Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Κρήτη: Ο γαμπρός και η νύφη σε στιγμές πανικού αμέσως μετά το...

Κρήτη: Ο γαμπρός και η νύφη σε στιγμές πανικού αμέσως μετά το γάμο – Τα δευτερόλεπτα του τρόμου [pics]

0
777

Ο γαμπρός και η νύφη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Κρήτη, παντρεύτηκαν και αμέσως μετά έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη μέσα στο αυτοκίνητο που τους μετέφερε. Όλα έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης (04-07-2018) στο δρόμο έξω από την Αγία Βαρβάρα στο Ηράκλειο, με το αυτοκίνητο να καίγεται ολοσχερώς. Έπιασε φωτιά ενώ βρισκόταν εν κινήσει.

Ευτυχώς ο οδηγός και η συνοδηγός αντέδρασαν άμεσα και πρόλαβαν να κατέβουν από το αυτοκίνητο, το οποίο εν συνεχεία τυλίχτηκε στις φλόγες.

Στο σημείο κατέφθασε η πυροσβεστική υπηρεσία, για την κατάσβεση της φωτιάς αλλά το αυτοκίνητο καταστράφηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι που βρισκόταν στο αυτοκίνητο είχε τελέσει νωρίτερα τον γάμο του, ενώ σε φωτογραφία διακρίνεται η νύφη φορώντας το νυφικό της και δίπλα της ο γαμπρός.

Ο γαμπρός και η νύφη στο σημείο

Ένας άλλος γάμος δίχως απρόοπτα

Ένας από τους πιο αγαπητούς Χανιώτες καλλιτέχνες ενώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (27-06-2018) με τα ιερά δεσμά του γάμου, με την αγαπημένη του. Ο λόγος για τον Ανδρέα Μανωλαράκη, o οποίος παρουσία πολλών φίλων και συγγενών, παντρεύτηκε την σύντροφό του, Αργυρώ Καραμουσαδάκη.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών φίλων και συγγενών του ζευγαριού στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου στο Νέο Χωριό Βουκολιών, ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακό ήταν το γλέντι που στήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσκλών, στην πλατεία του χωριού που διαμορφώθηκε κατάλληλα για το ευτυχές γεγονός.

Tο ψιλόβροχο που έπεσε για λίγα λεπτά, δεν ήταν αρκετό για να εμποδίσει το κέφι αλλά και το γλέντι, για το οποίο η προετοιμασία είχε ξεκινήσει μέρες πριν.

Όπως ήταν φυσικό, το γλέντι ήταν καθαρά παραδοσιακό, ενώ το παρών έδωσαν για να ευχηθούν στο ζευγάρι, πολλοί συνάδελφοι του Ανδρέα, ο οποίος είναι από τα πιο ευγενικά και καλά παιδιά του χώρου. Η νύφη, η πανέμορφη Αργυρώ, έλαμπε μέσα στο κομψό νυφικό της, ενώ η πιο συγκινητική στιγμή ήταν το τραγούδι “Όμορφα λόγια” που ξεκίνησε στην αρχή να τραγουδά μόνος του ο Ανδρέας και στη συνέχεια τραγούδησαν μαζί!

Γαμπρός και νύφη σε ένα γάμο εκπληκτικό στα Χανιά

Πηγή: Τα Νέα της Πάνω Ρίζας, flashnews.gr, zarpanews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ