξω από το χωριό Σχινοχώρι του Δήμου Αργους Μυκηνών, στην Αργολίδα!

Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Ο πατέρας του νεαρού αυτόχειρα ένιωσε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του, το βράδυ της Δευτέρας, όταν μπήκε στο ποιμνιοστάσιο και είδε να κρέμεται το άψυχο κορμί του παιδιού του.

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν εφιαλτικές, με τους τραγικούς συγγενείς σε κατάσταση σοκ να φωνάζουν, καλώντας απεγνωσμένα σε βοήθεια. Με όση ψυχραιμία κατάφεραν να βρουν, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να φτάσει στο σημείο ασθενοφόρο. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά για τον άτυχο μαθητή, ο οποίος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Προανάκριση

Η σορός του 17χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ η Αστυνομία έχει ξεκινήσει προανάκριση σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει τι τον ώθησε στο απονενοημένο διάβημα. Σύμφωνα με το σάιτ argolikeseidhseis.gr, μέχρι στιγμής οι Αρχές φαίνεται ότι αποκλείουν το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο, φως στις συνθήκες της τραγωδίας αναμένεται να ρίξει ο ιατροδικαστής, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα διενεργήσει τη νεκροτομή.

Η είδηση του θανάτου του 17χρονου μεταδόθηκε αστραπιαία, σκορπώντας θλίψη στους συμμαθητές και τους καθηγητές του στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Αργους. Μάλιστα, με αφορμή τον απρόσμενο χαμό του 17χρονου, ο Σύλλογος Διδασκόντων εξέδωσε συλλυπητήριο ψήφισμα, στο οποίο ανέφερε πως θα στηρίξει με κάθε τρόπο την οικογένεια του «καλοσυνάτου και πάντα χαμογελαστού» μαθητή της Γ΄ τάξης, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Χθες, κανείς στο χωριό δεν μπορούσε να εξηγήσει τι ήταν αυτό που οδήγησε ένα νέο παιδί να περάσει την αγχόνη στον λαιμό του, τη στιγμή που τίποτα στη συμπεριφορά του δεν προμήνυε ότι θα έκανε κακό στον εαυτό του. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 11 σήμερα το πρωί, από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Σχινοχώρι.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ