Κεφαλονιά: Βίντεο – ντοκουμέντο αποκαλύπτει την αιτία θανάτου του 20χρονου μοντέλου

0
986

Κεφαλονιά: Βίντεο - ντοκουμέντο αποκαλύπτει την αιτία θανάτου του 20χρονου μοντέλου

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση του ξαφνικού θανάτου της 20χρονης Sinead Mcnamara που βρέθηκε κρεμασμένη στο πίσω μέρος της θαλαμηγού του Μεξικανού δισεκατομμυριούχου, στην Κεφαλονιά.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αρχών, για το θάνατο της Σίνεντ Μακναμάρα, πασίγνωστου μοντέλου από την Αυστραλία, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή την προηγούμενη Πέμπτη σε πολυτελές γιοτ στην Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με όλα τα ευρήματα της μέχρι τώρα έρευνας των αντρών του λιμεναρχείου Κεφαλονιάς, ο θάνατος της 20χρονης οφείλεται σε αυτοκτονία. Ακόμα αξίζει να σημειωθεί, ότι η νεαρή κοπέλα βρέθηκε κρεμασμένη με σχοινί στο πίσω μέρος της θαλαμηγού Mayan Queen IV, που ανήκει στον μεγιστάνα Αλμπέρτο Μπελέρες, ο οποίος ασχολείται με τις εξορύξεις. Αμέσως ειδοποιήθηκε το λιμεναρχείο στο Αργοστόλι και άνδρες του πληρώματος και του λιμενικού προσπάθησαν να επαναφέρουν την Μακναμάρα στη ζωή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Κάμερα κατέγραψε το θάνατό της

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που ερευνούν την υπόθεση θεωρούν ότι «κλειδί» της υπόθεσης είναι ένα ολιγόλεπτο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του υπάρχουν στην πολυτελή θαλαμηγό και πιστεύουν ότι έχει καταγράψει τη στιγμή του θανάτου της.

Αυτή τη στιγμή, η υπερπολυτελής θαλαμηγός έχει αναχωρήσει από το λιμάνι της Κεφαλονιάς, με άγνωστο προορισμό.

Η έρευνα του λιμεναρχείου Κεφαλονιάς βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, ενώ «φως» στη υπόθεση αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που πραγματοποιείται στην Πάτρα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στο νησί του Ιονίου βρίσκονται η μητέρα και η αδελφή της 20χρονης, ώστε να παραλάβουν τη σορό.

Το ανατριχιαστικό της μήνυμα

Στο μεταξύ, θέμα στα αυστραλιανά ΜΜΕ έχει γίνει ένα post της νεαρής στο instagram. «Πάρτε με πίσω εκεί που η μόνη μου έγνοια ήταν να μην σπάσω το κεφάλι μου», γράφει συνοδεύοντάς με ένα ηφαίστειο, έναν ανεμοστρόβιλο και μια σύριγγα που στάζει αίμα.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Η 20χρονη εργαζόταν ως μέλος του πληρώματος στο έξι ορόφων γιοτ, το οποίο εκτιμάται ότι κοστίζει 140 εκατ. δολάρια.

Είχε ήδη ολοκληρώσει τέσσερις μήνες εργασίας και το τελευταίο διάστημα έκανε διακοπές στα ελληνικά νησιά. Τελευταίος της σταθμός το Ιόνιο και συγκεκριμένα η Κεφαλονιά. Η τελευταία της ανάρτηση ήταν από τα Κομιτάτα, ενώ πριν από περίπου μία εβδομάδα ανέμενε την κολλητή της φίλη, στην οποία ευχήθηκε μέσα από τον λογαριασμό της.

Απέπλευσε η θαλαμηγός

Στο μεταξύ, μετά τις καταθέσεις των μελών του πληρώματος, επετράπη τελικά στη θαλαμηγό Mayan Queen IV να αποπλεύσει από το Αργοστόλι.

Ποια ήταν η influencer

Η McNamara ζούσε «τη ζωή με πάθος χωρίς φόβο», όπως ήταν και η φιλοσοφία ζωής της γεννημένης influencer με καταγωγή από το Port Macquarie.

Η McNamara εδώ και πέντε χρόνια, ως γνήσια millenial, είχε επενδύσει στα κοινωνικά δίκτυα για να κερδίσει εντυπώσεις, likes και χρήματα με αναρτήσεις στις οποίες συχνά προωθούσε μαγιό και προϊόντα ομορφιάς.

Περιπετειώδης και με αγάπη για τα ταξίδια η ΜcNamara μετρούσε 23.000 followers στο Instagram.

Ο θάνατος της Sinead έχει γεμίσει με θλίψη και πόνο όχι μόνο τους δικούς της ανθρώπους αλλά και τους ακόλουθούς της στα social media. Η γιαγιά της σε δηλώσεις της σε Μέσα της Αυστραλίας ανέφερε: «Από τις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στα social media, είδα πράγματα που δεν είχα δει ποτέ στη ζωή μου»

Νεκρή βρέθηκε μια 20χρονη από την Αυστραλία, μοντέλο στο Instagram η οποία βρισκόταν σε υπερπολυτελές γιοτ στην Κεφαλονιά

Η Sinead McNamara εργαζόταν ως μέλος του πληρώματος στο έξι ορόφων γιοτ, το οποίο εκτιμάται ότι κοστίζει 140 εκατ. δολάρια και το οποίο ανήκει σε Μεξικανό μεγιστάνα.

Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε από τους φίλους της την Κυριακή (02/09), ωστόσο η κοπέλα έχασε τη ζωή της λίγες μέρες νωρίτερα.

Το υπερπολυτελές σκάφος παραμένει στο λιμάνι της Κεφαλονιάς και οι Αρχές συγκεντρώνουν τα στοιχεία, που θα τους επιτρέψουν να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Πηγή: kefaloniapress.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ