Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Στημένη η εισβολή στην εκπομπή του Ραπτόπολου – Δείτε ποιος είναι ο...

Στημένη η εισβολή στην εκπομπή του Ραπτόπολου – Δείτε ποιος είναι ο «εισβολέας» (VIDEO)

1
804

ekpompi-raptopoulou

Χθες το βράδυ το thestival.gr δημοσίευσε το περιστατικό που έλαβε χώρα στην ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή του αθλητικού παραγωγού, Κωστή Ραπτόπουλου. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ξεκίνησε ένας διάλογος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το αν πρόκειται περί αληθινής εισβολής οπαδού στο πλατό της εκπομπής ή αν το σκηνικό ήταν στημένο.

Το thestival.gr ερεύνησε το περιστατικό και τα πρόσωπα που συμμετείχαν σε αυτό και σας παρουσιάζει τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η εισβολή οπαδού του ΠΑΟΚ στο studio της εκπομπής «Μαρμίτα» ήταν μια στημένη (έως κακοστημένη) φάρσα.

Ο υποτιθέμενος οπαδός του ΠΑΟΚ στην πραγματικότητα είναι οπαδός του Άρη. Το όνομά του είναι Στέφανος και προπονείται στο ίδιο γυμναστήριο με τον Κωστή Ραπτόπουλο. Τους δύο άντρες συνδέει μακρά φιλία και αυτό αποδεικνύεται από την παρακάτω φωτογραφία.

stefanos_me_raptopoulo.jpg

Οι φίλοι του Κωστή Ραπτόπουλου γνωρίζουν την αγάπη του για την υποκριτική και κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για φάρσα.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο που κατέγραψε τη στιγμή της «εισβολής».

ΠΑΟKτσής μπουκάρει να δείρει Ραπτόπουλο live σε τηλεοπτική εκπομπή… Χαμός! (VID)

Απίστευτα πράγματα κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής του Κωστή Ραπτόπουλου. Ο δημοσιογράφος ήρθε στα χέρια με τον εισβολέα οπαδό…

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής του αθλητικού παραγωγού Κωστή Ραπτόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης »Europe 1». Ενώ η εκπομπή ήταν στον αέρα, άγνωστος εισέβαλε στο πλατό και απείλησε τον Κωστή Ραπτόπουλο. Ο παραγωγός σηκώθηκε από τη θέση του προκειμένου να αμυνθεί. Από τα όσα ακούστηκαν πριν διακοπεί η μετάδοση προκύπτει ότι ο εισβολέας στράφηκε εναντίον του κ. Ραπτόπουλου εξαιτίας της επιλογής του να δώσει βήμα στον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά. Λίγα λεπτά αργότερα η προβολή της εκπομπής συνεχίστηκε και ο άγνωστος απομακρύνθηκε. Δείτε στο επόμενο βίντεο το επίμαχο στιγμιότυπο…

ΠΗΓΗ thestival.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ