ΒΙΝΤΕΟ: Ζεϊμπεκιές σε… live μετάδοση στα επείγοντα του Νοσοκομείου Λέσβου!

4
720

Τρικούβερτο γλέντι με ζεϊμπέκικο, αλκοόλ, τσιγάρα και μουσική από τουμπελέκι έστησαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στον χώρο υποδοχής του… Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, μετατρέποντάς το σε νυχτερινό κέντρο!

Αυτά καταγγέλλει με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η τοπική εφημερίδα «Νέα της Λέσβου», προκαλώντας την παρέμβαση της διοικητού του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Αννας Ζερβού, η οποία διέταξε τη διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Το γλέντι, που γινόταν ακόμα και στα γραφεία και τα εξεταστήρια, μεταδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης από τους νοσηλευτές, γιατρούς και φύλακες που συμμετείχαν! Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, πάνω στον χορό αντί για πιάτα ή χαρτοπετσέτες μια εργαζόμενη πετάει κυπελλάκια που χρησιμοποιούνται για εξετάσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι. Οι άνθρωποι είναι στη θέση τους και περιμένουν τα έκτακτα περιστατικά. Αν είχε γίνει καμία στραβή λόγω μέθης ή λόγω διασκέδασης να το συζητήσουμε, αλλά από την στιγμή που δεν υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία του νοσοκομείου δεν βλέπω γιατί γίνεται θέμα. Και μασκαρεμένοι να πάνε στις Απόκριες και αρνί να ψήσουν στον κήπο το Πάσχα.

  2. Γιατι αραγε τοοσος ντορος και τοσες αντιδρασεις για μια ολογολεπτη γιορτη σ ενα αδειο τμημα επειγοντων περιστατικων;;;Δεν κινδυνευαν ζωες την ωρα που αυτοι διασκεδαζανε!!!Και μαλιστα σχολιαζουν καποιοι, που εκεινη την ωρα ισως να βρισκονταν σε καποιο νυχτερινο κεντρο, να περασαν γιορτινες μερες σε καποιο σαλε κοντα στο τζακιη σε καποιο ακριβο ξενοδοχειο καπου στο εξωτερικο με το σερβιτορο να τους φερνει τη σαμπανια..ΑΥΤΟΙΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ